Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Champs-Élyséesin Sephorassa

Viime viikkoiseen Pariisiin matkaan mahtui useita kivoja juttuja, joiden kärkijoukkoon pääsi tietysti käynti valtavassa Champs-Élyséesin Sephorassa.

Sephora Champs-Élysées

En tiedä, kuinka Sephorassa oltaisiin suhtauduttu avoimeen valokuvaamiseen, joten tyydyin dokumentoimaan käynnin kännykällä salaa kuvia räiskien. Enhän minä nimittäin mitenkään olisi voinut käydä tuolla ja olla ottamatta siitä teille kuvia!

Sephora Champs-Élysées

Champs-Élyséesin Sephora on ketjun Pariisin lippulaivamyymälä ja sillä todellakin riittää kokoa. Hyvä kun myymälän etuosasta edes näkee sen peräseinälle asti!

Sephora Champs-Élysées

En olisi voinut saada parempaa Sephora-seuraa kuin reissukumppaneinani olleet Erikan ja Sannin. Me kaikki kolme olimme nimittäin yhtä mieltä siitä, kuinka ihanaa oli päästä tällaiseen paikkaan seurassa, joka ei taatusti vielä tunninkaan jälkeen alkaisi vinkua tylsistyvänsä.

Sephora Champs-Élysées

Hajaannuimme kaikki pitkin valtavaa myymälää ja aina silloin tällöin toisemme kohdatessa vouhotimme löydöistämme ja kiiruhdimme katsomaan, mitä joku toinen oli löytänyt.

Sephora Champs-Élysées

Oma päämissioni oli käydä livenä katsomassa sitä maailman kauneimmaksi poskipunaksi julistamaani Les Merveilleuses Ladureen ruusuposkipunaa, jonka ostamista olin jopa harkinnut. Merkin tuotteita myydään Euroopassa vain kolmessa Pariisin keskustan Sephorassa, jotten pakkohan se oli käydä livenä tutkimassa.

Sephora Champs-Élysées

Ja olihan se kaunis! Harmi vaan, ettei se oikeastaan ollut sellainen millaisen sen etukäteen kuvittelin olevan.

Olin viehättynyt ruusun terälehtiä jäljittelevän poskipunan yksityiskohtaisuudesta, sillä lehdet näyttivät todella aidoilta. Saadessani poskipunan käsiini minulle selvisi, kuinka se on mahdollista. Terälehdet itsessään oli valmistettu ilmeisesti jostain pehmeästä silikonityyppisestä materiaalista, joka selitti niiden kestävyyden ja yksityiskohtaisuuden. Nämä terälehdet oli sitten päällystetty puuterimaisella poskipunalla, jota irtosi niistä todella kevyesti. Ne olivat siis kauniita, mutta jätin ne silti suosiolla kauppaan. Kuten joku lukijoistanikin kommentoi oli hieman pettymys, että kauniit lehdet olivat jopa hieman halvan tuntuisessa muovipurkissa, joka kyllä näytti kauniilta, mutta ei loppujen lopuksi ollut niin ihana kuin mitä olin toivonut. Hyvä niin.

Sephora Champs-Élysées

Yksi asia, johon kiinnitin Sephorassa heti huomiota olivat siellä esillä olleet valtavat hajuvesipullot. Luulin ensin, että vitriiniin oli laitettu hajuvesipullojen jättikokoisia ”leikkiversioita” ihan vaan esillepanon vuosi, mutta lähempi kurkistelu paljasti, että nämä olivat nyt ihan oikeasti niitä jättisuuria hajuvesiä, joista olen joskus aiemmin kirjoittanutkin.

Sephora Champs-Élysées

Myynnissä oli nimittäin näistä ”pienistä” 400 ml hajuvesistä aina parin litran pulloihin asti pakattuja tuoksuja. Kuinkakohan monta näitä menee kuukaudessa kaupaksi?

Sephora Champs-Élysées

Minun suurin missioni oli yrittää löytää Sephorasta jotain aivan uutta ja erikoista. Jotain niin jännää ja innovatiivista, etten ollut koskaan aiemmin törmännyt sellaiseen. Siitä huolimatta, että pyörimme kaupassa toista tuntia, en oikeasti loppujen lopuksi löytänyt mitään super erityistä.

Sephora Champs-Élysées

Jännimmäksi jutuksi osoittautui tämä loppujen lopuksi melko tylsä rulla, jossa on lakatun kynnen päälle laitettavaa kynsitarraa, jonka päältä lakkaamalla ja tarran lopulta irrottamalla saa kynsiin luotua hauskaa leopardikuviota. Ei ollut niin jännä juttu, että olisin tahtonut ottaa sen mukaani.

Sephora Champs-Élysées

Olin ehtinyt käydä saapumispäivänäni pyörähtämässä itsekseni yhdessä pienemmässä Sephorassa ja pikainen käyntini siellä osoitti, etten ole selvästikään sisäistänyt täysin asuvani nykyään maassa, jossa on Sephora. Mentyäni myymälään sisään katselin hurmioituneena Sephoran omia vartalotuotteita ja harmittelin aivan pienen hetken mielessäni, etten ollut ottanut mukaani ruumaan laitettavaa laukkua. Minähän olisin voinut ostaa jonkun ihanan vartalovoiteen!

Sephora Champs-Élysées

Tajusin kuitenkin nopeasti, että hei, minähän oikeasti asun maassa, jossa on Sephora, minkä vuoksi käynti Champs-Élyséesin Sephorassa oli minulle odotettua helpompi. Minulle tuli siellä pyöriessäni nimittäin kiusaus hankkia vain muutama tuote, mutta niiden kaikkien kohdalla saatoin todeta, että voin ostaa sen sitten Ruotsista jos tarve ihan oikeasti tulee.

Sephora Champs-Élysées

Pyörin siitä huolimatta kuitenkin innolla jokaisen hyllyn läpi ja löysin ihastuttavia juttuja. Pisimmän hetken vietin By Terryn hyllyllä räpläten tuotteita ja huudahtelin ihastuneena erilaisia koostumuksia kokeillessani. Olen päässyt töiden kautta tutustumaan muutamiin merkin tuotteisiin ja jokainen tuote on yllättänyt minut uskomattomalla tavalla. Kaikki koostumukset ovat olleet aivan mielettömiä ja tein nytkin pari upeaa tuotelöytöä, jotka taidan itselleni vielä hankkia voidakseni postata niistä teille paremmin. Jos kuitenkin eksytte Pariisiin suosittelen ehdottomasti, että käytte räpläämässä By Terryn tuotekoostumuksia, ne ovat aivan mielettömiä!

Sephora Champs-Élysées

Hieman By Terryyn liittyen taisin myös löytää irtopuuterin, jonka koostumus voisi mahdollisesti lähes haastaa paljon hehkuttamani By Terryn irtopuuterin. Too Faced -merkin Primed & Poreless Priming Powder -irtopuuteri valloitti nimittäin sydämeni heti ensi kosketuksella! Se oli niin ihanan hienojakoinen ja pehmeä, että sitä on varmasti vielä pakko joskus kokeilla. Oli myös aivan hilkulla etten ostanut saman merkin kookoksista Hangover Primeria, joka sekin tuntui iholla aivan mielettömältä. Maltoin kuitenkin mieleni ja päätin, että voin sitten myöhemmin ostaa nämä Ruotsista.

Sephora Champs-Élysées

Niin omaksi kuin kaikkien muidenkin suureksi yllätykseksi selvisin siis Sephoran keikasta ihan täysin ilman ostoksia. Oli ihanaa päästä fiilistelmään mieletöntä valikoimaa, mutta enhän minä nyt oikeasti varsinaisesti tarvitse mitään, joten sinne ne saivat kaikki tuotteet minun puolestani kuitenkin jäädä.

Sephora Champs-Élysées
Oletteko te päässeet käymään Champs-Élyséesin Sephorassa? Mitä tarttui mukaan? Kauanko vierähti aikaa?

Kommentit (12)

 1. Aino

  Viime kesänä kävin ja oli kyllä ihan huippu kokemus! Matkaan tarttuikin vaikka ja mitä mielenkiintoista mitä ei täältä suomesta vielä saa esimerkiksi benefitin porefessional primer sekä ketjun omia meikkejä tuoksuista aurinkopuutereihin ja olen ollut äärimmäisen tyytyväinen, aikaa tuolla paratiisissä vierähti vähän toista tuntia ja mieluusti kävisin varmasti uudestaan kun tilaisuus tulee..

 2. Tuuli

  Asun maassa, jossa on useampikin Sephoran liike. Yksi on ihan lahellakin ja menisin mielellani sinne kiertelemaan ja tutkimaan tarjontaa. Mutta voiii, ne harvat kerrat kun olen sinne mennyt, yli-innokkaat myyjat ovat heti nenani edessa kysymassa, voiko auttaa! Eika auta, vaikka sanonkin, etta kiitos, mutta haluan vain katsella tuotteita. Myyja seuraa kuin liimattuna vieressani.
  En sitten tieda, ovatko ylivarovaisia varkaiden suhteen – toisaalta tassa maassa ainakin paikalliset jattavat huolettomasti ostoskarrynsa sisaltoineen ja jopa kasilaukkuineen liikkeiden ovien eteen ja olen antanut kertoa itselleni, etta varkaudet ovat harvinaisia maan kovan lain ja poliisin takia.
  Kateellisena luin kertomustasi…

 3. Kevään kaunein meikkituote – Lancôme La Rose a Poudrer – Ostolakossa

  […] Harkitsin niiden ostoa Pariisin reissullani, mutta jätin ne sitten kuitenkin ostamatta lopulta. Hyppäsin kuitenkin kattoon kun näin, millaisen tähtituotteen Lancôme on lanseeraamaassa. Tämä korostuspuuteri nimittäin todellakin on KAUNIS! […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *