Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Caresse

Minulle päätyi jonkun aikaa sitten töiden kautta kokeiluun L’orealin Rouge Caresse huulipuna sen (tietysti…) raikkaanpunaisessa sävyssä 401 Rebel Red.
Vaikka en olekaan millään lailla L’oreal fani, ovat merkin meikkituotteet kuitenkin lähes poikkeuksetta olleet minunkin makuuni. Ja niin myös tälläkin kertaa.
Rebel Red oli koostumukseltaan ihanan ohut ja kevyt ja tuntuikin huulilla enemmän ohuelta kiiltopunalta kuin varsinaiselta rasvaisemmalta huulipunalta.
Puna liukui huulille kevyenä ja ohuena eikä tuonut huulilla ollenkaan esiin mahdollisia kuivempia kohtia. Tämä onkin ollut yksi helpommista punaisista punista, joita minulla on koskaan ollut ihan vaan juurikin tämän upean kevyen koostumuksen vuoksi.
Vaikka punan koostumus tuntui ohuelta, tuntui se silti sulavan huulille ihanasti. Joskus tällaiset kevyet punat kuin tuntuvat vain jättävän huulten pinnalle ohuen kalvomaisen tunnun ja näyttävät hassuilta jo muutaman minuutin jälkeen liikuttuaan huulten uurteisiin. Tämä puna kuitenkin paitsi suli huulille, myös pysyi niillä loistavasti pitäen ne pehmeinä. Vaikka punasta kuluikin pois sen kiiltävä pinta, jäi huulille silti sävyä. 
Tämän punan kokeileminen sai minut innostumaan mahdollisesti kokeilemaan saman punalaadun muitakin sävyjä. Rebel Red sävy onkin ollut minulla menossa mukana jo muutaman työpassini ajan!
Oletteko te kokeilleet L’orealin Rouge Caresse -punia? Mitä olette niistä tykänneet? Oletteko löytäneet upeita sävyjä?

Kommentit (7)

  1. Doris

    Nämä rouge caresset ovat jääneet mieleen mirssiinan blogista, mutta en ole onnistunut löytämään näitä suomesta ja nettikaupoistakin (lookfantastic, feelunique ym.) on haluamani sävy loppu =(

  2. Anonyymi

    kuulin näistä ekaa kertaa jo joku vuosi sitten ja odotin innoissani että kyllähän nämä suomeen tulevat kun ovat L'orealia (ajattelin että nämä korvaisivat Revlon lipbutter -kuumeeni), mutta eihän niitä ikinä kaupan hyllyille ilmestynytkään. Katkera =(

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *