Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Brownie Points

Kerroin pari päivää sitten saaneeni JT Beauty Outletista kokeiltavikseni suosikkimerkkini Soap & Gloryn meikkejä ja esittelinkin tuotteista jo yhden. Tänään tahtoisin tuoda esiin niistä toisen.
Archery Brow Tint & Precicion Shaping Pencil (hinta 21,99 €) on jälleen yksi hieman erilainen kulmatuote.
Nimensä mukaisesti sen toisessa pääsä nimittäin on nestemäinen Brow Tint…
…ja toisessa päässä kynämäinen kierremekanismilla toimiva kulmakynä.
Kulmatuotteen ideana on, että nestemäisellä tussikärjellä aloittamalla täytetään mahdollisia koloja ja tuodaan kulmiin väriä. Tämän jälkeen kulmien muotoa korjaillaan vielä kynäpuolta käyttäen.
 
Kynää on saatavilla kahdessa sävyssä ja oma kappaleeni oli sävyä Brownie Points.
Ylempi sävy kynästä, alempi sävy tussista.
Tussipuolen sävy on viileähkö ruskea, mutta vaikkei kynäpuoli nyt olekaan mikään selkeästi lämpimän ruskea, ei se ole mikään kylmäkään sävy. Ehkäpä hitusen kellertävä kuitenkin?
Tässä kuvassa vierekkäin ovat vasemmalla aiemmin esittelemäni Arch de Triumphin sävyt ja oikealla tämän Archery Brow Tint & Precicion Shaping Pencil -tuotteen sävyt. Arch de Triumph onkin selvästi tämän kynäpuolta kylmempi ja hieman tummempikin sävyltään.
Kulmani ei tosiaan ole ihan väritön meikittömänäkään, mutta kaipaa mustanruskean tukkani vuoksi hieman lisäsävyä.
Tässä kuvassa kulmiin on tehty vetoja tussimaisella sävytepäällä. Pidin tästä päästä kovasti, sillä se ei ole liian märkä ja tekee itseasiassa varsin pehmeää ja nättiä jälkeä kulmiin antaen niille juuri sopivasti sävyä, mutta pitäen ne kuitenkin pehmeän näköisinä. Kärki on sitäpaitsi tarkka, joten sillä on hyvä työskennellä.
Tässä kuvassa kulmiin on vielä käytetty lisäksi kynäpäätäkin. Kierrettävä mekanismi on kulmakynässä mukavaa, mutta olisin tosiaan toivonut, että tämä kahdesta sävyvaihtoehdosta tummempi olisi ollut vieläkin tummempi.
Lopputulos oli mukava ja ihastuin suunnattomasti tussipäähän, mutta jäin harmittelemaan, ettei lopputulos ollut yhtään tummempi. Se kun oli enemmän selkeästi ruskea kuin harmaan- tai mustanruskea.
Käytänkin varmasti tämän kynän tussipäätä yhdessä Arch de Triuphin kanssa ja uskon, että niillä saan aikaan loistavan yhdistelmän kulmiini.

Tässä kuvassa vasemman puoleisessa kulmassa on käytetty Archerya ja oikealla Arch de Triumphia ja pienen sävyeron huomaa hyvin: kuvassa vasemmalla oleva kulma on vaaleampi ja punertavampi siinä missä oikealla puolella oleva kulma on kylmemmän ruskea ja hieman tummempi.
Oletteko te sattuneet kokeilemaan Soap & Gloryn Brow Tint & Precicion Shaper Pencil -tuotetta? Tai kiinnostaisiko teitä kokeilla kulmiin jotain muuta, kuin kynämäistä tai puuterimaista tuotetta?
Ja tässä yhteydessä haluaisin jälleen muistuttaa JT Beauty Outletin tarjouksesta, jossa koodia Ostolakossa käyttämällä tilaaja saa itselleen minikokoisen Soap & Gloryn tuotteen!
 
Postaus on toteutettu JT Beauty Outletin kanssa yhteistyössä, mutta
bloggaaja ei hyödy sen avulla mahdollisesti syntyvistä ostotapahtumista
millään lailla.

Kommentit (3)

  1. M

    Vuosikausiin en ole käyttänyt muuta kuin kulmageeliä kulmiini, tummat kun ovat jo luonnostaan 🙂 Joskus nuorempana kun innostuin siistimään kulmiani liikaa käytin kyllä Lumenen kulmakynää, joka oli hitusen liian tumma ja jota käytin aivan liian reilusti. Oi niitä meikkimoka-aikoja 😀

  2. Jennye

    Vaikuttaapa kätevältä, etenkin tuo tarkka nestemäinen 🙂 Mutta voi miten ohuet kulmat sinulla on nykyään, pidin enemmän luonnollisista. Vaikka kyllä nuokin kehystävät kasvojasi kivasti 🙂

  3. Anonyymi

    Siis mitä ripsiväriä sulla on tässä? Millä saa noin erotellut??

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *