Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Brownbrows

Lumene uudisti kulmakynänsä ja sain uudistuneen laadun kokeiluuni.

Tähän mennessä Lumene on tyytynyt jo pidemmän aikaa kulmakyniensä kanssa lähinnä pakkausuudistuksiin, mutta nyt muutosta tuli muuhunkin.

Kynien sävyt pysyivät lähestulkoon samoina. Mitä luultavimmin Suomen myydyimmän kulmakynän titteliä pitävä harmaanruskea sävy numero 2 sekä tummempi mustanharmaa sävy numero 1 pysyivät ennallaan, mutta vaalein sävy numero 3 koki (oman muistini pohjalta) pienen uudistuksen.

Sävy numero kolme on minusta yhä kuitenkin hitusen liian keltainen ja näkisin sen mielelläni ihan hitusen viileämpänä.

Suurin uudistus oli kuitenkin kulmakynän koostumuksessa.

Uusi koostumus on huomattavasti vanhaa koostumusta pehmeämpi. Koostumus on myös hieman vahamaisempi kuin ennen.

On täysin makuasia, onko uusi koostumus mieleen. Itse olen Shiseidon kaltaisten puuvärikynämäisten koostumustem ystävä, mutta pidin myös Lumenen uudistuneesta kynästä enkä kokenut sitä liian pehmeäksi tai vahamaiseksi, mitä moni liian pehmeä kynä voi taas olla ja tehdä siksi suttuisen näköistä jälkeä.

Ja kerrataanpa vielä lopuksi:

Voiko kulmakarvoissa ja silmissä käyttää samaa meikkikynää?

Voi, mutta miksi haluaisit, sillä tarpeet ovat hieman erilaiset?

Silmämeikkikynät ovat laadultaan vahamaisempia ja pehmeämpiä, joilloin niiden väri tarttuu luomille paremmin ja pysyy iholla hyvin. Pehmeä koostumus takaa myös pehmeämmän näköisen lopputuloksen.

Kulmakynät ovat laadultaan vähemmän vahamaisempia ja usein hieman kovempia, jolloin niiden piirtämä jälki ei näytä liian ”mössöiseltä” iholla. Kulmakynällä on tarkoituksena joko piirtää pientä yksittäistä lisäkarvaa puuttuviin kohtiin tai värittää olemassa olevat karvat. Jos kynä on liian vahamainen ja pehmeä, saattaa se klimpata olemassaolevia karvoja ikävästi yhteen ja tehdä kulmista liian piirretyn näköiset iholle sillä piirrettäessä.

Kulmille yleensä parempi vaihtoehto on kovempi kynä tai pehmeämpi, mutta puuterimaisempi kynä. Silmiä näillä kulmakynillä puolestaan on kurjaa meikata, sillä niistä ei välttämättä irtoa väriä yhtä helposti kuin silmämeikkikynistä ja kynää joutuu painamaan ja hankaamaan liikaa.

On täysin makuasia, millaista kynää tahtoo kulmissaan käyttää. Tässä kuitenkin vinkkejä erilaisten lopputulosten ystäville:

Rimmelin kulmakynä: Pehmeä, melko vahamainen koostumus
Lumenen kulmakynä: Puolipeähkö ja hieman vahamainen koostumus
Diorin kulmakynä: Pehmeä, erittäin puuterimainen koostumus
Chanelin kulmakynä: Pehmeä, hieman puuterimainen koostumus
Clarinsin kulmakynä Kovahko (muttei kova), hieman puuterimainen koostumus.
Shiseidon kulmakynä: Kova, puuvärikynämäinen koostumus

Onko joku kokeillut Lumenen uudistuneen kulmakynän? Mitä olette tykänneet? Millainen tämä uutuus on teistä vanhaan verrattuna? Ja millaisista koostumuksista yleensä pidätte kulmakynissä eniten?

Promootioyhteistyö

Kommentit (16)

  1. Anonyymi

    Heippa! Mun mielestä tää uus lumenen kulmakynä on paljon parempi, vanhasta sai vähemmän pigmenttiä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *