Brown eyed girl

Tarvitsin vähän aikaa sitten kotiin ruskeaa nestemäistä rajausta silmiini ja aloin kartoittaa hyllyjen tarjontaa.

Vaihtoehtoja ei loppujen lopuksi ollut paljoa, sillä tahdoin nestemisen ruskean tussirajauksen, joka ei sylkisi tavaraa ulos automaattisesti, vaan jonka rajausaineen ulostulo olisi säädeltävissä.

Vaihtoehtoja ei loppujen lopuksi ollut ihan hirveästi ja päädyin lopulta pähkäilemään Sensain ja Shiseidon tussien välillä. Hinta oli meillä laivalla lähes sama, mutta Sensain tussissa oli vain 0,5 ml kun taas Shiseidolla 1,5 ml. Valinnan pitäisi olla itsestäänselvä, vai mitä?

No, tottakai se olikin. Valitsin tietysti 0,5 ml sisältäneen Sensain, sillä tämähän tarkoittaa sitä, että rajaus loppuu nopeammin ja saan pikaisemmin ostaa kokeiluuni myös Shiseidon vastaavan. Ah, mikä logiikka!

Sensain rajaustussi on täytettävä ja siihen on myynnissä erillisiä täyttöpatruunoja.

Kun tuotteen ostaa ensimmäistä kertaa, on patruuna esillä erikseen ja tuote on koottava itse.

Joskus aikoinaan Sensain nestemäinen rajaus oli firman mascaroiden tapaan lämpöisellä vedellä poistettava, mutta nykyään rajaus on aivan tavallinen vesiliukoinen, meikinpoistoainetta kaipaava rajaus. (Jos kaipaatte lämpimällä vedellä lähtevää rajausta kurkatkaa Estee Lauderin Double Wear.)

Tuotteen päässä on siis nappula, jota napsauttelemalla voi päättää, kuinka paljon tavaraa tuote sylkee ulos. Tykkään Sensain annostelumekanismista enemmän kuin esimerkiksi Clarinsin kiertämällä toimivan nestemäisen tussin rajausmekanismista, sillä Clarins purskauttaa kerralla helpommin enemmän tavaraa ulos kuin tämä.

Sensain tussilla saa tehtyä ohutta ja tarkkaa jälkeä ja ruskea sävy on ihanan pehmeä. Siveltimen kärki on aivan loistava ja sopivan liukasta karvaa, jolloin sivellin liukuu luomella helposti ja hyvin.

(Älkää välittäkö takkuisista ripsistä, kuva otettu juuri ennen ripsihuoltoa kun edellisestä huollosta on ehtinyt vierähtää kolme viikkoa.)

Sensain rajaus pysyy silmissäni loistavasti ja kestää vaikka läpi yön biletyksen ja pienet ja suuremmat päiväunetkin (kirjoittaa nimimerkki ”Kokemuksella”).

Tästä rajauksesta minulla ei siis ole muuta sanottavaa kuin paljon kaikkea hyvää ja positiivista.

Sensain rajauksen hinta on Suomessa n. 37 euroa ja täytön 17 euroa.

Onko tämä rajaus tuttu teistä jollekin? Käyttäkö kukaan muu ruskeaa nestemäistä rajausta vai ovatko muut nestemäisten rajausten ystävät vannoutuneita mustan sävyn käyttäjiä?

Kommentit (15)
  1. Tästä tulikin mieleeni, että onko muilla merkeillä kuin Sensailla lämpimällä vedellä pois pestävää ripsiväriä?

  2. Olen käyttänyt jo vuoden Sensain rajaustussia ja vieläkin väriä tuntuu olevan jäljellä. Annostelu on suorastaan nerokas enkä ole koskaan joutunut kärsimään "väriövereistä". Ostin jo kuukausia sitten väripatruunan varalle, mutta ainakin vielä se on vain odottanut.

    Jos joskus tarvitsen ruskeaa rajaustussia käännyn ehdottomasti Sensain puoleen. Enkä ollenkaan vierastaisi jos Sensai julkaisisi myös muita sävyjä; esim violetti tai vihreä lisäisi mukavasti mahdollisuuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *