Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Bright Foam!

Lumene päivitti keväällä puhdistustuotteidensa lookit freesin näköisiksi ja itse ihastuin aivan erityisesti kuivemmalle iholle suunnattujen tuotteiden söpöstä tyttömäisen pinkistä ulkomuodosta.
Olin jo valmiiksi ihastunut näihin tuotteisiin vanhojen kokemuksieni perusteella ja suoraan sanottuna helpottunut kuullessani, ettei tuotteiden sisältöihin olisi uudistuksessa liiemmin kajottu.
Yhden totaalisen uudistuksen puhdistustuotteiden kavalkaadi kuitenkin koki, kun joukkoon liittyi puhdistusvaahto.
Lumenellahan ei ole aiemmin ollut vastaavaa valikoimissa muuten kuin merkin apteekkilinja LAB:in puolella, joten tämä oli varmasti toivottu lisä.
Pirtsakankeltaiseen pakkaukseen pullotettu Bright Touch Refreshing Cleansing Foam on kaikille ihotyypeille suunnattu puhdistustuote, jonka uskoisin omien kokeilujeni perusteella todellakin sopivan kaikille ihotyypeille. Tuote nimittäin puhdistaa ihon jättäen sen puhtaan tuntuiseksi, muttei yhtään liian natisevan pestyksi tai lähmäisen tuntuiseksi. 
Itse koen, että tällaiset ilmavat vaahdot ovat parhaimmillaan kevyempien meikkipohjien puhdistuksen kanssa ja että ainakin paksummat ja vahamaisemmat meikkipohjat tarvitsevat hieman rasvaisempaa irroittajaa (rasva liuottaa rasvaa). Olenkin tykännyt käyttää vaahtoa ihoni aamupuhdistuksessa sekä iltaisin meikinpuhdistuksen kakkosputsarina sillä koen, että tahdon irroittaa rasvaisemman meikkipohjani ensin jollain voide-/emulsiomaisella tai öljymäisellä tuotteella ennen tällä viimeistelyä.
Pirtsakan näköinen tuote muuten myös tuoksuu freesin marjaisalle miellyttäen ainakin minun nenääni kovasti!
Tuotteella on hintaa n. 8,90 euroa kuten muillakin merkin puhdistustuotteilla ja kasvovesillä.
Oletteko te jo kokeilleet tätä? Tykkäättekö ylipäätänsä pumppuvaahtoputsareista?

Kommentit (11)

 1. Anonyymi

  Vinkki: mistä tahansa geelimäisestä putsarista saa vaahtoavaa, jos puhdistusaineen lisäksi tuollaiseen samanlaiseen tyhjään vaahtopulloon lisää n. 70% vettä! Osoittautunut varsin kustannustehokkaaksi, kun yksi pullo geeliputsaria kestää pidempään. Kannattaa tosin tarkistaa että puhdistusgeelissä on mukana säilöntäaineita, jottei pulloon lisätty vesi ala pilaantua.

 2. Anonyymi

  Postausehdotus!
  En tiedä oletko jo tehnyt jotain tällaista, mutta jos et ole;
  Meikkejä ja muuta kosmetiikkaa on tarjolla lukemattomia määriä lukemattomiin eri tarkoituksiin ja itse en ainakaan oikein tiedä, miten joitakin tuotteita edes kuuluu käyttää ja mitä niillä voi tehdä, ja uskon etten ole ainoa. Siispä jokin "Kosmetiikkakoulu"-tyylinen postaus olisi erittäin mielenkiintoinen! 🙂

  Pidän blogistasi erittäin paljon, kirjoitustyylisi on ihana ja olen saanut paljon hyviä vinkkejä 🙂

  – Tinka

 3. Anonyymi

  Tuoksu kuulostaa hyvältä! Yleensä nämä vaahtoputsarit eivät omaan nenääni hirveästi tuoksu miltään.
  Pidän vaahtoputsareista, koska mielestäni ne ovat hellävaraisia omalle herkälle iholle. Inc–listoja ymmärtämättömänä olisi kiva lukea jokin vertailu, että miten paljon vaahtoputsareitten inceissä on eroa. Äkkiseltään maallikolle tuntuvat aika samanlaisilta.

  Heidi

 4. Hanna Voutilainen

  Vaahdot on ihan must. En suostu käyttämään nykyään muita kuin vaahtoja iltaisin, aamuisin jos käytän miselliveden tai kasvoveden lisäksi putsaria niin talvisin se on maito, muuten vaahto. Nykyisen Herbinan loputtua taidan päätyä kokeilemaan Lumenen herkän ihon vaahtoa. Jos tämä Bright Touch muuten tuoksuu yhtään samalle kuin Garnierin granaattiomena(?)-vaahto, niin ai että se on ostettava vaan tuoksunsa puolesta! 😀

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 5. Anonyymi

  Tuota pinkkia hydrating cleanseria on ainakin sisällöltä muutettu, ennen niin mukavasti putsaava ja hieman vaahtoava tuote jättää jälkeensä limanihko rasvafiiliksen, eikä se vaahdotu samalla tavalla. 🙁

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *