Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Boots Sverige

Olen Facebookin puolella jo muutamana päivänä hehkuttanut ilouutista siitä, kuinka Englantilainen kosmetiikkaketju Boots on rantautunut Ruotsiin.

Siis se ihanan mahtava Boots ihan suoraan siihen ihanan mahtavaan naapurimaahan, jossa voin työviikoillani piipahtaa joka toisena päivänä noin vaan! Voisiko tyttöä enää onnellisemmaksi tehdä!

Suostuttelinkin siis eilen työkaverini mukaani pyhiinvaellukselle, jonka kohteena oli Hötorget 15:sta sijaitsevan PUB-tavaratalon alatasossa leiriään pitävä Boots.

Aavistin kyllä, ettei kyseessä varmastikaan ole mikään niin massiivinen myymälä, mutta pettymys oli silti pieni.

Boots on tullut Ruotsiin nimenomaan kilpailevana apteekkiketjuna, eli pääjuttuna olivat tuotteet, joita Ruotsissa muutenkin myydään apteekeissa. (Toki kyse on muuallakin apteekkiketjusta, mutta varsinkin Englannissa kosmetiikka on saanut aika valtaisan myyntiosan silti.)

Varsinaisten apteekkituotteiden lisäksi liikkeestä löytyi myös apteekkikosmetiikkasarjoja kuten Vichy, Avene ja ACO mutta myös muutamat Bootsin omat merkit.

No7 ja Botanics olivat esimerkiksi edustettuina ja samoin Umberto Giannini, jonka hiustuotteista olen itse ollut viimeaikoina hieman kiinnostunut. Meikkipuoleltakaan ei tainnut kauheasti enempää muuta löytyä kuin No7 tuotteita (jos en nyt ihan väärin muista).

Erilaisia hius-, kasvo- ja vartalotuotteita oli vain muutaman gondolan verran eikä valikoima tosiaan päätä huimannut, mutta jotain pientä erityistä minäkin kuitenkin löysin mukaani.

Jonkun verran pieniä mukavia juttuja Bootsista kuitenkin tosiaan löytyi, eli tulen varmasti jatkossakin vierailemaan siellä ainakin siinä toivossa, että myymälöiden valikoima olisi laajentunut (pliiiis ottakaa Soap & Glory sinne!!!).

Uteliaimmat voivat kurkistaa Ostolakon Facebook-sivuilta pientä esimakua jo haaviin tarttuneista tuotteista.

Bootsin tavoitteena on lahivuosien aikana laajentaa Ruotsiin noin sadan apteekin ketju, eli ihan pienellä mittakaavalla ei olla liikkeellä.

Onko joku muukin jo ehtinyt käymään visiitillä Ruotsin Bootseissa?

Kommentit (16)

 1. M.M.

  Hauskaa, että tämmöinen saatiin Ruotsiin. Tosin jos nyt oikein tulkitsin, näistä Ruotsin Bootseista ei saa niitä edullisia kemppameikkimerkkejä…? Muistaakseni Bootsilla on esim. "17" sarja, jonka huulipunista pidän (myös meikkaajaguru Lisa Eldridge valitsi ne top 10 drugstore make up tuotteeksi.

  Tosin itse pidän enemmän Superdrugista, siellä on esim. Barry M, Collection 2000…

 2. Kata

  Heathrow´lla lentoa odottaessani löysin Bootsista suojakertoimella 15 varustetun edullisen silmänympärysvoiteen, jota olen nyt kesäaikaan suht tyytyväisenä käyttänyt.
  http://www.boots.com/en/Boots-Vitamin-E-SPF15-eye-cream-15ml_955892/

 3. Marsu

  No7:n kynsilakat ovat yllättävän huippuja.

 4. Anonyymi

  Voih! Viimeisessä kuvassa keikistelevät minun shampoo ja hoitoaine (Botanics). Ne tosin ostan täältä Englannista. Hurjan näköisiä nuo hintalaput, kun on tottunut punta hintoihin 🙂
  Sari

 5. Anonyymi

  Hei tähän vinkkinä, Bootsin nettikaupasta voi nyt tilata Suomeenkin!! :):)

  • taru

   Tuleekohan tullimaksua jos tilaa boots.comista?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *