Luottotuote: Bonacure Sealed Ends -latvasuoja

Kuten tiedätte, kokeilen jatkuvasti uusia kosmetiikkatuotteita löytääkseni niitä aina vain parempia tuotteita. Kokeilunhaluisuuteni vuoksi pyrin välttämään samojen tuotteiden ostamista uudelleen, mutta on muutamia tuotteita, joihin palaan yhä uudelleen ja uudelleen.

Yksi tällainen tuote on Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue Sealed Ends -latvasuoja, joka on ollut luottotuotteitani jo kohta 20 vuoden ajan. Ostin tuotteen alunperin ystäväni suosituksesta teininä, kun niskahiukseni olivat jatkuvasti pahana takkupallona ja sen jälkeen olen palannut (vuosien varrella useasti päivittyneen) tuotteen pariin yhä uudelleen ja uudelleen, sillä se on hommassaan aivan täydellinen.

Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue Sealed Ends -latvasuoja Ostolakossa Virve Vee

Hiukseni ovat venyneet jo melko pitkiksi ja koska tavoitteena on kasvattaa niitä vielä lisää haluan tietysti varmistaa, että niiden latvat voivat hyvin. Pitkien hiusten latvat ovat kuitenkin helposti huonossa kunnossa, sillä ne ovat kokeneet kasvumatkansa aikana melko paljon rasitteita. Bonacuren latvasuoja onkin kehitetty paitsi silottamaan hiusten latvoja myös suojaamaan niitä ulkoisilta rasitteilta ja näin ehkäisemään kaksihaaraisten muodostumista.

Olen ollut ilman tätä latvasuojaa taas useita kuukausia, mutta katseltuani hiusteni latvoja tällä Bangkokissa tulin siihen tulokseen, että ne kaipaavat suojaa ja selvitystä, joten päädyin ostamaan niille uuden tuubin Bonacuren latvasuojaa.

Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue Sealed Ends -latvasuoja Ostolakossa Virve Vee

Minulta kysytään usein, välttelenkö hiustuotteissani silikoneja. En välttele ja hiukseni jopa tarvitsevat niitä, mutta riippuu täysin, missä yhteydessä niitä minulle tarjotaan.

Jos shampooni sisältää runsaasti hiuksia silottavia silikoneja, jättää se tukkani todennäköisesti takuttomaksi, mutta hyvin liukkaaksi ja sitä myötä myös latteaksi, minkä vuoksi silikonit eivät ole shampoossani kovin hyvä juttu.

Hoitoneellani puolestaan toivon olevan hiuksiani selvittäviä ja silottavia ominaisuuksia, minkä vuoksi se saa mielellään sisältää silikoneja. Niiden lisäksi hiukseni kuitenkin kaipaavat myös kosteutusta, ravitsemista ja mielellään myös hieman rakennepaikkausta, minkä vuoksi hoitoaineeni vaikutuksen täytyy kuitenkin perustua myös muihin ainesosiin eikä pelkkiin silikoneihin.

Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue Sealed Ends -latvasuoja Ostolakossa Virve Vee

Hiuksiin pesun jälkeen jätettävä latvahoitotuotteeni puolestaan saa sisältää silikoneja ja niitähän tämä sisältää paljonkin. Niiden lisäksi tästä löytyy mm. pilkottua keratinia, joka auttaa rakennepaikkaamaan hiuksia.  Käytän hiuksissani usein tämän alla myös erilaisia kosteuttavia suihkeita, ravitsevia hiusöljyjä ja muita tuotteita, mutta jotta hiusteni latvat pysyvät sileinä eivätkä mene takkuun, täytyy muiden tuotteiden päälle vielä sivellä tätä latvasuojaa.

Käytän latvasuojaa pesun jälkeen kosteissa hiuksissa keskittyen levittämään sitä paitsi hiusten latvoihin myös niiden pituuksiin noin korvista alaspäin. Erityisesti huomiota saavat alahiukset, joihin sivelen tuotetta pää alaspäin keinautettuna.

Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue Sealed Ends -latvasuoja Ostolakossa Virve Vee

Tämä Bonacuren latvasuoja on sellainen hiustuote, jonka suosittelen lisäämään hiustenhoitoon. En korvaisi sillä muita tuotteita, eli tämän alla voi edelleen käyttää hoitosuihkeita ja ravitsevia hiusöljyjä niin halutessaan, mutta tämä on täydellinen tuote antamaan hiuksille suojaa sekä ehkäisemään takkupallojen muodostumista ja näin ylläpitämään hiusten hyvää kuntoa sekä tukemaan mahdollista kasvatusprojektia.

Olen kehunut tätä tuotetta blogissani aiemminkin ja edellisen kerran taisin pyhittää sille oman postauksen jo viisi vuotta sitten kehumalla sitä ylivertaiseksi niskatakun kesyttäjäksi. Pysyn edelleen sanojeni takana!

Bonacure-tuotteita myydään kampaamoissa ja tällä riittoisalla 75 ml tuubilla on hintaa vähän alle 20 euroa.

Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue Sealed Ends -latvasuoja Ostolakossa Virve Vee

Mitä hiuksiin jätettäviä hoitotuotteita te käytätte?

Tästä postauksestani voi lukea lisää kosmetiikassa käytetyistä silikoneista.

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (17)
  1. Tää on myös mun lemppari, ja on ollut käytössä jo vuosia enemmän tai vähemmän. Vähän outoa, mutta kaipaan vaan tämän tuotteen vanhaa tuoksua. Muistatko, kun tämä haisi ihan ”mieheltä”? Toivoin vuosikausia, että tuoksu muutettaisiin, ja sitten kun se tapahtui, aloin kaipaamaan sitä vanhaa miehellistä ympärillä leijuvaa tuoksua takaisin 😀

    1. En saa varsinaista tuoksua millään mieleeni, mutta nyt kun sanoit niin muistan, että jotain siinä tuoksussa kyllä oli, mikä jäi mieleeni… 😀

  2. Moroccanoil

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *