Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Boksia siellä, boksia täällä

Ohhoh, hyvät yllätyksiä rakastavat kosmetiikkaintoilija-siskot! Katsokaahan, mitä käsiemme ulottuville on tällä kertaa lanseerattu:
Jos jostakusta henkisesti tai fyysisesti aikuisemmasta ihmisestä on tuntunut, että LivBox on nuorempien juttu, niin nyt löytyy jo oma boksinsa sitten aikuisemmallekin väestölle!
Ihan suoranaisesta kilpailijasta ei voi puhua, sillä molemmat boksit ponnistavat Sanoma Medialta. LivBoxissahan on jo kertaalleen myös julkaistu miesten oma boksi, eli yritystä riittää kerrakseen ottaa koko Suomen kansakunta haltuun boksikonseptilla.
Innostutteko te bokseista? Nythän näitä on saatavilla hieman joka suunnasta ja jos ei tahdo tyytyä kotimaiseen tarjontaan, voi boksinsa tilata vaikkapa Look Fantasticin kautta.

Tilaatteko te jotain beauty boksia? Listatkaahan meidän kaikkien iloksi kaikkia tietämiänne Suomeen tilattavissa olevia bokseja tai jopa kokemuksianne niistä, niin saamme kaikki jäädä herkuttelemaan ajatuksella siitä, mitä voisimme alkaa tilata!

Kommentit (40)

 1. eekku

  Livbox tulee ja ihan melkein alusta saakka tilannu =)

  • virve

   Kiva kuulla, että on sitten selvästikin ollut mieluinen kuukausittainen ylläri! 🙂

 2. Anonyymi

  Kiitos vinkistä, tilasin tämän!
  T. KatjaV

  • virve

   Tulethan sitten boksin saatuasi kertomaan, olitko tyytyväinen! 🙂

 3. Anonyymi

  Glorian boksi oli pettymys; Clarinsin nude -huulipuna, Chloén tuoksunäyte, Cliniquen seerumia, turkoosissa tuubissa mutanaamio tms. ja Osis+ hiusseerumi. Toki mainoksessa sanottiin osan tuotteista olevan näytteitä, mutta jotenkin odotin Glorialta aika paljon enemmän "glooriaa"…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *