Pitäisikö hiuspohjakin kuoria?

*Sis. mainoslinkin

Jos käytät kuivashampoota yhtä ahkerasti kuin allekirjoittanut, on hiuspohja kannattavaa välillä pestä syväpuhdistavalla shampoolla, jotta se varmasti puhdistuu kunnolla. Mitä itse en ainakaan kuitenkaan ollut tullut ajatelleeksi on, että hiuspohjankin voi jopa aina välillä kuoria, jotta se varmasti puhdistuu kunnolla.

The Body Shop Fuji Green Tea Cleansing Hair Scrub

Sain kuitenkin blogikokeiluun tuotteen, joka sai minut havahtumaan asian suhteen. The Body Shop on  juuri uudistanut hiustuotevalikoimaansa ja siihen on lisätty varsin mielenkiintoinen uutuus: Fuji Green Tea Refreshingly Purifying Cleansing Hair Scrub. The Body Shopin verkkosivu kääntää tuotteen hiustenkuorinnaksi, mutta itse puhuisin mielummin löyhemmin hiuskuorinnasta, sillä nimestään huolimatta tällä ei varsinaisesti aleta kuoria hiuksia, vaan etupäässä hiuspohjaa, jonne kertyy helposti juurikin sitä kuivashampoota sekä muita muotoilutuotteita. Tuote sopii myös loistavasti joko kuivuuttaan tai rasvaisuuttaan hilseilevän hiuspohjan puhdistukseen.

The Body Shop Fuji Green Tea Cleansing Hair Scrub

Kuorintatuotteen mielenkiintoinen koostumus sisältää kuorivia suolakiteitä, jotka auttavat mekaanisesti hangaten irrottamaan hiuspohjasta (sekä hiuksista) kuolleen ihosolukon, muotoilutuotteet sekä muut epäpuhdaudet. Samalla tuote myös stimuloi hiuspohjan verenkiertoa, joka kuljettaa hiusnystyihin ravinteita. Stimuloivaa vaikutusta tukevat mentoli ja vihreä tee, jotka jättävät hiuspohjaan miellyttävän raikkaan tunteen, joka ei kuitenkaan ole mikään kihelmöivät viilentävä.

The Body Shop Fuji Green Tea Cleansing Hair Scrub

Hiuskuorintaa käytetään märkiin hiuksiin. Tuotetta otetaan kämmenelle lusikallinen, johon yhdistetään pieni määrä vettä. Kuorintatuote tuntuu aluksi hierottaessa rakeiselta, mutta varsinkin kun hiuksiin lisää aavistuksen vettä, alkavat suolakiderakeet lopulta sulamaan ja tuote muuttuu hieman vaahtoavaksi, hiuspohjan puhdistavaksi shampooksi.

Tuote itsessään tuntuu ilmeisestikin juuri sisältämän hunajan ansiosta lähes ravitsevan öljyiseltä, mutta huuhtoutuu silti hiuksista täydellisesti jättäen ne puhtaiksi, raikkaiksi ja ilmaviksi. Olin itseasiassa jännittänyt, olisiko sen huuhtele hiuksista hankalaa, mutta vielä mitä, tuote katosi niistä ihan yhtä vaivatta kuin tavallinenkin shampoo.

The Body Shop Fuji Green Tea Cleansing Hair Scrub

Tykästyin tähän hiuskuorintaan välittömästi sen ensimmäisellä käyttökerralla. Minulla ei ole vuosiin ollut käytössä hiuskuorintaa enkä ollut enää edes muistanut kaipailla sellaisen perään, mutta tämän tuotteen myötä muistin taas, miksi sellainen on ihanaa olla. Se todellakin sai hiuspohjan tuntumaan vielä tavallista syväpuhdistavaa shampootakin puhtaammalta, mutta ei silti yhtään kuivalta.

The Body Shop Fuji Green Tea Cleansing Hair Scrub

Hiuskuorinta on ehdottomasti lisätuote, jota suosittelen kokeilemaan tavallisen syväpuhdistavan shampoon asemasta. Sanoisin tämän hiuskuorinnan sopivan oikeastaan kaikille kuivan hilseilevästä rasvoittuvan öljyiseen hiuspohjaan kunhan sen käyttötiheyden sovittaa itselleen parhaiten sopivaksi.

The Body Shop Fuji Green Tea Cleansing Hair Scrub

Käytättekö te hiuspohjan tehopuhdistukseen hiuskuorintaa?

The Body Shop Fuji Green Tea Refreshingly Purifying Cleansing Hair Scrub -hiuskuorinnalla on hintaa 20 euroa ja sen voi tilata itselleen The Body Shopin verkkokaupasta täältä*.

Kommentit (15)
  1. Oi kuulostaapa hyvältä! Tosin Fuji Green Tea -sarjan tuotteiden tuoksu ei oikein iske muhun 😀 Hiuskuorinnat on muutenkin jääneet mulle aika vieraiksi, mutta syväpuhdistavia shampoita tulee toki käytettyä 🙂

  2. Ostinedulista kasvojen kuorinta-ainetta ja levitin sitä jakauksittain päänahkaan. Sitten vaan hieromaan! Huuhtelu sen verran, että hiukset kastuvat, shampoolla vaahdotus, ja vot. Muotoilu tuotteita en laita ollenkaan, vasta seuraavana aamuna, että päänahka saa hengittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *