Body Revolution

Blogissani on aiemminkin puhuttu itsetuntoasioista ja itsensä hyväksymisestä, joten tänään mennään samaa linjaa kulkien.
Kuten olemme jo tottuneet, hoitaa maailmanstara ja nykyään myös parfymijulkkis Lady Gaga asiat hänelle omaleimaisella ja persoonallisella tyylillään AINA ja niin myös tällä kertaa.
Viimeisin Gagan ympärillä kuohunut aihe on ollut hänen vartalonsa ja sen muutokset. 
Aina niin supertimmissä kunnossa nähty Gaga on saanut hieman lihaa luidensa ympärille, minkä seurauksena jourulehdet ympäri maailmaa ovat julistaneet sivuillaan neidin olevan FAT!
Ei tarvitse olla edes mitenkään huonolla itsetunnolla varustettu ihminen masentuessaan tällaisesta. 
Minä ainakin olisin ihan rikki mikäli minun kymmenen kilon painonlisäykseni olisi mediassa joka puolella maailmaa ja joka paikassa julistettaisiin minun olevan nyt ”fat and ugly”.
Okei, ehkä nämä keikkakuvien asut eivät ehkä ole maailman imartelevimpia, mutta nämä seuraavat kuvat kyllä ovat.
Tiedättekö, mitä Gaga nimittäin teki? Sen sijaan, että neiti olisi painunut itkien personal trainerinsa kanssa kuntosalille ja hankkinut timmin kroppansa takaisin kahdessa viikossa porkkanoita ja sellereitä puputtaen, julkaisi hän kotisivuillaan Body Revolutionin.
”Now that the body revolution has begun, be brave and post a photo of you that celebrates your triumph over insecurities.”
Hän aloitti vallankumouksensa julkaisemalla ensimmäisenä itse itsestään neljä käsittelemätöntä kuvaa:
 

Kymmenen kiloa lisää valmiiksi hoikassa varressa ei tee hänestä yhtään lihavaa ja minusta daami näyttää muutenkin kurveineen upealta ja naiselliselta!Your Bravery
I have been startled and overwhelmed with pride and
emotion the past few days.    Gratitude
mostly. Seeing you post photos of things on your bodies and in your minds that
you feel society tells you you should be ashamed of. 
You are showing them you
have no shame. You are brave, strong, and accepting not only of yourself, but
of others through your experiences. You are proud to be born this way, and
brave in your vulnerability with this community. Watching you all create a safe
space online for people to be compassionate is the greatest gift you could ever
give me. 
My weight/loss/gain since i was child has tormented me. No amount of
help has ever healed my pain about it. But YOU have. My boyfriend prefers me
curvier, when i eat and am healthy and not so worried about my looks, I’m
happy. Happier then I’ve ever been. i am not going to go on a psycho-spree
because of scrutiny. 
This is who I am. And I am proud at any size. And i love
you, and want you to be proud in any form you may take as well. Please don’t
look for kindness in critics, go  here you
know the gold is. Here, in our hearts.

Love,
Gaga

 
Ihan mahtava ja upea daami! 

Suomessa julkkiksien painonlisäykset ja -vähentymiset eivät ole kovin merkittävässä roolissa, mutta  jo täällä Englannissa jourulehdet ovat täynnä artikkeleita siitä, kuka painaa minkäkin verran ja mikä hänen vaatekokonsa on ja kuinka paljon se on viimeaikoina mihinkin suuntaan muuttunut ja voin vaan kuvitella, kuinka paljon pahempaa homma on ison meren toisella puolella. Painon tai vaatekoon ei edes tarvitse liittyä millään lailla itse artikkelin aiheeseen, mutta ne on aina pakko tuoda esiin!

Täällä lehtijutut ovat lähes poikkeuksetta tasoa: ”Helena, ennen kokoa 10 nyt 6, nauttii suuresti avomiehensä Rickin seurasta ja on lähdössä ensikuussan Keniaan auttamaan hyväntekeväisyysjärjestöä kaivamaan kaivoja.” 
 Mitä mieltä te olette tästä Gagan tempauksesta? Ja kuinka paljon julkkisten painoasiat teitä kiinnostavat ja kuuluuko niiden teistä edes kiinnostaa ketään?

Kommentit (22)
  1. Gaga hoiti homman asenteella, ihan mahtavaa! Toivottavasti toi esimerkki auttaa muitakin katsomaan painoasioita samalta kantilta, "proud at any size", vaikka eihän monet kestä ajatella itseään yhtään painavampana.
    Kun ekaa kertaa huomasin kaikkialla noita räiskyviä otsikoita kuinka itse lady gaga on nostanut painoaan oli fiilikset aika ristiriitaiset, koska onhan sekin tavallaan hyvä että mediassa näkyy muitakin kuin tikkulaihoja julkkiksia, mutta pilkkaava sävy noissa artikkeleissa oli täysin asiaton. Mutta vaikken gagan fani sen kummemmin oo, sanoisin et kyl se vei homman kotiin! Sitä en tiedä kestääkö toi muodokkuus kauaa vai näkyykö gaga jo pian juhlatilaisuuksissa jälleen hoikkana mutta ei se laihuus ainakaan mitään lopullista onnea ja täydellistä elämää tuo.

  2. Gagan tempaus on mielestäni mainio. Tosin omasta mielestäni hän näytti noissa keikkakuvissaan pyöreämmältä kuin body revolution-kuvissaan? Joka tapauksessa, Gagasta EI saa lihavaa tekemälläkään. On törkeää että tuolla tavalla ruoditaan ihmisten painoa joka paikassa. Tottakai ymmärrän että jos joku julkkis on OIKEASTI ylipainoinen että siinä voi jo huolestua hänen terveydestäänkin, mutta hei, jokainen meistä lihoo tai laihtuu elämänsä aikana. Miksi 50-luvulla, Marilyn Monroeta pidettiin kauniina ja terveenä ihanteena, ja nykyään samankokoisia naisia pidetään lihavina ihrapalloina? Mikä meitä ihmisiä nykyään vaivaa? Pitäisi palauttaa terveet kauneusihanteet kunniaan.

    Ja kyllä se risoo miten paljon jo pienestä pyöreydestä ihmisiä haukutaan. Itselläni tuli 3 vuoden aikana miltei 20 kiloa painoa lisää sairastuttuani masennukseen. En jaksanut harrastaa liikuntaa, kun jo aamulla sängystä ylös pääseminen oli tuskien taivalta ja itkua, kun ei jaksanut. Olin ennen hyvin pienikokoinen ja hoikka ja nyt sitten olen lievästi ylipainoisen mitoissa. Lisäksi aiemmin minulla oli syömishäiriötä vaikka olin laiha. Nyt olen sitten vähän pyöreämpi, MUTTA ainakin olen paljon onnellisempi ja elämäni on kunnossa, en ole enää masennuksen syövereissä, ja kaikki asiat on hyvin. Silti jotkut ihmiset jaksaa huomautella painostani. OK, nyt on aikaa keskittyä taas liikunnan aloittamiseen, mutta en enää halua pudottaa painoani laihuuden ihannoinnin takia ja siksi että miellyttäisin muiden silmää. Teen sen itseni takia, jotta voisin paremmin, kunto kasvaisi ja vanhat vaatteet mahtuisi päälle ja olisin itse tyytyväisempi itseeni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *