Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Body Revolution

Blogissani on aiemminkin puhuttu itsetuntoasioista ja itsensä hyväksymisestä, joten tänään mennään samaa linjaa kulkien.
Kuten olemme jo tottuneet, hoitaa maailmanstara ja nykyään myös parfymijulkkis Lady Gaga asiat hänelle omaleimaisella ja persoonallisella tyylillään AINA ja niin myös tällä kertaa.
Viimeisin Gagan ympärillä kuohunut aihe on ollut hänen vartalonsa ja sen muutokset. 
Aina niin supertimmissä kunnossa nähty Gaga on saanut hieman lihaa luidensa ympärille, minkä seurauksena jourulehdet ympäri maailmaa ovat julistaneet sivuillaan neidin olevan FAT!
Ei tarvitse olla edes mitenkään huonolla itsetunnolla varustettu ihminen masentuessaan tällaisesta. 
Minä ainakin olisin ihan rikki mikäli minun kymmenen kilon painonlisäykseni olisi mediassa joka puolella maailmaa ja joka paikassa julistettaisiin minun olevan nyt ”fat and ugly”.
Okei, ehkä nämä keikkakuvien asut eivät ehkä ole maailman imartelevimpia, mutta nämä seuraavat kuvat kyllä ovat.
Tiedättekö, mitä Gaga nimittäin teki? Sen sijaan, että neiti olisi painunut itkien personal trainerinsa kanssa kuntosalille ja hankkinut timmin kroppansa takaisin kahdessa viikossa porkkanoita ja sellereitä puputtaen, julkaisi hän kotisivuillaan Body Revolutionin.
”Now that the body revolution has begun, be brave and post a photo of you that celebrates your triumph over insecurities.”
Hän aloitti vallankumouksensa julkaisemalla ensimmäisenä itse itsestään neljä käsittelemätöntä kuvaa:
 

Kymmenen kiloa lisää valmiiksi hoikassa varressa ei tee hänestä yhtään lihavaa ja minusta daami näyttää muutenkin kurveineen upealta ja naiselliselta!Your Bravery
I have been startled and overwhelmed with pride and
emotion the past few days.    Gratitude
mostly. Seeing you post photos of things on your bodies and in your minds that
you feel society tells you you should be ashamed of. 
You are showing them you
have no shame. You are brave, strong, and accepting not only of yourself, but
of others through your experiences. You are proud to be born this way, and
brave in your vulnerability with this community. Watching you all create a safe
space online for people to be compassionate is the greatest gift you could ever
give me. 
My weight/loss/gain since i was child has tormented me. No amount of
help has ever healed my pain about it. But YOU have. My boyfriend prefers me
curvier, when i eat and am healthy and not so worried about my looks, I’m
happy. Happier then I’ve ever been. i am not going to go on a psycho-spree
because of scrutiny. 
This is who I am. And I am proud at any size. And i love
you, and want you to be proud in any form you may take as well. Please don’t
look for kindness in critics, go  here you
know the gold is. Here, in our hearts.

Love,
Gaga

 
Ihan mahtava ja upea daami! 

Suomessa julkkiksien painonlisäykset ja -vähentymiset eivät ole kovin merkittävässä roolissa, mutta  jo täällä Englannissa jourulehdet ovat täynnä artikkeleita siitä, kuka painaa minkäkin verran ja mikä hänen vaatekokonsa on ja kuinka paljon se on viimeaikoina mihinkin suuntaan muuttunut ja voin vaan kuvitella, kuinka paljon pahempaa homma on ison meren toisella puolella. Painon tai vaatekoon ei edes tarvitse liittyä millään lailla itse artikkelin aiheeseen, mutta ne on aina pakko tuoda esiin!

Täällä lehtijutut ovat lähes poikkeuksetta tasoa: ”Helena, ennen kokoa 10 nyt 6, nauttii suuresti avomiehensä Rickin seurasta ja on lähdössä ensikuussan Keniaan auttamaan hyväntekeväisyysjärjestöä kaivamaan kaivoja.” 
 Mitä mieltä te olette tästä Gagan tempauksesta? Ja kuinka paljon julkkisten painoasiat teitä kiinnostavat ja kuuluuko niiden teistä edes kiinnostaa ketään?

Kommentit (22)

 1. Darling

  Itsekin näin Gagan juuri livenä, eikä hän tosiaan ole lihava. Pitää myös ottaa huomioon, että hän on todella lyhyt. Itse asiassa olen yhtä pitkä (tai ehkä enemminkin pätkä, mikäli olen saanut oikeaa tietoa; hän on vain 155 cm pitkä. Hän on aina ollut melko hoikka, eikä muutama lisäkilo todellakaan tee lihavaa. Gaga on huikea, ei voi muuta sanoa!

 2. Anonyymi

  Nuo keikkakuvathan on aivan selkeästi käsiteltyjä.

 3. meow

  Hyvä postaus ja hatun nosto Gagalle 🙂

 4. Anonyymi

  jotenkin vähän kornia julistaa mitään body revolutionia ja laittaa sit noin hoikassa kunnossa olevia kuvia. halusikohan gaga vain näyttää että ei oikeasti ole niin pyylevä kuin keikkakuvissa? onkohan keikkakuvia käsitelty, ja jos ei, niin gaga olisi kyllä voinut sitten mennä loppuun asti ja laittaa noita pyylevämpiä kuvia itsestään.

  sairas on tää maailma kun jonkun PAINOSTA jaksetaan meuhkata. brittilehdillä ja kaikilla hulluuteen mukaan menneillä taitaa olla vähän asioiden mittasuhteet hukassa… jos jotakuta tällaiset kiinnostaa tekisi mieli muistuttaa että on aika paljon isompi juttu että koko ajan lapsia kuolee nälkään, menkäähän siitä hankkimaan vaikkapa elämä ja suhteellisuuden tajua :p no thank god suomessa ei oo ihan noin sekopäinen meininki!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *