Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Blowjob Lips?

Olen monet kerrat nähnyt kehuttavan Soap & Gloryn huulia pullistavaa kaunisnimistä Sexy Mother Puckeria ylivoimaisesti parhaaksi huultenpullistajaksi ikinä, joten kun se tuli eteeni Englannin Bootsissa, oli se tietysti hankittava kokeiluun.

Oma Sexy Mother Puckerini oli väritön kiilto, mutta tätähän myydään myös sävytettynä.

Huultenpullistajia kokeilleille niiden aikaansaama kihelmöivä ja nipistelevä tunne on varmasti tuttu ja niin oli minullekin. Tämän kanssa kuitenkin löysin aivan uuden tunteen.

Huuleni nimittäin tuntuivat siltä, kun ne olisivat juuri olleet puutuneet ja puudutus olisi katoamassa. Siis se sama tunne, kun istut jalkasi päällä liian kauan ja huomaat jalkasi puutuvan ja sitä alkavan pistellä. Se oli aika hhmm… jännä tunne huulilla.

Omat huuleni ovat jo valmiiksi melko täyteläiset, joten oletin tämän lähinnä pullauttavan niitä sen verran, että niiden uurteet katoavat.


Ja no, aikalailla sen verran tämä juuri tekikin. Ei siis mitään mieletöntä huultenturvotusta, mutta ehkä jotain pientä. Ei mielestäni kuitenkaan sen jatkuvan pienen hassun kihelmöinnin arvoista, josta jaksoin 45 min kärsiä ennen kuin pyyhin kiillon sitten lopulta pois huuliltani.

Itse kiiltohan oli periaatteessa väritöntä, mutta vaalensi hieman huulia eikä sitten loppujen lopuksi pysynyt kovin hyvin ihan niin nättinä ja siistinä huulilla kuin olisin toivonut… Lieneekö nimittäin huulissani sitten vikaa vai missä, mutta lisäsin tuota ennen kauppareissua ja marketissa ohimennen peilikuvani nähdessäni tajusin näyttäväni siltä, kuin olisin juuri saanut lastin suuhuni. Ja siis mitä ilmeisemmin sen verran suuren, että sitä olisi jänyt vähän suupieliinkin. Eli siis pääsin tutuiksi minulle uuden ilmiön nimeltä ”literally blowjob lips” kanssa.

Minun juttuni tämä ei ihan ollut enkä nyt kokenut, että tämä olisi ollut mikään mieletön huultenpullistaja tai turvottaja.

Onko teillä kokemuksia tästä tai muista huultenpullistajista? Käytättekö niitä? Oletteko ylipäätänsä tyytyväisiä huultenne kokoon?

Kommentit (8)

 1. mami

  Yhellä mun kaverilla on tosta Xl-versio, ja sen aiheuttuma tunne huulilla on kyllä melkosen extreme! Itse tosin pidän hurjasti siitä kihelmöivästä tunteesta, joten olen aina lainaamassa kaverin plumppia.

  Kiva, että ostit Englannista näitä Soap&Gloryn tuotteita, ne on pitkään olleet omia lemppareita paitsi purkkien myös sisältöjen vuoksi! Kiva kuulla sun mielipiteitä tuotteista, jos saisin vaikka uusia vinkkejä sarjan ihanuuksista 🙂

 2. Pauliina

  Näitä saa Asokselta, kuten myös muitakin Soap & Gloryn tuotteita. Laiton tilauksen sinne. Pakko kokeilla, ihan vaan huvin vuoksi 🙂

 3. Nami

  Heip,

  mahtava kirjoitus taas hahahaa!! 😀

  Allekirjoittanut on kokeillut kaikki maan ja taivaan välillä löytyvät huultenpullistajat. Mä halun just precis bow job lipsit.

  Ikävä kyllä olen kokeilujen myötä alisutnut siihen, että kosmeettisilla, ulkoisesti käytettävillä aineilla ei ole kuin ehkä marginaalinen, lyhytkestoinen, hieman huulten uurteita tasoittava vaikutus. Jos sitäkään.

  Olen testannut paitsi Sexy motherpuckerin, myös maailmalla foorumeilla kehutut Two Facedin Lip Venomin ja Lip Fusion XL:n.
  PÖH sanon minä – ja viimeinen on törkeän hintainenkin, kymmeniä dollareita!!!

  Tämä neiti menee siis piakkoin kiltisti istumaan kauneusklinikalle ja ottamaan huuliin kiltisti hyaluronihappoa. Ainoa keino, jolla huuliin saa oikeasti täytettä. Siis _oikeasti_ jos haluaa muuttaa huulten ulkonäköä.

  (Ja ei, tarkoitus ei ole hankkia Tuksu et al -huulia, vaan ottaa 0,55 ml jaettuna ylös ja alas, ylös hieman enemmän.)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *