Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Blotterazzi – maailman parhaat kiillonpoistolaput

Sis. mainoslinkin

Kun keväällä kerroin kosmetiikka-alalla työskenteleville tutuilleni kesälomareissustani Japaniin, oli jokaisen reaktio lähes poikkeuksetta aina sama: ”Muista sitten ostaa erilaisia kiillonpoistopapereita sieltä!”

Siitä huolimatta, että matkustin kiillonpoistopapereiden paratiisimaahan en kuitenkaan ostanut reissultani yhden yhtä kiillonpoistoarkkia. Olin nimittäin juuri ennen reissuani saanut sopivasti blogikokeiluun tuotteen, joka teki kaikista kiillonpoistolapuista totaalisia turhakkeita.

Blotterazzi

Viimeaikoina kovasti rakastamani Beautyblender on nimittäin paljon muutakin kuin kulttimaineeseen noussut meikkisieni tai must have -poskipunasieni. Sain nimittäin kokeiltavakseni merkin Blotterazzi-kiillonpoistosienet, jotka ovat olleet tämän kesän hittituote käsilaukussani – varsinkin näillä helteillä!.

Blotterazzi

Blotterazzi-tuotepakkaus sisältää kaksi litteää meikkisientä, joilla on helppoa ja nopeaa painella kasvoilta rasvaisuus ja kiiltely pois päivän aikana. Sienet on valmistettu samasta materiaalista kuin Beautyblender, mikä tarkoittaa, että ne imevät kuivina mielellään iholta kosteutta ja rasvaisuutta itseensä. Sieniä voi käyttää yhä uudelleen ja uudelleen ja kun ne muistaa aina silloin tällöin pestä ovat ne todella pitkäikäisiä ja käteviä kavereita.

Blotterazzi

En itse oikeastaan koskaan lisää päivän aikana kasvoilleni puuteria, mutta painelen kyllä silloin tällöin kiiltoa pois vessapaperilla tai käsipaperilla naistenhuoneessa käydessäni. Kiinnitän jo aamulla meikkipohjani sen verran reilulla määrällä puuteria, ettei lisäpuuterille ole päivän aikana tarvetta, vaan haluan lähinnä vain saada sen mahdollisen kasvojen t-alueelle ilmestyneen rasvaisuuden helposti pois.

Blotterazzi

Blotterazzien materiaali onkin omiaan imemään iholta kiiltoa ja rasvaisuutta ilman, että lapuilla painelu sotkee meikkipohjaa. Kesäaikaan ne ovat myös kaikessa imeväisyydessään kätevä apu silloin, kun kasvoilla alkaa pukata hikeä.

Olen kantanut koko kesän aina käsilaukussani kompaktia, peilillistä Blotterazzi-rasiaa ja taputellut kiiltoa ja hikeä pois kasvoilta milloin missäkin tilanteissa aina yhtä erinomaisella menestyksellä.

Blotterazzi

Yhä uudelleen ja uudelleen käytettävät Blotterazzi-laput ovat minusta aivan mielettömän käteviä ja täydellinen valinta niille, jotka etsivät kiillonpoistolappuja puuteripaperien sijaan. En voisi kuvitellakaan, että käyttäisin näiden sijaan kertakäyttöisiä lappuja!

Blotterazzi

Koska Blotterazzit ovat minusta oikeasti jokaisen naisen must have -tuote varsinkin näillä kesäkeleillä, kun puuteria ei edes huvita olla lätkimässä hien sekaan, sain teille jaettavaksi ihan huippuhyvän tarjouksen eleveniltä.

Koodilla OSTOLAKOSSA  saa nimittäin eleveniltä -15% alennusta paitsi Blotterazzeista myös ihan mistä tahansa muista normaalihintaisista tuotteista!

Koodi on voimassa kuun loppuun asti eli 31.7., joten nyt kannattaa pomia sinne ostoskoriin myös ne muutkin tuotteet, joita on tehnyt mieli!

Muita Blotterazzi-faneja?


Joko luit nämä postaukseni?

Beautyblender Jippo Ostolakossa Hevosöljy Ostolakossa Suosikkimeikit nyt Ostolakossa

Kommentit (21)

  1. Elämän suurten kysymysten äärellä: mihin suihkugeeliin päädyin – Kauneus & Terveys -blogit

    […] Blotterazzi – maailman parhaat kiillonpoistolaput […]

  2. Loistava meikkivoide: MAC Studio Fix Fluid SPF 15 – Kauneus & Terveys -blogit

    […] Blotterazzi – maailman parhaat kiillonpoistolaput […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *