Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Blogi juhlii: 3000 julkaistua postausta

*Sis. mainoslinkin

Blogini on ollut pystyssä 8,5 vuotta, mutta en ole aina muistanut juhlia sen synttäreitä. Asiasta on ollut tottakai mukavaa muistaa mainita blogissa vuosittain edes jossain määrin, mutta en ole liiemmin ollut innostunut järjestelemään synttäriarvontoja ja muita erityisaktiviteetteja ihan vain siksi, että blogini on ollut pystyssä jälleen yhden uuden vuoden. Koen, että kuka tahansa voi perustaa blogin ja pitää sitä yllä useita vuosia, joten en ole jaksanut juhlia asiaa sen suuremmin yleensä.

Ostolakossa Virve Vee

Mitä sen sijaan  jaksan jo juhlistaa on, että tämä on blogini 3000. postaus. Siinä on nimittäin jo jotakin erityistä, sillä siihen pisteeseen pääseminen on vaatinut melkoisesti pitkäjänteistä työtä. Keskimäärin se on nimittäin tarkoittanut, että jokaiseen blogivuoteen on mahtunut noin 350 blogipostausta, mikä puolestaan tarkoittaa, että vuosien aikana on tullut tehtyä ihan oikeasti jotain.

Olen hieman samanlainen juhlistaja omassa elämässänikin. Synttärit tulevat joka vuosi vastaan, vaikka en tekisi elämälläni mitään, minkä vuoksi en liiemmin innostu juhlistamaan niitä. Automaattisesti eteen tulevien asioiden sijaan juhlistan mielummin sellaisia juttuja, joita olen saavuttanut omalla uurastuksellani.

Ostolakossa Virve Vee

En juhlinut valmistujaisia tai hemmotellut itseäni valmistujaislahjalla, kun minusta tuli estenomi. Sen sijaan ostin itselleni (omalla mittapuullani ainakin) varsin kalliin ja pitkään himoitsemani Pradan käsilaukun palkinnoksi siitä, että sain paitsi opintojeni  myös muun oman panostukseni ansiosta työn kosmetiikan verkkokaupan maapäällikkönä.

Moni opiskelee ja valmistuu vuosittain, mutta sitä harvempi kuitenkaan saa uurastuksestaan palkkioksi unelmiensa työpaikan. Sen saavuttaminen on minusta huomattavasti enemmän palkitsemisen arvoinen asia ja vielä kahden vuoden jälkeenkin tuon käsilaukun katsomisesta tulee hyvä (ja vähän myös ylpeä) mieli.

Ostolakossa Virve Vee

Monet muutkin merkkilaukkuni ovat itseasiasiassa palkintoja itselleni siitä, että olen saavuttanut jotain työlläni. Ostin viitisen vuotta sitten ensimmäisen Louis Vuittonin pienen clutch-pussukkani palkinnoksi itselleni siitä, että onnistuin tienaamaan blogillani kuukaudessa tietyn summan. Nyt tuo summa tuntuu pieneltä, mutta muistan aina edelleen tuota pussukkaa käyttäessäni, kuinka minulle merkittävän jutun saavuttamisesta se on ansaittu ja kuinka ylpeä siitä silloin olin.

Ostolakossa Virve Vee Louis Vuitton - 1

Oikeastaan lähes kaikilla merkkilaukuillani (kompakti kokoelmani koostuu Pradan laukkuni lisäksi muutamista Louis Vuittonin peruslaukuista ja Chanel-klassikosta) on vastaava tarina ja niitä käyttäessäni koen mielihyvää siitä, etteivät ne esimerkiksi ole lahjoja keneltäkään muulta minulle ihan vain siksi, että olen olemassa, vaan nimenomaan itselleni symbolisia, itse ostettuja merkkipaaluja, jotka muistuttavat minua omista saavutuksistani.

louis-vuitton-laukut-ostolakossa

Tätä blogia on ollut motivoivaa ja mielekästä pitää, sillä siinä on ollut oikeastaan alusta lähtien paljon kävijöitä. Kiitoksia siis vain näin perästä päin sille tyypille, joka joskus aloitti Demin keskustelupalstalla kauhisteluketjun, jossa keskusteltiin siitä, onko se parisen kuukautta blogiaan pitänyt mimmi täysi sekopää ja ehkäpä jopa myymälävaras kun sillä on niin paljon kosmetiikkaa. Sen (paljon ilkeitä sanoja ja tuomitsevia viestejä sisältäneen) keskustelun ansiosta blogiini tuli valtava kävijäryntäys, jonka seurauksena sain suuren määrän lukijoita. Tuon ensimmäisen blogivuoden lopulla blogissa oli jo kuukausittain 20 000 uniikkia kävijää, mikä tuntuu nyt pieneltä määrältä, sillä nykyään uniikkeja kävijöitä on enemmän jo viikossakin, mutta aloittelevalle blogille se oli iso määrä.

Kun aloitin bloggaamisen, ei blogimaailma myöskään ollut yhtä tupaten täynnä kuin mitä se nyt on eikä erottuminen ollut siksi yhtä vaikeaa. Riitti, että oli se sekopäinen tyttö, jolla oli paljon kosmetiikkaa. Olenkin ollut todella onnekas, että olen saanut pitää monia lukijoita mukana alusta lähtien, mutta myös saanut vuosien ja postausten varrella uusiakin lukijoita.

Ostolakossa Virve Vee lukijamäärä

Moni sanoo, että pitää blogia omaksi ilokseen, mutta minä voin kyllä tunnustaa, että pidän blogiani tuottaakseni sisältöä muille. Minä saan iloni siitä, että blogissani on paljon kävijöitä ja pääsen jakamaan muille parhaat tuotelöytöni ja kauneudenhoitoon liittyvät oivallukseni. Välillä on myös mukavaa päästä jakamaan muitakin ajatuksia ja kuulemaan muidenkin näkemyksiä.

Ketäpä ei tietysti myös imartelisi, että oma blogi kerää lukijoita, jotka ovat nimenomaan keskittyneitä kuulemaan, mitä mieltä sen kirjoittaja jostakin on eivätkä ole vain tulleet selailemaan kivoja asukuvia, kuulemaan kirjoittajan omia kesäfestaritunnelmia tai kurkkaamaan, millaisessa hotellihuoneessa bloggaaja lomallaan yöpyy. On aivan mahtava tunne tietää, että niin moni myös luottaa sanaani ja tietää, että tuon blogissani esiin rehellisiä mielipiteitä tuotteista ja uskaltaa siksi ostaa suosittelemiani tuotteita. Sellainen saavutettu luottamus merkitsee minulle ihan erityisesti ja olen siitä todella kiitollinen.

Ostolakossa Virve Vee

On myös mukavaa, että 3000 postauksen rajapyykin ohittaessani koen olevani motivoituneempi blogini suhteen kuin koskaan aiemmin. Pääni on täynnä postausideoita, joita palan halusta saada näpytellä ja kotini pursuaa tuotteita, joista en malta päästä kirjoittamaan teille. Kuten moni tietääkin, olen jopa irtisanoutunut päivätyöstäni ja odotan kovasti, että saamme palkattua siihen seuraajani, jotta voin keskittyä blogiini yhä enemmän. En välttämättä itsekään tällä hetkellä ihan tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta toivottavasti ainakin 3000 uutta blogipostausta!

Ostolakossa Virve Vee lukijamäärä

Blogin 3000. postauksen kunniaksi koin nyt kuitenkin vihdoin aiheelliseksi laittaa pystyyn synttäriarvonnan!

Kukaan ei varmasti ylläty jos kerron, että arvonnassa arvotaan 2 kpl 50 euron lahjakortteja, jotka ovat tietenkin elevenin verkkoauppaan*.  Arvontaan voi osallistua su 13.8.2017 klo 23:59 asti kertomalla kommenteissa, mitä tuolla lahjakortilla ostaisi. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Ostolakossa Virve Vee

Kiitos kaikille teille lukijoille, jotka pitävät yllä intoani blogata!

Kommentit (418)

  1. Hentsu

    Ostaisin syksyä ja talvea varten Crabtree&Evelynin huippukosteuttavia käsi- ja vartalovoiteita.

  2. Pauliina

    Onnea Virve! Lahjakortilla tilaisin testailuun suosittuja K-Beauty-tuotteita, joita on vaikea saada mistään muualta. ☺️

  3. Milja

    Ostaisin joko jonkun primerin, tai sitten käyttäsin sitä Clarisonicin rahoittamiseen. ;D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *