Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Bloggaaja, jolla on hassun niminen blogi

Toivon, että mahdollisimman moni vanha lukijani pysyi perässäni blogimuutossa, mutta koska uusi osoite saattaa tuoda mukanaan myös uusia lukijoita koen, että muuttaessa on kohteliasta esitellä itsensä -varsinkin, jos kirjoittaa kosmetiikkablogia näin hassun bloginimen alla.

VirveVeeOstolakossa

Kun lähes seitsemän vuotta sitten aloitin kirjoittamaan blogiani, syntyi sen idea järjettömän shoppailun ympärille. Työskentelin kosmetiikkamyyjänä ja pyörin siksi päivät pitkät kosmetiikkamyymälässä, joten kotiin oli kertynyt kiitettävät määrät niin töiden kautta saatua kuin ohimennen osteltuakin kosmetiikkaa. Tilanne oli hieman sama, kuin karkkikaupan myyjällä: Yrität pysyä päivät pitkät ostamatta herkkuja samalla kun kuuntelet, kuinka asiakkaat puhuvat niistä ja näet niitä kaikkialla.

Päätin, että kosmetiikkashoppailulleni on tultava stoppi. Voisin ihan hyvin käyttää kaikki vanhat vastaavat tuotteet loppuun ennen uusien ostamista. Siitä alkoi ostolakko ja Ostolakossa-blogi.

Blogin alku oli jopa hieman huvittavaa aikaa. Kirjoiteltuani blogia toista kuukautta huomasin sen kävijämäärässä huiman piikin. Blogini oli päätynyt Demi-lehden keskustelupalstan aiheeksi. Keskustelun mukaan olin hullu, sekopää, varastin varmasti tuotteitani töistä ja poikaystäväänikin säälittiin kovasti, että hän joutui olemaan kanssani, sillä olihan runsaan kosmetiikkamäärän pakko kertoa paljon mielenterveydestäni. Itse en tosin ollut koskaan osannut ajatella sitä muuna kuin runsaana määränä kosmetiikkaa.

Pieni Hymy

Sitä mukaa kun blogissani siis seurattiin kosmetiikkatuotteideni vähentymistä ja analysoitiin loppuunkulutettuja pulloja ja purkkeja, alkoi minulle yhtäkkiä tulla sähköpostiini yhä enemmän ja enemmän yhteydenottoja ja mahdollisuuksia päästä niiden kautta kokeilemaan uusia tuotteita. Olen työskennellyt kosmetiikan parissa kohta kymmenen vuotta ja tuotteet ovat olleet minulle jo teinistä asti intohimo, joten kokeilin ja kokeilen yhä mielelläni kaikkea uutta.

Yhtäkkiä huomasin, että blogin idea oli muuttunut. En halunnut enää ostaa ylimääräistä kosmetiikkaa ja ymmärsin, ettei minun tarvitse välttämättä omistaa itse kaikkea. Riittää, että tiedän ihanan tuotteen olevan olemassa ja että pääsen ehkä joskus hieman hypistelemäänkin sitä.

Pixi

Mikä sen sijaan ei ole näiden vuosien aikana muuttunyt yhtään on intohimoni kosmetiikkaa kohtaan. Saan nykyään kokeiltavakseni paljon kosmetiikkaa blogin ja työn kautta ja minusta on edelleen aivan mielettömän ihanaa ja tärkeää tietää, mitä alalla tapahtuu.

Minusta on mahtavaa tietää, jos myyntiin on tullut puhuva luomivärirasia, pyörivä ripsiväri, led-valaistu meikkisivellin tai mitä tahansa uutta ja jännittävää. Mitä hullumpaa sen mielenkiintoisempaa! Rakastan lukea ja oppia alasta uutta ja tietää kosmetiikan lainsäädännöstä, markkinoinnista ja kemiasta. En ole koskaan ollut se bloggaaja, jonka blogista löytysi erilaisia meikkitutoriaaleja, mutta sen sijaan annan erittäin mielelläni vinkkejä loistavista kosmetiikkatuotteista.

BaByliss

Läpi vuosien Ostolakossa onkin ollut se tuotteisiin keskittyvä kosmetiikkablogi, josta toivon mahdollisimman monen voivan vinkkieni avulla löytävän uusia suosikkituotteita ja välttyvän hutiostoksilta. Uskon, ettei huonoja tuotteita ole olemassa vaan käyttäjillä on vain erilaisia tarpeita (vaikka välillä itsekin myönnän kohtaavani tuotteita, joiden optimaalista käyttäjää en osaa kuvitella...), minkä vuoksi blogistani voikin löytää varsin kattavan tarjonnan tuote-esittelyjä myös sellaisista tuotteista, jotka eivät missään tapauksessa ole omia suosikkejani, mutta joista uskon monen muun voivan innostua.

Bumble and Bumble

Jos siis hyppäät blogini kelkkaa nyt toivon, että voin tarjota sinulle tulevaisuudessa paljon uusia suosikkituotteita ja ratkaisuja niihin kosmetiikkaongelmiin, joita et vielä edes arvannut sinulla olevan. Ja jos olet vanha lukijani niin kiitos, että olet pysynyt mukanani. <3

Kommentit (12)

  1. Elinne

    Siis _mitä_ sulla on hiuksissasi tuossa kuvassa 😀 Ok, mainitsit, että tykkäät kokeilla hulluja tuotteita, joten päätit todistaa kuva-aineistolla 😉 Ei vaan, olisi kiva tietää, osaisikohan kaltaiseni tumpelo käyttää edes tuollaisia hiushärpäkkeitä 🙂

  2. RS

    Hihkasenpa minäkin välillä jotain. 😀 Eli Ostolakkoa on luettu alusta asti ja tämä on yksi harvoista blogeista joita on niinkin pitkään tullut seurattua. Itseasiassa luin jo sitä Ostolakkoa edeltänyttä kynsiblogia, mikä sen nimi nyt ikinä olikaan… Ja tottakai blogit kehittyvät suuntaan jos toiseen ajan myötä. Aina ne muutokset eivät kaikkia lukijoita miellytä, mutta blogien lukeminen ei ole mikään kansalaisvelvollisuus, aina voi hypätä kärrystä, jos uusi suunta ei miellytä. 😀 Niin mielenkiintoista kuin sitä varsinaista lakkoa olikin seurata, niin eihän sitä nyt olisi vuosikausia jaksanut lukea, kun joku on ostamatta kosmetiikkaa. Nykyisin olen selvillä kosmetiikkamaailman uusista tuulista nimenomaan tämän blogin ja Karkkipäivän ansiosta. Ja kummankin ansiosta olen löytänyt itselleni sopivia tuotteita. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *