Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Birch Box Store!

Jos täällä meilläpäin maailmaa kerran kuussa kotiin yllätystuotteita toimittava LivBox on vielä uudehko juttu, niin maailmalla ollaan jo harpattu kokonainen strutsinharppaus eteenpäin saman asian tiimoilla.
USA:ssa ilmestyvä vastaavaan konseptiin perustuva Birch Box on nimittäin avannut New Yorkiin kivijalkamyymälän!
Kuva täältä.
250 eri merkista koostuva 2000 tuotteen valikoima on tehty kaupassa vierailevalle helpoksi hallita, sillä myymälässä on otettu asiakkaat huomioon kosketusnäyttöjen ja erilaisten videoiden avulla (joita tilaajat ovat itse voineet olla tuottamassa!), joilta tuotteiden käyttöä on helppoa tutkia ja opiskella. Tuotteet on laitettu myymälässä esiin tuoteryhmittäin merkkien sijaan, jolloin tietyntyyppisten tuotteiden löytäminen ja vertailu on mahdollisimman helppoa kuluttajalle.
Kuva täältä.
Erityistä on myös se, että kuluttaja voi itse tehdä myymälässä oman Birch Boxinsa, johon hän voi valita tietyistä tuotenäytteistä viisi viidellätoista dollarilla!
Kuva täältä.
Myymälässä järjestetään myös erilaista opastusta ja neuvontaa, eli se todellakin on toteutettu hyvin birchboximaisessa hengessä asiakkaita ajatellen.
Minusta konsepti on aivan mahtava! Tällaiset uudentyyppiset kosmetiikkamyymälät ovat aina tervetullutta kilpailua alalle.
Alkuperäisen uutisen aiheesta luin itse täältä.
Miltä tällainen konsepti teistä kuulostaa?

Kommentit (14)

 1. Aamu

  Voih, välillä tuntuu siltä, että asun väärässä maassa. Upea kauppa!

  • virve

   Todellakin tuntuu! 🙂

 2. Anonyymi

  Virve KIITOS taannoisesta Remingtonin Sleek & Curl -muotoilurautapostauksestasi! Minun oli aika hankkia uusi muotoilurauta kymmenen vuotta vanhan Babybliss-romun tilalle ja olin jo kaivamassa hampaita kiristellen 150 euroa ghd/Cloud Nine -rautaan, hinnan vuoksi olin lykännyt hankintaa vuositolkulla… Muistin kuitenkin sinun suositelleen viime keväänä jotain vastaavaa ja niinpä hainkin tänään Gigantista oman Remingtonini kampanjahintaan 34,95 e ja se toimii kuin unelma! Säästin ansiostasi yli sata euroa ja sain aivan uuden hiuselämän! Kiitos vielä, blogisi on mahtava ja luotan suositteluihisi jatkossakin kuin kiveen. 🙂 Ihanaa kesän jatkoa! -Tiia
  PS. Olit ihana siinä muotoilurautavertailuvideolla. 😉

  • virve

   Voi kuinka ihana kuulla, kiitos kun tulit kertomaan! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *