Loistava aurinkosuoja kasvoille: Bioré UV Aqua Rich Watery Essence SPF 50+ PA++++

*Sis. mainoslinkin

Kukapa ei varsinkin kesällä tahtoisi kuulla vinkkejä hyvistä kasvoille tarkoitetuista aurinkovoiteista, jotka tuntuvat miellyttäviltä käyttää ja sopivat myös meikkipohjan alle.

Biore uv aqua rich watery essence spa 50 PA ++++

Yksi tällainen suosittelujen arvoinen tuote on japanilaisen Bioré-merkin UV Aqua Rich Watery Essence SPF 50+ PA++++ -aurinkosuojavoide, joka on itsessään jo varsinainen kuuluisuus. Oma tuubini on kyseisen tuotteen aiempaa versiota, sillä merkki päivitti tuotteensa entistä paremmin kosteutta kestäväksi jonkin aikaa sitten, mutta aion siitä huolimatta pyhittää tämän postauksen tuotteen kehumiselle, sillä pääsin reissussa käsiksi uudistuneeseen versioon, joka sekin vaikutti edelleen aivan yhtä loistavalta.

Aasialaiset tuotemerkit ovat mestareita tekemään kevyeltä tuntuvia aurinkosuojatuotteita. Olen kuullut väitteen, ettei niitä testattaisi aivan samalla tavalla kuin Euroopassa aurinkosuojatuotteiden tuomaa suojaa testataan, minkä vuoksi ne eivät välttämättä olisi oikeasti ihan niin suojaavia ja siksi niiden koostumukset myös olisivat kevyitä. Tämä voi varmasti pitää jossain määrin paikkansa, mutta toisaalta aasialaiseen kauneusihanteeseen kuuluu niin vahvasti vaalean ihon ihannointi ja ihon suojaaminen auringolta että uskon siellä jos jossakin kuitenkin satsattavan erinomaiseen tuotekehitykseen nimenomaan kasvoille tarkoitettujen aurinkosuojatuotteiden osalta.

Biore uv aqua rich watery essence spa 50 PA ++++

Bioré UV Aqua Rich Watery Essence SPF 50+ PA++++ -aurinkosuojavoide tulee pakkauksesta ulos kevyenä emulsiona, joka iholle levittäessä muuttuu tuotteen nimen mukaisesti vesimäisen ohueksi. Tuote ei ole ollenkaan täyteläisen rasvainen ja oltuaan iholla hetken se suorastaan tuntuu kadonneen. Lopputuloksena on pehmeän ja sileän tuntuinen iho, joka ei ole tippaakaan rasvainen, mutta ei silti mattaisen kuivakaan.

Biore uv aqua rich watery essence spa 50 PA ++++

Luin netistä, että tuotteen tänä vuonna myyntiin tullut versio olisi muuten varsin samanlainen, mutta koostumukseltaan ehkä aavistuksen täyteläisemmän tuntuinen. Samalla sen kuitenkin todettiin jättävän iholle hieman aiempaa versiota mattaisemman pinnan. En ole itse kokeillut tuotteita yhtäaikaa voidakseni vertailla niitä kunnolla keskenään, mutta kokeilin uutta versiota kädelleni kaupassa todeten sen edelleen tuntuvan aivan loistavalta ja ansaitsevan suositukseni. Koska uusi tuote on formuloitu hikoilua ja vettä paremmin kestäväksi, on se omiaan nimenomaan kesään.

Biore uv aqua rich watery essence spa 50 PA ++++

Tuotten ainutlaatuinen koostumus on hurmannut minut täysin enkä olen tuntemukseni kanssa todellakaan yksin. Tuote on kahminut paitsi paljon kehuja tavallisilta kuluttajilta myös esimerkiksi parhaita japanilaisia kosmetiikkatuotteita nimeävä @cosme on valinnut sen suosikikseen.

Suosittu aurinkosuojatuote on helpointa kotiuttaa itselleen eBaysta, jossa sillä on hintaa alle 10 euroa. Tuotteen myyjiä löytyy täältä*.

Biore uv aqua rich watery essence spa 50 PA ++++

Onko teillä käytössä joku loistava aurinkosuojatuote, jonka riemua haluaisitte jakaa meille muillekin?

PS. Jos eBaysta tilaaminen ei houkuta, niin kannattaa tutustua The Body Shop Skin Defence Multi-Protection Essence SPF 50 -emulsioon, josta löytyy aiempi postaus täältä. Sekin ansaitsee nimittäin todella paljon kehuja!

Kommentit (7)
  1. Lähes kaikissa Aasian aurinkovoiteissa( + Euroopan ulkopuolella yleensä) ja bb voiteissa ym. on käytetty filtterinä Ethylhexyl Methoxycinnamatea. En tiedä miten paljon olet aurinkofilttereistä kiinnostunut, mutta tämä aine ei ole millään tavoin ainakaan kovin mieluisa itselleni. Aika paljon tutkimusnäyttöä mutaatioista, allergioista ja jopa pitoisuuksia äidinmaidosta. Aika pelottava kemikaali ja itselläni kaikki tätä ainetta sisältävät aurinkotuotteet jäävät hyllyyn.

  2. Tämä on niin loistava tuote! En pysty enää laskemaan, monesko tuubi on menossa. 😀 Lisäksi yksi ainoista testaamistani aurinkorasvoista, joka ei rullaa ihollani. Misshalla on myös kivoja aurinkorasvoja, mutta sen rullaamisen takia meikin alla käyttäminen ei itselläni onnistu.

    Kuivaihoisena se uusikin versio kyllä kiinnostaa. Odotan jännityksellä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *