Bioré Pore Pack -mustapäälaastarit – ihanan ällöttävää!

*Sis. mainoslinkin

Tänään on vuorossa kuvamateriaalia, joka ei välttämättä sovi herkimmille katsojille. Tänään esittelyssä ovat nimittäin Biorén supersuositut Pore Pack Black -mustapäälaastarit.

Bioré-mustapäälaastarit

Kuten vähän aikaa sitten kerroin, kokeilin tehdä itse omia mustapäälaastareitani. Homma sujui ihan hyvin, mutta koska mielummin kuitenkin etsin ja suosittelen tuotteita, joita uskallan teillekin suositella halusin kokeilla, löytyisikö kosmetiikkaosastolta jotain yhtä tehokasta.

Bioré-mustapäälaastarit

Bongasin Tokiossa heti lomamme alussa Biorén suosittuja mustapäälaastareita ja kotiutin pakkauksellisen mustia laastareita. Olinhan sentään Japanissa ja maa vaikutti olevan pullollaan erilaisia aina toisiaan tehokkaampia mustapäälaastareita. Minulla ei ollut hajuakaan, mitä eroa erivärisillä Biorén laastareilla oli, mutta mustat vaikuttivat tehokkailta ja kokeilin niitä mielelläni.

Kokeilin laastareita ensin itse ne ne vaikuttivat ihan tehokkailta. Laastareihin irtosi sen verran köhnää, että sain Ruotsalaisenkin kiinnostumaan niistä. Hän ei ihan täysin tosin ymmärrä, kuinka voin innostua niihin jäävistä epäpuhtauksista niin paljon, mutta uskon, että joukossanne on joku, joka kokee samanlaista ällötyksen sekaista tyydytystä kuin minä niihin liimautuneet epäpuhtaudet nähdessään, joten halusin ottaa teille kuvia.

Bioré-mustapäälaastarit

Nämä laastarit nimittäin todellakin pelittivät ja miehen nenä oli aivan otollinen kokeiluympäristö niille. Hän huolehtii ihostaan hyvin eikä hänellä ole sen suhteen ongelmia, mutta kuten monilla miehillä, oli hänelläkin nenässä mukavasti lähes huomaamattomia mustapäitä, jotka kuitenkin suorastaan huusivat tulla kiskotuksi iholta laastareilla. Hänen mustapäälaastareille neitseellinen nenänsä olikin siis mitä otollisin ympäristö tehdä kunnollinen tuotekokeilu.

Bioré-mustapäälaastarit

Kuten näkyy, tarttui lappuihin mukavasti paitsi ihokarvoja myös mustapäitä ja ihokarvojen ympärille kietoutunutta talia. Sain nämä kuvat kuvattua omalla kamerallani, mutta lystini alkoi kunnolla siinä vaiheessa, kun otin kokeiluun kännykkäni linssiin kiinnitettävän clip-on-makrolinssin. Katsokaapas, miten ihanan ällöttäviltä nämä laastarit nimittäin makrolla kuvattuna näyttävätkään!

Bioré-mustapäälaastarit

Laastarit todellakin toimivat loistavasti! (Aivan kuten halpis makrolinssinikin.)

Bioré-mustapäälaastarit

Laastarit kiskoivat iholta irti valtavan määrän ihokarvoja, mutta ei todellakaan voi kiistää, etteikö niihin olisi irronnut myös mukavasti ihohuokosissa jumissa ollutta talia.

Bioré-mustapäälaastarit

Näiden ihomatojen katselu on toki ehkä vähän ällöttävää, mutta onhan se nyt hei ihan oikeasti melkoisen tyydyttävää tietää, kuinka hyvin laastarit oikeasti toimivatkaan ja että tuo kaikki lähti ihohuokosista pois!

Bioré-mustapäälaastarit

En tiedä, onko näillä japanilaisilla Biorén laastareilla jotain eroa muualla myytäviin Biorén laastareihin, mutta ainakin Googlen perusteella myös muualla myytävät vaikuttaisivat tehokkailta.

Näitä japanilaisia mustapäälappuja voi kuitenkin onneksi ostaa kätevästi eBaysta ja täältä* löytyy useita myyjiä, jotka myyvät niitä muutamilla euroilla.

Bioré-mustapäälaastarit

Ihanan ällöttävää vai ihan vain ällöttävää?

 PS. Löydät vinkkini kaikista parhaista mustapäiden poistoon tarkoitetuista tuotteista täältä. Jos mietit, mitä iholle kannattaisi laittaa mustapäiden poiston jälkeen, löytyy siihen vastaus täältä

Kommentit (10)
 1. http://stylecaster.com/beauty/the-difference-between-blackheads-and-sebaceous-filaments/
  Tiesithän että mitä nämä mustapäälaastarit repivät pois eivät yleensä ole mustapäitä? Ne ovat luonnollinen osa ihoa ja tulevat aina takaisin, mustapäälaastarit tekevät enemmän vahinkoa kuin hyötyä.

  1. Minä taas ymmärsin tuon artikkelin viimeisen kappaleen perusteella, että ne mustapäiksi luulemansa ”jutut” eivät yleensä tartu mustapäälaastareihin, sillä ne eivät ole mustapäitä. 🙂
   Ihon normaali tali on tosiaan juoksevampaa eikä irtoa huokosista, mutta kovettuneet ”talitulpat” voidaan vetää laastareilla irti. Laastareihin irtoaa paljon talilla reunustettuja karvoja, mutta myös varsinaisia mustapäitä. Kun laastariin irronneita klönttejä katsoo mikroskoopilla (tai hyvässä lykyssä jopa makrolinssillä) voi ne kääntäessään nähdä niiden hapettuneen pään. 🙂

 2. Huu, näitä myydään Bootseissa! Tosin vaaleamman pakkauksen versioita.

  …Enkä tietenkään malta kuukautta odotella vaan naputin tilauksen menemään Ebayhin 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *