Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Bilettä silmässä

Postimies toimitti minulle vähän aikaa sitten blogitestailuja varten ihanan Bobbi Brown -tuotepaketin, jossa oli kaiken muun ihanan ohella merkin Extreme Party Mascara.
En ole itse koskaan ennen kokeillut merkin ripsivärejä, mutta luojalle (tai tarkemmin ottaen kosmetiikkajumalalle) kiitos, että sain mahdollisuuden siihen. Tämä oli nimittäin aivan mahtava!
Mascarassa on melko tavallisen oloinen harja, joka on aika lailla passelin kokoinen niin arkea kuin juhlaa silmällä pitäen. Harja ei ole liian iso, joten sillä on helppoa ja tarkkaa työskennellä, mutta se ei myöskään ole liian pieni, eli mascaramassaa tulee kerralla tarpeeksi.
Ja siitä saatiinkin sopiva aasinsilta itse mascaran parhaaseen ominaisuuteen eli sen massaan, joka on minun kriteerini silmällä pitäen aivan täydellistä. 
 
Massa on nimittäin juuri sopivan voidemaista, jotta sitä voi työstää ripsiin lisää kerros kerrokselta niin kevyemmän kuin juhlavammankin lookin saavuttamiseksi, mutta samaan aikaan kuitenkin täydellisen voidemaista ja vahamaista, jotta se erottelee ripset ja jättää ne ihanan pehmeiksi. 
Lopputulos onkin siis helposti ja vähällä vaivalla näyttävä ja runsas, mutta ripset jäävät silti kauniin erotelluiksi ja pehmeiksi, jolloin ripsivärikerroksia on helppoa halutessaan lisäillä.
Ihana ripsiväri, joka vahvisti mielikuvaani Bobbi Brownin mahtavuudesta yhä entisestään! 
 
Bobbi Brownin meikkejä myy Suomessa toistaisesti vain Stockmann Helsinki eikä minulla valitettavasti ole tarkkaa tietoa mascaran hinnasta, mutta ehkäpä joku teistä osaisi kertoa sen minulle?

 Oletteko te kokeilleet tätä tai muita Bobbi Brownin mascaroita? Mitä olette niistä olleet mieltä?

Kommentit (17)

 1. Anonyymi

  Miten tämä kestää vertailun Isadoran Big Bold mascaran kanssa, kumpi on mielestäsi parempi? Itselläni on Isadora tällä hetkellä käytössä ja olen todella tykännyt siitä, mutta se alkaa olla lopuillaan ja tässä juuri mietin ostanko sen uudestaan vai kokeilenko jotain uutta 🙂

  • virve

   IsaDoralla tulee kerralla enemmän näyttävyyttä. 🙂

 2. Anonyymi

  Kiitos ihanasta blogista! Olen blogisi pitkäaikaisena lukijana pohtinut aina noiden ripsiväripostauksien yhteydessä sitä, että miksi meikkaat ripsesi noin, että ne sojottavat silmän ulkokulmaa kohden? Tämä antaa vaikutelman, että ripset alkavat vasta puolesta välistä silmää, kun nuo sisäkulman ripset jotenkin häviävät tuonne. Tämä korostuu taas tuossa tämän postauksen keskimmmäisessä silmäkuvassa. Onko tämä tarkoituksellista, vai asettuvatko ripsesi vaan noin luonnostaan?

  • virve

   Haha, en meikkaa niitä näin, vaan asettuvat juuri noin luonnostaan vaikka mitä tekisin. Ulkonurkkieni ripset eivät taivu mihinkään muualle kuin alaspäin, joten on haastavaa. 🙂

 3. Anonyymi

  Heippa!

  Kuule tohtiiko sinulta kysyä, että millaisia opiskelutoverisi on? Onko ryhmässäsi millainen keski-ikä, onko sinun lisäksi muita "vanhempia"? Käykö teillä kaikki opiskelijat paljon bileissä ja haalaritapahtumissa jne? Onko teillä mielestäsi hyvä yhteishenki?

  • virve

   Luokastani löytyy (muistaakseni) 18-36 vuotiaita parin ollessa kolmosella alkavassa iässä. Meitä 26-vuotiaita on useampi ja suurin osa vähän päälle parikymppisiä. Homma toimii hyvin ja eri elämäntilanteet ja kokemukset antavat hyvät keskustelut. Koen yhteishengen hyväksi ja osa porukasta käy bileissä ja tapahtumissa ja osa ei. Nuoremmat ehkä enemmän ja kaikille on ihan ok, etteivät kaikki niissä ravaa.

   Kannustan siis vanhemmallakin iällä lähtemään opiskelemaan. Ei kannata huolestua, että miten homma toimii nurempien kanssa. Hyvin toimii eikä ikäeroja mieti, kun kaikilla on yhteiset intressit kuitenkin. 🙂

 4. Marianne

  Virve Virve!! Auta neitoa hädässä. Olen tulossa Helsinkiin viikoksi mutta unohdin suihkumyssyn kotiin. Kerro minulle, mistä voisin löytää hyvän ja hienon suihkumyssyn mieluiten läheltä rautatientoria

  • virve

   Voi ei, nyt on jo myöhäistä vastailla… toivottavasti löysit myssyn, ihan Sokos, Stocka ja Anttila kaikki varmasti niitä myyvät. 🙂

 5. Anonyymi

  Heii Virve! Käytätkö muuten enää neulashia? 🙂 Onko enää saatavilla ripsiseerumia, jossa oikeasti olisi sitä vaikuttavaa ainesosaa, vai onko ne kaikki uudistettu ja kyseinen aine otettu pois?

  – M

  • virve

   Käytän NeuLashia, mutta sitä vanhaa versiota. En ole valitettavasti enää hetkeen selvitellyt, missä aineosien kanssa mennään, joten en osaa sanoa satavarmaa vastausta. Voisin kuitenkin yrittää selvitellä asiaa ja postailla siitä. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *