Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Bette Box – kuukausiboksi täynnä kosmetiikkaylläreitä

*Sis. mainoslinkkejä

Kuten tiedättekin, minulle päätyy niin töiden, blogin kuin oman muun kiinnostuksenikin kautta paljon kosmetiikkaa ja voisi sanoa, että elän jatkuvasti suuressa kosmetiikkayltäkylläisyydessä. Jostain mystisestä syystä jo vuosia jatkunut tilanne ei silti ole onnistunut vähentämään sitä iloa, mikä uuden kosmetiikan saamisesta edelleen tulee. Tämä on tietysti vain hyvä asia, jota haluan ehdottomasti vaalia. Onhan se nyt ihanaa, jos arkeaan voi kyetä piristämään niin pienellä jutulla!

Ostolakossa Bettebox kokemuksia

Tämän vuoksi olinkin innoissani, kun sain kuukausittaisia kosmetiikkayllätyksiä lähettävältä Bette Boxilta* itse yhdellä kertaa peräti kaksi yllätysboksia blogiini tutkittaviksi. Tällaisten boksien avaaminen tuntuu joka kerta ihan yhtä jännältä, sillä mistä sitä tietää, vaikka boksista löytyisi juuri se tuote, jollaista on koko elämänsä kaivannut, mutta johon ei vain ole osannut kosmetiikkaosastolla tarttua!

Ostolakossa Bettebox kokemuksia

Syyskuun boksi näytti mukavan täydeltä ja silmiini pisti boksista heti muutama tuote, jotka saivat minut innostumaan aivan erityisesti. Olen itse ehdottomasti sillä kannalla, että on paljon kivempaa, kun boksissa on useita edullisia tuotteita sen sijaan, että siellä olisi yksi kalliimpi ja muut sitten halpoja näytteitä, joten tämä boksi oli minulle mieleen.

Ostolakossa Bettebox kokemuksia

Tässä boksissa silmiini pisti ensimmäisenä tämä kolmikko, josta olin erityisen innoissani. Boksistani löytyi ensinnäkin Lumene Nordic Chic Soft-Matte -kivipuuteri sein vaaleimmassa sävyssä ja Lumenen kivipuuterien fanina tiesin heti, että puuteri jää käyttöön. Kiva juttu, sillä puuterin arvo oli jo abaut sama kuin mitä koko boksin hinta oli.

Ostolakossa Bettebox kokemuksia

Toinen tuote, josta olin innoissani oli näytekokoinen Vichy Mineral 89 Daily Booster -tiiviste, jonka suhteen olin ollut todella utelias viime viikot. Olin nähnyt sitä mainostettavan jo Suomessa (sekä Ruotsissa), mutta Koreassa varsinkin se tuntui olevan todella iso juttu, minkä vuoksi olin himoinnut sitä ihan erityisesti. Mahtavaa saada se nyt kokeiluun!

Blistex Bliss Flip Ultra Moisturizing huulivoide

Kolmas tuote, josta intoilin, oli Blistex Bliss Flip Ultra Moisturizing -huulivoide, joka oli täydellinen esimerkki tuotteesta, jota en olisi koskaan kaupasta itse bongannut, mutta jota päädyin nyt kokeilemaan ja joka on ihan superhauska löytö – eikä sillä ole hintaa kuin alle neljä euroa! Minä tunnetusti rakastan ainutlaatuisia tuotepakkauksia ja tämä oli loistava esimerkki sellaisesta tuotteesta. Tähän tuotteeseen taidan palata myöhemmin tarkemmin ihan omassa postauksessaan.

Ostolakossa Bettebox kokemuksia

Boksista löytyi lisäksi täysikokoinen Nivea Creme Care Waterproof Eye Make-Up Remover -silmämeikin poistoaine, johon en olisi myöskään kaupassa välttämättä tarttunut, mutta joka on todella mukava kokeilla ja tulee varmasti myös käytetyksi. Näytekokoinen Schwarzkopf Professional BC Scalp Genesis Purifying Shampoo ei varsinaisesti herättänyt minussa lähtökohtaisesti kiinnostusta, mutta tuleepahan nyt sekin kokeiltua. Mistäs sitä tietää, vaikka tykästyisin siihen kovastikin.

Boksista löytyi myös näyte uudesta Kenzo World -hajuvedestä sekä Vichy Ideal Body -vartaloemulsiosta. Mukava ekstratuote olivat SB12 Boost Antiplaque -ksylitolipurukumit, joihin en olisi muuten taatusti koskaan tullut tarttuneeksi, mutta jotka on mukavaa päästä kokeilemaan. Kaiken kaikkiaan syyskuun boksi oli siis täynnä todella mukavia yllätyksiä ja koin sen olleen hintansa (18,90 euroa) arvoinen.

Ostolakossa Bettebox kokemuksia

Saamani paketti sisälsi myös lokakuun Bette Box -laatikon, jonka suhteen olin aivan erityisen utelias. Boksi sisälsi nimittäin kokoelman bloggaajakollegoideni suosikkituotteita ja heidän lemppareistaan olen aina kiinnostunut kuulemaan.

Ostolakossa Bettebox kokemuksia

Arvokkain ja samalla myös mielettömin juttu boksissa oli Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumi, jota olen itsekin kehunut blogissani jo aiemmin tässä postauksessani. Sävyseerumi on aivan loistava, sillä se tekee ihosta kauniin heleän ja kuulaan ilman, että iho varsinaisesti näyttää meikatulta. Seerumilla on hintaa n. 34,90 euroa, mikä on jo lähes tuplasti boksin arvon verran, eli tätä voisi sanoa hyväksi diiliksi.

Ainoa miinus on tietysti se, että sävyyn on täytynyt valita se yleisin sävy, eli kolmesta saatavilla olevasta vaihtoehdosta keskimmäisin Medium-sävy, joka on itselleni liian tumma. Toivottavasti sävy on kuitenkin osunut oikeaan useimmille boksin saaneille!

Ostolakossa Bettebox kokemuksia

Tässä boksissa olin itse eniten innoissani Treacle Moon -merkin One Ginger Morning -suihkugeelistä ja Curaprox Black Is White -hammastahnasta. Ziaja Goat’s Milk Day Cream olikin jo entuudestaan omia suosikkejani (postaus siitä löytyy täältä) ja L’Occitanen 15% Shea Butter Ultra Rich Lotion -vartalovoide oli sekin entuudestaan tuttu tuote. Harmikseni boksista ei löytynyt tällä kertaa samalla tavalla superjänniä uutuuksia tuota hammastahnaa lukuunottamatta ja näytteiden sijaan boksista löytyi vain kaksi alenuskuponkia (L’Occitane ja Ziaja).

Lokakuun boksi oli siis tavallaan todella huikea juurikin tuon Lumenen Sävyseerumin ansiosta, mutta muuten boksi ei saanut aikaan ihan sellaista jippii-fiilistä kuin aiempi boksi. Toisaalta boksi ei kyllä ollut mitenkään huonokaan, sillä jokainen sen sisältämä tuote päätyy käyttöön ja on minusta hyvä, joten kyllä tämäkin boksi toisi ehdottomasti rahoilleen vastinetta – tästä vain jäi puuttumaan minulta se henkilökohtainen wow-efekti.

Bette Box kokemuksia Ostolakossa

Minulle ei ole hetkeen tullut kotiin mitään kuukausiboksia Sheet Happensin naamioboksia lukuunottamatta, mutta nämä boksit muistuttivat minua siitä, että ehkä minun pitäisi taas alkaa tilata boksia – sen verran kiva fiilis sen saamisesta ja avaamisesta kuitenkin aina tulee!

Bette Boxin voi tilata itselleen täältä* joko kuukausi kerrallaan (18,90€/boksi) tai kolmen kuukauden tai kuuden kuukauden jaksoissa.

Ostolakossa Bettebox kokemuksia

Tuleeko teille Bette Box tai joku muu kuukausiboksi?

Kommentit (10)

  1. Sade

    Minulle tuli BetteBox (ja aiemmin LivBox) aika pitkään, mutta petyin lähes joka kuukausi siihen, että enimmäkseen bokseissa oli muutamien eurojen markettikosmetiikkaa ja näytteitä. Jossain kohtaa tuli jatkuvasti hiuspuutereita, joita annoin jo kavereillekin, kun en tosiaan käytä hiuspuuteria pullotolkulla. Välillä aina oli huikeita bokseja, ja yleensä melkein joka boksissa oli yksi hyvä tuote, mutta mieluummin ostan sitten sen yhden hyvän tuotteen itse kaupasta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *