Bestis vaihtoon

Pistin yhden parhaista kavereistani vaihtoon:

Olemme olleet Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionin kanssa hyvissä väleissä jo kohta kaksi vuotta. Tämä on ehdoton luomivärienpohjustajien kuningas, oikea aikansa legenda.

Tämän avulla silmämeikkisi pysyy aamusta iltaan ihan takuuvarmasti ilman minkäänlaista luomivakoon pakenemista. En ole ikinä tavannut näin loistavaa luomivärinpohjustajaa ja tuskin tapaankaan. Itseasiassa en edes halua lähteä kokeilemaan muita, sillä aiemmin kokeilemistani (Lumene, Clarins, Estee Lauder, Guerlain, Make Up Store…) ei vaan ole ollut vastukseksi tälle, vaikka hyviä tuotteita ovatkin. Kisa on aina ratkennut viimeistään aamun pikkutunneilla peiliin katsoessa: UDPP:llä pohjustetun silmän meikki on jäljellä, haastajalla pohjustetun silmän meikki on…niin, on missä milloinkin, jos ylipäätänsäkään enää edes on.

Tämän viimeisimmän kappaleen otin käyttöön huhtikuussa ja käytin sitä tyytyväisenä lokakuulle asti, kunnes otin sen suuaukolta annostelijan pois. Tämä annostelijan poisto antoi tälle monta kuukautta lisää elinaikaa eikä minun olisi vieläkään tarvinnut heittää tätä pois, sillä ainetta kyllä jäi, mutta koska kuitenkin puhutaan tuotteesta, jonka applikaattorilla pyyhin silmäluomiai päivittäin koin, että hygienisyyssyistä tämä on hyvä vaihtaa jo.

Suomesta tätä ihanuutta ei saa, mutta esimerkiksi Look Fantastic myy tätä. Jos sinulla siis on ongelmia luomivärin pysyvyyden kanssa, hanki tämä ehdottomasti kokeiluun. En nimittäin ole koskaan kuullut tästä yhtään huonoa sanaa! (Mutta antakaa ihmeessä palaa, jos teillä on jotain pahaa sanottavaa tästä.)

Lopuksi vielä pieni kynsien vilautus. Kuva on otettu ennen akryylien poistoa, mutta halusin taas demostroida teille, kuinka pari pientä tarraa piristävät lakkausta huimasti.

Kynsissä on lakkana Lumenen vanha kausisävy 52 Pimeän taa. Tuollainen ihana tummanharmaa lakka on jotenkin aivan loistava talvisävy: sopivan tumma, muttei kuitenkaan liian musta ja kova.

Suositteko te talvisin erityisesti jotain tietynlaisia lakkasävyjä?

PS. Katsokaapas, kuka muutti juuri meille:

Diorin uusin mascara Diorshow Extase, joka lupaa nyt tehdä sen tekoripsiefektin kaikkiin ripsiin! Katsotaan, onko tästä haastamaan nykyinen suosikkini Max Factorin False Lash Effect. Palaan asiaan myöhemmin kuvien kera.

Kommentit (24)
  1. Tuo ihmeaine vaikuttaa kyllä sellaiseltä, että mahtaisinkohan ihan tarvita samanlaisen 😀 Sääli vaan ellei Suomessa kerran myydä…

  2. Kyllä olen pitänyt tätä meikkaajan bestiksenä tammikuun alusta saakka kun BeautyBay:n paketti toi tämän kotiovelle.

    Aikaisemmin ongelmanani oli juuri luomivakoon pakenevat luomivärit, mutta ei enää. Lisäksi pohjustajalla luomivärit ovat entistä intensiivisemmät. Loistotuoten lyhyesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *