Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Best Eyeliner, eli Lumene Raspberry Miracle -silmänrajaustussi

Kuten otsikkokin jo kertoo, tahdon mennä tänään suoraan asiaan ilman sen kummempia esileikkejä ja kiusotteluja.
Olen nimittäin löytänyt (jälleen) parhaan eyelinerin, eli silmänrajaustussin. 
Käytän itse usein silmämeikkikynää, sillä se tekee eyelineria pehmeämpää jälkeä, mutta viimeaikoina olen yllättävän usein huomannut veteleväni silmiini vetoja Lumenen Raspberry Miracle Eyelinerilla.
Sain tussit blogikokeiluun Lumenelta marraskuussa ja olen tehnyt leikkejäni niiden kanssa siitä lähtien. Kehuskelin teille samoihin aikoihin No7-merkin loistavaa eyelineria ja seison senkin kanssa sanojeni takana yhä, mutta erityyppisiä vaihtoehtoja on aina hyvä olla esittelyssä. Onhan haluttuja lopputuloksiakin niin erilaisia!
Siinä missä No7 Stay Precise Felt Tip Eyeliner on tummaa, mutta pehmeän mustaa jälkeä tekevä rajaustussi, on Lumenen Raspberry Miracle Eyeliner intensiivisempää jälkeä piirtävä. 
Suurin ero näiden kahden eyelinerin välillä on kuitenkin vedetyn viivan paksuus ja Lumenen eyeliner tekeekin No7-merkin lineria ohuempaa jälkeä. 
Lumenen eyeliner on laadultaan kestävä, muttei sentään peittoa Stay Precise Felt Tip Eyelineria, jonka kestävyyttä demostroin teille viimeksi kuvilla, joissa pidin kättäni juoksevan vesihanan alla linerin yhä pysyessä aloillaan.

Lumenen Raspberry Miracle Eyeliner on saatavilla kahdessa sävyssä, 01 Rich Black sekä syvän petrolin sinisen sävyssä 02 Deep Blue, joka sekin on varsin ihastuttava sävy.

Katsokaa nyt itsekin, kuinka luonnollista jälkeä tämä ohutkärkinen tussi silmissäni vaivatta tekee! Koin, että automaattisesti (ilman erillistä annostelumekanismia) toimiva rajaus annosteli väriä jatkuvasti juuri sopivasti eikä lineri ollut liian märkää tai liian kuivaa. 
Tämä lineri taisikin juuri haastaa suosikkini, eli Sensain eyelinerin! Lumenen eyelinerilla on hintaa n. 13,90 euroa.
Oletteko te kokeilleet Lumenen Raspberry Miracle Eyelineria?  Mikä eyeliner teillä on tällä hetkellä käytössänne?

Kommentit (33)

 1. Anonyymi

  Tää blogi ei ole enää blogi. Se on vain mainosalusta milloin millekin tuotteelle, koruille, vekottimille jne. Ikävää, mutta totta. Kirjoittaja tuntee olevansa itsenäinen, mutta oikeasti olet vain sätkynukke kaikille niille, jotka saavat tuotteensa esille ensin ne sinulle lähetettyään. Itse koen asian niin epämiellyttäväksi, että vältän kaikkia niitä tuotteita, joita täällä mainostetaan. Lumenea nyt ainakin heti kättelyssä, mutta myös lukuisia muita merkkejä. Eri asia on sitten se, kun itse ostat jotain ja kerrot käyttökokemuksista. Mutta niin kauan kuin tuo ilmaistavaroiden hehkutus jatkuu, niin myös itse ostolakkoilen kyseisiä tuotteita kohtaan. Kaikkiin ei mainoslässytykset onneksi tehoa.

  • Anonyymi

   En tajua mikä niin kamala ero on mukamas sillä jos ostaa itse uutuustuotteita vai saako uutuustuotteita kokeiluun… etenkin kun tämän bloggaajan työ on kosmetiikka-alalla, joten kokeiltavaa ja arvioitavaa on siten jatkuvasti valtava määrä. Ei Virve kaikista saamistaan ilmaisnäytteistä automaattisesti kirjoita tai hehkuta, vaan niistä mitkä ovat kirjoittamisen arvoisia! Suosittelen lukemaan Virven postauksia blogin ylläpidosta josta huomaisit miten asiat oikeasti ovat ja kuinka hervottomat määrät tuotteita kokeiltavaa olisi ja kuinka kokoajan tulee ovista ja ikkuinoista lisää.

   Omasta mielestäni tämä on rehellisin ja monipuolisin kosmetiikkablogi, eikä mitään mielistelyä ilmaistuotteiden toivossa!

   -Elli

  • Anonyymi

   Tajuatko yhtään paljon tämän blogin pitäminen tulisi Virvelle maksamaan jos hän ostaisi jokaisen tuotteen itse? 😀 Postauksia tulisi myös varmasti huomattavasti harvemmin joka taas ei palvelisi lukijaa ja taas oltaisiin valittamassa. Ymmärtäisin kommentisi jos jokainen tuote olisi blogin esittelyiden mukaan virheetön ja sataprosenttisesti hintansa arvoinen, ja sätkynukkevertauksin pitäisi näin paikkansa mutta arvostelevat arvostelut eivät sitä todellakaan ole 😀

  • virve

   Jokaisella blogilla on kohderyhmä, jonka edustajille blogia kirjoitetaan. Ehkä et vain kuulu kohderyhmään selkeästikään? 🙂

   Ja kiitos Elli ja jälkimmäinen Anonyymi. Teidänlaisten lukijoiden vuoksi kirjoitan blogiani. <3

  • intootje

   Ei kannata blogia lukea jos se ei miellytä, sillähän siitä pääsee. Itse tykkään tästä blogista kovastikin ja ulkomailla asuvana tykkään paljon juuri näistä Lumenen postauksista, sillä sitä kautta saan vinkkejä, mitä tuotteita voisin seuraavalla Suomen reissulla katsoa ja kokeilla. Harmi kun tämä postaus tuli vasta sen jälkeen kun tulin Suomeen, olisin tätä tuotetta muuten voinut kokeilla. Valitettavasti mulla ei ollut kauheasti aikaa samoilla Lumenen hyllyillä joten tämä(kin) jäi huomaamatta. No, ensi kerralla 🙂 Ja minusta Virve ei kaikkia tuotteita kehu vaan sanoo, mitä mieltä niistä on. Ja onhan se sanomattakin selvää, että vaikka Virve jostain tuotteesta pitäisi, ei se kaikille sovi (ja toisinpäin).

 2. Anonyymi

  Eyeko Mini Skinny eyeliner tussi, jonka sain jostain lehdesta ilmaiseksi kesalla on ollut parempi kuin mikaan niista (todella) kalliista halpoihin eyelinereihin joita minulla on kaapit taynna. Kokeilemisen arvoinen, ehdottomasti. Ja erittain riittoisa, riittanyt kesasta asti paivittaisessa kaytossa ja loppua ei nay.

 3. Iikku

  Olisi kiva nähdä myös tuo petrolin sävyinen rajaus silmissäsi 🙂 (itselläni on melko samanväriset silmät kuin sulla)

 4. Anonyymi

  Itse hankin tuon Lumenen linerin ja ihastuin siihen kovasti ohuen kärjen takia. Kuten joissain aikaisemmissa kommenteissa, minullekin oli suuri pettynyt, kun kärki kuivui parin viikon jälkeen, joten rajauksesta ei enää saanut siistiä. Olisiko sinulla suosituksia, mikä liner olisi edes hieman vastaava ja palvelisi hieman pidempään?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *