Berry Refreshiä kainalokuoppaan

Sain jonkun aikaa sitten Lumenelta kokeiluuni niin töiden kuin bloginikin kautta merkin uudehkon Berry Refresh -tuotelinjan tuotteita. Tuotteiden joukosta löytyi lakkaa sisältävä keltainen antiperspirantti, jolle päätin antaa mahdollisuuden sen edeltäjän Arctic Aquan antiperspirantin lukeuduttua suosikkieni joukkoon.

Tuotteen tuoksu on kevyen raikkaahko, muttei millään lailla sporttisen freshi kuitenkaan. Pidän myös tuoksun pienestä pehmeydestä sekä siitä, että dödössä on kunnollisen kokoinen kuula. En vaan voi sietää pienikuulaisia dödöjä, minä tahdon tavaraa ulos kerralla kunnolla!

En ole vielä koskaan saanut tällä dödöllä aikaiseksi tahroja, joten ilmeisesti tämä ei sitten liiemmin tahraa.

Pitävyydeltään dödö oli melko hyvä tai oikeastaan pito oli loistava, mutta koska tuotteen tuoksu on sen verran mieto, eivät kainalot pysyneet koko päivää niin freeshinä, kuin mitä olisin toivonut. Varsinainen hien haju ei pukannut minulla koskaan läpi, mutta kainaloiden tuoksu vaan muuttui vähemmän raikkaaksi päivän aikana.

Noin 4,90 euroa maksava Berry Refresh Deo-Antiperspirantti with Arctic Cloudberry osoittautui siis hyväksi perusdödöksi, vaikkakin jään mielessäni hieman ikävöimään tylsemmässä pakkauksessa ollutta, mutta kainaloni paremmin frshin tuoksuisina pitänyttä Arctic Aquan dödöä.

Oletteko jo kokeilleet tämän uutuuden?

Kommentit (1)
  1. Yrjön (Yves Rocher) Meksikon limesitruuna on ehkä hiukan tuju tuoksu, mutta tasaantuu hetken päästä ja pitää freesinä 😉 Iso pallo ja käy molemmille – miehelle ja naiselle. Hinta kilpailukykyinen eikä tahraa… suositan edukkaana vaihtoehtona.

    Plg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *