Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Berry Refresh!

Minusta Lumenelta ovat pitkään puuttuneet kiinnostavat vartalotuotteet.

Ei pahalla, Lumene, mutta Spa-linjanne tuoksu on minusta aivan kamala. Tai siis itse en vaan tykkää ruusunjuuristanne yhtä paljon kuin oikeista ruusuista.

Edullinen Koivu & Hunaja -linjanne alkoi tosin olla jo kiinnostava.

Jo pidemmän aikaa tyrkyllä olleista Arctic Aquan -kroppatuotteistakin tykkään kovasti, mutta ne ovat vaan hieman tylsiä ulkonäöltään.

Uusin Berry Refresh -linjanne on kuitenkin juuri sitä, mitä olen kaivannut. Ihanan värikkäät pakkaukset, kivoja koostumuksia, mahtavia tuoksuja ja täydellinen hinta (4,90-9,90 euroa kappale).

Sarjaan kuuluu yli kymmenen tuotetta antiperspiranteista virkistäviin jalkaemulsiohin, vartalovoiteisiin, käsivoiteisiin ja selluliittiseerumiin!

Berry Refresh 2in1 Suihkugeeli & Kuorinta on pirtsakan värinen ja jos en ihan väärin muista, on tuoksu sama kuin ainakin Vitamin C+ -linjan Kirkastavassa tehohoidossa!

Berry Refreshin Kiinteyttävässä vartalovoiteessa on käytetty karpaloa ja se tuoksuu ihanan marjaisalle. Tämän värinen tuubi täytyy jokaisen tytön kosmetiikkavarastoista löytyä!

Hieman täyteläisempi Berry Refresh Hoitava vartalovoide tuoksuu mustikkaiselle. Lumenella ei ole hetkeen löytynyt mitään mustikkaista tuotetta valikoimistaan (sitten Vitamin C -linjan dual-seerumin?) ja tykkään niin kovasti miedon mustikkaisesta tuoksusta (vaikkei tämä ihan tuon dual-seerumin mustikkapuolen aromeihin ylläkään)!

Berry Refresh -linjasta löytyy paitsi suojakertoimellinen käsivoide (SPF 10), myös tämä Ravitseva käsivoide pumppupullossa, jonka tuoksusta myös löytyy mustikkaisuutta (ei tosin minusta yhtä herkullisena kuin mitä vartalovoiteesta).

Tuotteiden sisällöt näyttävät aivan loistavilta ja käytän nämä uudet ihanat purkkini varmaan pian pois, jonka jälkeen saattee niistä sitten tarkempaa raporttia.

Kiitos, Lumene, että täytitte puuttuvan kolon sortimentissanne!

Oletteko te jo kokeilleet Lumenen Berry Refresh -linjan tuotteita? Mitä olette tykänneet?

Postauksen tuotteet on saatu Lumenelta.

Kommentit (8)

  1. Anonyymi

    Ravitsevaa käsivoidetta olen kokeillut ja ollut todella tyytyväinen. Tuoksu on mielestäni myös hyvä 🙂

  2. Hanilo

    En ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta oon kuullut noista paljon hyvää! Ainakin purkit ovat ihanan pirteän väriset. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *