Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Bernerin ystävämyynti

Terveisiä kiireiden keskeltä. Vietän viimeistä iltaa vantaalaisessa opiskelija-asunnossani, jonka avaimet luovutan huomenna eteenpäin ja lopetan kahden maan välillä asustelun ainakin toistaiseksi.  Vielä kuitenkin riittää hieman pakattavaa ja siivottavaa, joten varsinaisen postauksen tekemiseen ei ole oikein ollut aikaa. 
Mikäli teidän joukossanne on kuitenkin edes hetkellisesti hieman vähemmän kiireistä porukkaa niin minulla olisi pieni vinkki, kuinka huomenna ja ylihuomenna voi käydä kuluttamassa aikaansa (ja rahaansa) mukavissa merkeissä. 
Berner järjestää nimittäin jälleen tuotemerkkiensä ystävämyynnin Patrician myymälässä Unioninkadulla!

Tarjolla on tunnetusti ollut vaikka mitä mahtavia löytöjä aivan supermahtavilla hinnoilla, joten jos vain on tarvetta täydentää kosmetiikkavarastoja tai uteliaisuus muuten vaan heräsi, niin käykäähän katsomassa, mitä on tarjolla!
Palaillaan taas huomisen jälkeen paremmalla ajalla!

Kommentit (5)

 1. Marina

  Mä niin olisin tuolla jos toi järjestettäs täällä Tampereella

 2. Anonyymi

  Miks nää on aina Helsingissä..

 3. Tasmanian tuholainen

  Nämä on Helsingissä siksi, että kosmetiikan maahantuojien konttorit ja varastot ovat täällä.

 4. Sinzu

  Kävin!! Siellä oli aamulla ihan hirmuinen tungos. Hinnat oli noussu, esim. Clarinsin luomiväripaletti oli aikasemmilla kerroilla 10 €, tällä kertaa 15 €. Olisin myös kaivannut lisää huulipunia :/ Tein kuitenkin hyvät ostokset 🙂 Esim. See by Chloèn tuoksusetti, jossa on 50 ml hajuvesi ja 75 ml vartalovoide, oli ihana ostos. Sitä oon tuoksutellu näytteestä ja harkinnuki täysikokoisen ostoa. Tuolla toi setti oli vain 25 € 😛

 5. Lina santos

  Hei miloin seurava ystävämyynti?? Ja missä??

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *