Loistava kasvovesi epäpuhtaalle iholle: Benton Aloe BHA Skin Toner

*Sis. mainoslinkin

Aina kun saamme töissä myyntiin uuden K-Beauty-sarjan, tykyttää sydämeni innosta. Yksi viimeaikoina ihan erityistä tykytystä aikaansaanut tuotesarja on  ollut Benton, jonka valikoimasta löytyy muutamia aivan erityisen kehuttuja tuotteita ja josta postasin teille jo aiemmin täällä.

Bentonin tuotteiden valmistuksessa käytetään hyödyksi juurikin sitä fermentaatiota, josta vähän aikaa sitten julkaisin postauksen. (Postaus löytyy täältä.) Fermentaatioprosessin kerrotan pilkkovan aktiiviaine sellaiseen muotoon, että iho pystyy hyödyntämään sitä paremmin. Pilkkomisprosessissa syntyy myös mm. vitamiineja, aminohappoja ja antioksidantteja, jotka nekin tehostavat ihonhoitoa.

Ostolakossa Virve Vee Benton Aloe BHA Skin Toner kokemuksia

Kun esittelin Bentonia merkkinä tarkemmin vähän aikaa sitten mainitsin silloin, että yksi merkin suosikkituotteistani on ollut Benton Aloe BHA Skin Toner -kasvovesi. Ostin kasvoveden itse alunperin sen kulttisatuksen vuoksi ja täytyy sanoa, että en joutunut pettymään. Se on todellakin ansainnut kaiken saamansa maineen ja kunnian.

Ostolakossa Virve Vee Benton Aloe BHA Skin Toner kokemuksia

Kasvoveden sisältämä BHA-happo on tunnettu siitä, että se on nimenomaan öljyliukoinen ja kykenee siksi imeytymään ihohuokosiin ja ehkäisemään niiden tukkeutumista kuorimalla ihohuokosia sisältä päin. BHA-happo tarvitsee kuitenkin hieman happaman toimintaympäristön voidakseen kuoria ihoa ja tämän kasvoveden pH on melko ihoneutraali, eli ei tarpeeksi hapan, jotta aine voisi vaikuttaa optimaalisesti ihoa kuorien.

Ostolakossa Virve Vee Benton Aloe BHA Skin Toner kokemuksia

Tätä hoitavaa kasvovettä ei kuitenkaan varsinaisesti ole kehitetty vain kuorimaan ihoa 0,5 % BHA-happonsa voimin, vaikka siitä sen omilla kotisivuilla mainitaankin. Sanoisin itse, että kasvovesi auttaa lähinnä pitämään ihon kirkkaana ja nimenomaan kosteuttamaan ja rauhoittamaan sitä.

Kasvovesi onkin omiaan nimenomaan epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle, sillä sen ainesosalistalla kärkipäässä komeilevat aloe veran lehdistä saatava vesi, hyaluronihappo ja etanaseerumi auttavat nimenomaan rauhoittamaan ihoa, jolla saattaa olla epäpuhtauksien aikaansaamaa punoitusta ja ärtymystä. Netistä löytyy paljon kertomuksia siitä, kuinka suuren avun kasvovesi on epäpuhtaalle iholle tuonut, mikä on epäilemättä yksi syy sen suureen suosioon.

Ostolakossa Virve Vee Benton Aloe BHA Skin Toner kokemuksia

Kasvovesi jättää kasvoille raikkaan ja kosteutetun tunteen. Se on koostumukseltaan selvästi juoksevaa, mutta ei silti ihan täysin vesimäisen ohutta. Tuotetta voi levittää iholle vanulapun avulla, mutta ensisijaisesti se suositellaan levittämään iholle suoraan käsistä, jottei sitä turhaan mene vanulappuun imeytyessä hukkaan.

Ostolakossa Virve Vee Benton Aloe BHA Skin Toner kokemuksia

Minulla on ollut viime kuukausina erityisesti leuan ja leukapielten alueella sekä kaulan puolella hormonaalisia näppyjä, jotka epäilemättä ovat johtuneet stressistä, ruokavaliosta ja muista sisältäpäin tulevista asioista. Tämä kasvoveden ja hoitonesteen hybridi on tuntunut sopivalta tuotteelta hoitaa ihoa nimenomaan silloin, kun näpyt ovat aiheuttaneet sille ärtymistä ja punoitusta, sillä ihoni pinta saattaa näpyistä huolimatta kuivua helposti. Monet muut ongelmaihoiset ovat netistä lukemani perusteella myös saaneet siitä apua.

Ostolakossa Virve Vee Benton Aloe BHA Skin Toner kokemuksia

Benton Aloe BHA Skin Toner jäi ehdottomasti käyttötuotteideni joukkoon, vaikkakin jätin sen Bangkokin reissuni ajaksi kotiin (onneksi tuotetta saa hätätilassa kuitenkin lisää Bangkokista). Käytin sitä loppuvuodesta ihollani lähes päivittäin etupäässä aamuisin. Se tuntuu todella hellävaraiselta ja kosteuttavalta, mutta samalla kuitenkin auttaa kirkastamaan ihoa ja taistelemaan sen epäpuhtauksia vastaan. Epäpuhtaan ihon kasvovesissä kun tyypillisesti on se ongelma, että ne puhdistavat ihoa vain esimerkiksi alkoholin avulla, mutta saattavat sitten kuivattaa sen pintaa. Tähän kasvoveteen kannattaakin tutustua, jos ihoa vaivaavat sekä epäpuhtaudet että pieni kuivuus.

Benton-tuotteita myy Suomessa eleven.fi ja Benton Aloe BHA Skin Toner -kasvovesi löytyy myynnistä täältä*.

Ostolakossa Virve Vee Benton Aloe BHA Skin Toner kokemuksia

Joko olette kokeilleet Benton-tuotteita?

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (12)
  1. Toimiva tuote. Yksi asia kuitenkin häiritsee, kun musta tuntuu että se ihan ensimmäin haju on sellainen hienhaju. Aluksi luulin, että kuvittelen, mutta kun joka kerta se tuulahdus tuli, niin oli jo luotettava hajuaistiin. Ja tämä siis vain se ihan ensimmäinen tuulahdus, sen jälkeen ei haise/tuoksu juuri millekään. Olenkohan yksin tämän huomion kanssa? 😀

    1. Minua häiritsee myös tuotteen haju todella paljon ja tuon hajun takia en pysty tuotetta oikeastaan käyttämään, koska sen verran paha se on ja inhottavaa laittaa iholle sellaista tuotetta. Harmi, että ei saa hajustamattomana. :/

      1. Tuote itsessään on hajusteeton, mutta silloin raaka-aineiden tuoksu tulee tosiaan usein läpi eikä aina ole miellyttävä. :/ Minulla ei ole tuotetta täällä Bangkokissa mukana niin en voi tuoksutella sitä harmikseni. Jostain syystä en itse kiinnittänyt tuotteen tuoksuun sitä käyttäessäni mitään huomiota, eli ilmeisesti se ei häirinnyt minua sitten. 😀

  2. Kirjoittelinkin tästä viime vuonna ja on kyllä ihan timanttista tavaraa 🙂 Tätä on kiva kerrostaa iholle ja pintakuivuus saa taatusti kyytiä ^_^

    1. Kiva kuulla, että joku muukin on tykännyt! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *