Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ilouutisia: Benefit myynnissä Viking Linella!

Viime yönä verkossa surffaillessani sain näytölleni niin iloisen ilmoituksen, että halusin heti päästä jakamaan sen teidän kanssanne.  Iloisessa Facebook-päivityksessä nimittäin jaettiin tieto, että Benefit-kosmetiikkamerkki on saapunut myyntiin Turusta Tukholmaan risteilevälle M/S Viking Grace  -alukselle ja kerrottiinpa myös, että merkki olisi tulossa myyntiin myöhemmin myös Viking Linen muille aluksille.

Benefit viking line

Melkoinen ilouutinen varsinkin kun ottaa huomioon, kuinka hankalaa Benefit-tuotteita on ollut saada käsiinsä Suomessa. Nyt alkaa jo olla toivoa, että niihin pääsee käsiksi edes hieman helpommin. Jos joku tuttu on siis lähdössä risteilemään niin tiedättepähän ainakin, mitä kannattaa tilata!

Benefit minikoot

Facebookissa näkemäni kuvan perusteella Viking Grace -aluksella näyttäisi olevan tarjolla hyvin kattava tuotevalikoima. En osaa sanoa, mikä on minikokojen tilanne, mutta juuri ne ovat olleet minulle yksi Benefitin parhaita juttuja, sillä merkki ainakin tavallisesti tarjoaa todella monista tuotteistaan käteviä minikokoja, joiden avulla tuotteisiin pääsee tutustumaan. Minikokoja on myynnissä yksittäin, mutta myös erilaisina setteinä, joita itse rakastan ihan erityisesti.

Oma tämän hetken suosikkituotteeni Benefitiltä on aiemmin kehumani Benefit Dandelion Twinkle -korostuspuuteri, joka luo iholle aivan mielettömän hehkun.

Benefit Dandelion Twinkle highlighter

Merkin suosituimpia tuotteita on Benefit They’re Real! Mascara. Minusta on olemassa kaksi leiriä: ne, joille sopii hieman löysemmät ripsivärikoostumukset ja jotka siksi rakastavat tätä ripsiväriä tai sitten ne, jotka haluavat runsaampaa jälkeä ja jotka siksi vannovat Too Faced Better Than Sex -ripsivärin nimeen. Itse kuulun näistä jälkimmäisiin, sillä omissa ripsissäni Benefit They’re Real! on liian juoksevaa eikä sitä voi kerrostaa tarpeeksi, jotta hennoista ja harvoista ripsistä saisi näyttävät. Ripseni jäävät sillä ohuiksi ja suoriksi tikuiksi. Tuuheammissa ripsissä se kuitenkin näyttää minusta aivan upealta.

Benefit They're Real Mascara

Benefitin hypetetyimpiin tuotteisiin kuuluu myös Hoola-poskipuna, jonka mattainen koostumus on vienyt monen sydämet. Itse olen himoinnut jo pidempään sen vaaleampaa versiota Hoola Lite, joka on omiaan meille vaaleaihoisille, jotka haluamme mattapintaisen, luonnollisen lopputuloksen luovan aurinkopuuterin.

Toinen Benefit-tuote, jonka suhteen olen tällä hetkellä aivan erityisen utelias on merkin uusi Hello Happy Soft Blur Foundation -meikkivoide, jonka suloistakin suloisempia minikokoja olen täällä Tukholman Sephorassa kuolaillut.

Toivotaan, että Benefit-tuotteet saapuvat pian muillekin Viking Line -laivoille ja ehkä myöhemmin jopa ihan Suomeenkin!

Benefit tuotteet Suomi

Onko teillä Benefit-suosikkeja?


Lue myös:

Testissä uusi Benefit BADgal BANG! -ripsiväri

Innovatiivinen silmänrajaustuote: Benefit Push-Up Liner

Erinomainen silmämeikinpoistovoide: Benefit They’re Real! Remover

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (8)

 1. Nexus

  Huomasin alkuviikosta että Cult Beauty myy nykyään Benefitin tuotteita joko EU-alueelle tai kaikkialle? Vähän hämmentävästi heidän sivuille merkattu, yksittäisten Benefit tuotteiden sivuilla lukee että ”we ship Benefit worldwide” mutta jos vain etsii Benefit sivulla lukee että ”we ship Benefit products to all european countries”. Lookfantastic myy nykyään myös Benefit tuotteita EU-alueelle. Oli kiva huomata että Benefitin tuotteita saa nykyään helpommin Suomeen, mutta outoa että kumpikaan taho ei ole asiaa mainostanut yhtään?

  1. Virve Vee

   Nyt kun yritin katsoa, niin Benefitiä ei enää näkynyt Lookfantasticin Suomen sivulla, eli ilmeisesti Benefitin tuotteita ei saa sieltä enää (taaskaan) ainakaan Suomeen. Varmaan taas vain väliaikaisesti lipsahtanut Lookfantasticilta myyntirajoitukset pois… 😀

   1. Nexus

    Mä ostan aina Lookfantastic.comista, siellä edelleen Benefit tuotteiden kohdalla lukee että toimitus UK ja EU. Sieltä antaa mennä ainakin maksuun asti Benefit tuotteiden kanssa toimituksella Suomeen, mutta miksi Suomi sivu ei sitten myy Benefitin tuotteita jos niiden osto onnistuu .com sivun kautta tänne? Jotenkin kuluttajan näkökulmasta todella hämmentävää tämä ristiriitainen tieto niin Cult Beautyn kuin Lookfantasticin sivuilla. 😀

    1. Virve Vee

     Liittyy varmasti vain teknisiin säätöihin, joiden vuoksi kansainväliseltä sivulta ei saada blokattua pois. Kiitos, että kerroit! 🙂

   2. Delle

    Tulisivatpa myös Siljan laivoille! Heillä on verkkosivut, jolla voi shopata tuotteita samaan hintaan, kuin laivoillakin.
    Haluaisin testata Jefree Starr’in suosikki mascaran! Roller… jotain…. Orassi korkkinen. Näkyy tuossa viimeisessä kuvassa.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *