Mielettömän hehkun tuova korostuspuuteri

Fiilistelin täällä blogissa puolisen vuotta sitten, kuinka olin löytänyt maailman upeimman korostustuotteen eli Too Faced Love Light Prismatic Highlighter Blinded By The Light -korostuspuuterin. Puuteri luo iholle täydellisen heleän hehkun, joka saa ihon näyttämään lähes kosteana kiiltävältä.

Koska olin niin ihastunut korostuspuuteriini, en edes kokenut tarpeelliseksi pitää silmiäni auki muiden korostuspuuterien varalta. Aivan sattumalta kohdalleni osui kuitenkin toinen mitä täydellisin korostuspuuteri, joka minun oli lopulta ihan pakko hankkia.

Benefit Dandelion Twinkle highlighter

Satuin bongaamaan Thaimaan Sephorassa hyllyyn juuri asetetun upouuden Benefit Dandelion Twinkle -korostuspuuterin testerin. En ollut aiemmin katsellut korostuspuuteria sillä silmällä, mutta jotenkin vain sen nähdessäni ajattelin, että kun kyseessä kerran on täysin uusi testeri, niin uskallan sipaista sitä hieman poskipäilleni.

Benefit Dandelion Twinkle highlighter - 1 (9)

En jaksanut tihrustella nassuani kaupan peileistä Sephoran julmassa valaistuksessa ja unohdin jopa, että olin edes kokeillut mitään uutta. Kotiin mentyäni kiinnitin kuitenkin useaan otteeseen itse huomion poskieni poikkeuksellisen huikeaan hehkuun, minkä seurauksena kehitin melkoisen pakkomielteen kyseiseen korostuspuuteriin.

Benefit Dandelion Twinkle highlighter - 1 (9)

Benefit Dandelion Twinkle ei nimittäin sisällä mitään selvästi kimaltavaa, vaan luo iholle vain ihan täydellisen hohteen, joka todellakin loistaa. Tämän korostuspuuterin annostelun kanssa saakin olla jopa hieman varovainen, sillä se voi helposti mennä hieman överiksi.

Benefit Dandelion Twinkle highlighter - 1 (9)

Aiempaa suosikkiani Too Faced -merkin korostuspuuteria voi halutessaan sipaista kevyellä kädellä koko kasvoille heleyttämään ihoa, mutta tämän kanssa lopputuloksesta tulisi kyllä melko överi, vaikka tuotteen käyttöohjeissa vinkataankin tämän sopivan myös koko kasvoja heleyttäväksi valopuuteriksi.

Benefit Dandelion Twinkle highlighter - 1 (9)

Tämän korostuspuuterin luoma hohde oli minusta niin huikea, että minulle tuli aivan järjetön himo saada se itselleni. Koska en kuitenkaan varsinaisesti tarvinnut uutta korostuspuuteria ja näin selkeän hehkun iholle tuova tuote olisi todella riittoisa, himmailin hieman ison korostuspuuterin ostoa.

Malesian reissullamme onni kuitenkin potkaisi minua, sillä löysin sieltä korostuspuuterin minikoon, joka riittää minulle varsin hyvin.

(Kerroinkin jo aiemmin, kuinka minulla on melkoinen pakkomielle Sephoran ihaniin minikokoihin.)

Benefit Dandelion Twinkle highlighter - 1 (9)

Tuntuu, että yhä useampi tuotemerkki on alkanut pakata tuotteidensa mukaan varsin käyttökelpoisia siveltimiä, mutta tämä kirjaimellisesti lähinnä pullasudilta tuntuva sivellin ei todellakaan ollut millään tapaa pätevä valinta tuotteen levitykseen. Koska korostuspuuterin luoma hohde on muutenkin niin erottuva ja voimakas, on tätä ollu minusta parasta levittää melko tarkalla siveltimellä, tai muuten korostusefekti eksyy helposti vähän väärään paikkaan.

Benefit Dandelion Twinkle highlighter

Olen aivan mielettömän ihastunut tähän korostuspuuteriin, joka on ehdottomasti paras hyvin voimakkaan korostusefektin tekevä puuteri, jossa ei kuitenkaan ole mukana mitään selkeää kimalletta. Jos joku siis kaipaa oikein kunnolla valoa kasvoille, niin tähän korostuspuuteriin kannattaa yrittää päästä käsiksi!

Benefit Dandelion Twinkle highlighter - 1 (9)

Benefit-meikkejä voi tilata Suomeen Ranskan tai Puolan Sephoran sivuilta, joiden postikulut ovat tosin melko korkeat (20 euroa). Asoksen verkkokaupasta voi myös tilata Benefit-tuotteita Suomeen*, mutta siellä ei ainakaan juuri nyt näytä olevan tätä korostuspuuteria tarjolla.

Edit: Nykyään myös brittiläinen Cult Beauty myy Benefit-meikkejä ja Benefit Dandelion Twinkle löytyy myynnistä täältä.*

Benefit Dandelion Twinkle highlighter - 1 (9)

Mikä korostustuote on teidän suosikkinne?


Katso myös muut Benefit-tuotteisiin liittyvät blogipostaukseni.

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (12)
  1. Itselläni käytössä Balmin Mary-Lou-Manizer korostuspuuteri. Joka pian loppumassa ja pitäisi ostaa uusi korostuspuuteri.
    Osaatko sanoa miten tämä Benefit dandelion puuteri ja Too Facedin puuteri eroavat tuosta Manizerista?

    1. Minusta näillä molemmilla tulee ”heleämpi” lopputulos. Tuo Too Faced on ”kosteamman” näköinen ja tämä taas vielä voimakkaammin hohtava. Tykkään Tuosta the Balmistakin (täällä postaukseni https://blogit.terve.fi/ostolakossa/tarvitseeko-jokainen-the-balm-mary-lou-manizer-korostuspuuterin/), mutta näillä lopputulos on jotenkin hhmm.. kolmiulotteisempi jos niin voi sanoa? 😀

  2. Siis wau minkä näköinen lopputulos, ihan täydellinen! 😮 ♥

    1. Joo, aivan huikea! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *