Testissä Benefit Boi-ing -peiteaineet

Hyvä peiteaine on minulle välttämättömyys. Käytän sitä etupäässä vain silmänalusillani ja olen erittäin, erittäin vaativa sen suhteen. Silmänalusieni iho kuivuu helposti, minkä vuoksi peiteaine ei saa olla koostumukseltaan liian kuiva. Silmänalusieni iho ei ole sitten lapsuuden ollut sileä, joten peiteaine ei myöskään saa olla liian rasvainen, sillä muuten se ei pysy silmänalusillani, vaan keräytyy epäsiististi uurteisiin. Peiteaineeni tulee myös peittää hyvin, mutta se ei saa olla niin paksua ja raskasta, että se tekee silmänalusistani entistä väsyneemmän ja erittäin pakkeloidun näköiset.

Benefit Boi-ing peiteaine kokemuksia

Täydellistä peiteainetta  ei siis ole helppoa löytää, mutta olen aina kiinnostunut kokeilemaan uusia tuotteita. Yksi kiinnostukseni herättänyt juttu olivat Benefit Boi-ing -peiteaineet, jotka merkki lanseerasi puolisentoista vuotta sitten kertoen useimpien niistä olevan uudistuneita versioita merkin vanhoista suosikeista. Käytännössä se olivat kuitenkin täysin uusia tuotteita.

Peiteainekokoelma koostuu neljästä erilaisesta peiteaineesta ja kävin monet kerrat seisomassa Sephorassa niiden edessä uteliaana osaamatta kuitenkaan päättää, mistä aloittaisin kokeilun. Onneksi silmiini sattui kuitenkin aivan täydellinen Benefit Boi-ing Erase Case -pakkaus, joka sisälsi kaikki neljä peiteainetta minikoossa. Pakkaus oli kiikutettu kassalle alta aikayksikön ja pääsin vihdoin kokeilemaan läpi kaikki neljä tuotetta.

Benefit Boi-ing peiteaine kokemuksia

Benefit Boi-ing Brightening Concealer -peiteaine on tarkoitettu nimenomaan väsyneille ja tummille silmänalusille. Sen aavistuksen oranssiin taittava sävy on tehty neutralisoimaan silmänalusien tummuutta ja nimensä mukaisesti kirkastamaan väsynyttä katsetta. Peiteaineen kuvailtiin olevan täysin peittävän lopputuloksen luova ja minulla  oli siitä testissä vaalein sävy 01 Light.

Peiteaineessa on kiinteä koostumus, joka sulaa voidemaiseksi. Teoriassa se vaikuttaa aivan loistavalta tuotteelta tummille silmänalusilleni, mutta käytännössä se ei ole sitä ollenkaan. Se ei levity iholle kauniisti siveltimellä, vaan vaatii minusta sormenpään lämpöä sulaakseen iholle hyvin. Vaikka purkissa kiinteä tuote on voidemaista iholle levittäessä, muuttuu se iholla kuitenkin jopa hieman puuterimaisen kuivaksi ja saa silmänaluseni näyttämään raskaasti meikatulta. Omat silmänaluseni näyttävät tämän jäljiltä jopa kuivemmilta ja ryppyisemmiltä kuin tavallisesti ja lopputulos on jotenkin vain epäsiisti.

Benefit Boi-ing peiteaine kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kun luin merkin omalta sivulta arvosteluja tuotteesta en selvästikään ollut ajatukseni kanssa yksin, vaan moni muukin yhtyi niihin. Suosittelen tätä tuotetta vain niille, joilla on melko sileä silmänympärysiho ja joiden ainoa ongelma on vain sen tummuus. Sellaisella iholla tämä voi olla kätevä tuote ihan yksinään, sillä kuivahkoksi muuttuvan koostumuksen vuoksi tämän päällä ei tarvitse välttämättä käyttää puuteria ja tuote on nopeaa painella sormenpäällä silmänalusille.

Peiteaine löytyy myynnistä Cult Beauty -verkkokaupasta täältä.*

Benefit Boi-ing peiteaine kokemuksia

Benefit Boi-ing Hydrating Concealer -peiteaine on puolestaan kuulaan ja kevyen lopputuloksen luova puikko, jonka keskellä olevaa peiteainetta ympäröivät hoitavat ainesosat. Puikko hyödyntää mm. E-vitamiinia, omenansiemen uutetta ja risiiniöljyä, jotka hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Tämä puikko on kehitetty nimenomaan väsyneille ja kuiville silmänalusille, jotka kaipaavat sekä peittoa että hoitoa.

Benefit Boi-ing peiteaine kokemuksia

Teoriassa tämä puikko kuulostaa minulle melko hyvältä, mutta tämäkään ei sytytä käytännössä. Puikko on toki kätevä ja kokeilemani vaalein sävy 01 Light on hyvän sävyinen, mutta tuotteen peittävyys ei millään riitä omille silmänalusilleni. Tuote lupaa läpikuultavaa lopputulosta ja sen se myös tuo, mikä tarkoittaa käytännössä, että silmänaluseni ovat tämän jälkeen vähintään yhtä väsyneen näköiset kuin ennen tätäkin. Kun tähän vielä ynnää sen, että puikossa todellakin on ravitseva koostumus, jonka vuoksi se ei pysy kauniisti iholla paikoillaan pitkään, näyttävät silmänaluseni hetkessä paitsi edelleen väsyneiltä, mutta myös huonosti meikatuilta ja suttuisilta.

Tämäkin puikko on varmasti loistava nuorella ja sileällä iholla, joka kaipaa hieman kosteutusta, mutta muuten sanoisin, että parempiakin tuotteita todellakin löytyy. Puikkoa voi toki käyttää peiteaineena myös muualla kasvoilla, jos tahtoo kevyttä ihon sävyn tasoitusta vain sieltä täältä. Koska se ei kuitenkaan ole kovin peittävä, peittää lähes mikä tahansa meikkivoidekin jo paremmin, eli tavallisen meikkivoiteen lisänä tämä ei ole minusta hyvä tuote hankkia. Yksinään kuivalle iholle kevyttä peittoa tuovana tuotteena tämä on varmasti kuitenkin hyvä valinta. Rasvoittuvalle iholle en tätä suosittele, sillä rasvoittuvalla iholla tämä ei varmasti pysy siistinä pitkään.

Peiteaine löytyy myynnistä Cult Beauty -verkkokaupasta täältä.*

Benefit Boi-ing peiteaine kokemuksia

Benefit Boi-ing Airbrush Concealer -peiteaine kuulosti periaatteessa todella lupaavalta. Sen nimen mukaisesti se oli tarkoitettu luomaan aibrushed-lopputulos, eli häivyttämään silmänympäryksiltä ihon epätasaisuutta ja juonteita sekä tietysti kätkemään silmänalusten tummuutta. Sävy 01 Light vaikutti todella loistavalta sävyltä vaalealle iholleni ja oli niin neutraali, että sitä olisi voinut käyttää muuallakin kasvoilla peiteaineena.

Benefit Boi-ing peiteaine kokemuksia

Pitkäkestoinen tuote levittyi silmänalusille melko hyvin, mutta suurimpana ongelmana oli, ettei sitäkään oltu tehty peittäväksi, vaan ainoastaan kuulaan tai puolipeittävän lopputuloksen luovaksi. Jos peiteainetta yritti kerrostaa, oli lopputulos epäsiisti ja pakkeloidun näköinen, sillä tuote muuttui iholla hieman puuterimaiseksi. Jos sen halusi pysyvän siistinä, piti sitä käyttää niin kevyellä kädellä, että oli jo aivan sama, oliko silmänalusillani peiteainetta ollenkaan vai ei.

Yritin käyttää sitä niin meikkivoiteen päällä kuin jättää levittämättä sen alle meikkivoidetta, mutta lopputulos ei vain ollut minun vaativilla silmänalusillani onnistunut, sillä ne tarvitsevat kaiken peittävästä koostumusesta kosteutukseen, juonteiden häivytykseen ja pitkäkestoisuuteen eikä tämä kyennyt tarjoamaan niitä kaikkia.

Benefit Boi-ing peiteaine kokemuksia

Kolmen pettymyksen jälkeen minulla oli erityisen kovat odotukset Benefit Boi-ing Industrial Strength Concealer -peiteaineen suhteen. Jos muissa peiteaineissa ei ollut riittävästi peittokykyä, niin tässä sitä olisi jo pakko tuotteen nimen mukaisesti olla!

Peiteaine lupasi täysin peittävän, mutta mattaisen lopputuloksen, joka kestäisi koko päivän. Sen voidemainen koostumus oli kieltämättä peittävä ja sillä sai kasvojen epäpuhtauksia piiloon, mutta silmänalusillani tämäkin oli kamala. Ehkä kyse on vain siitä, etten ole tarpeeksi taitava meikkaaja käyttämään tällaisia kiinteitä, voidemaisia peiteaineita, mutta riippumatta siitä, käytinkö levityksen sormea, sivellintä vai meikkisientä, näytti lopputulos aina raskaalta ja silmänaluseni vanhenivat hetkessä vuosilla sen kuivan mattaisuuden vuoksi.

Jotta olisin saanut tällä peiteaineella edes puoliluonnollisen ja kauniin lopputuloksen, olisi se vaatinut paljon aikaa ja juoksevammilla koostumuksilla saan paljon kauniimman lopputuloksen huomattavasti helpommin.

Peiteaine löytyy myynnistä Cult Beauty -verkkokaupasta täältä.*

(Laitoin kaikki neljä peiteainetta eteenpäin ja harmikseni huomasin, että olin näköjään kokonaan unohtanut ottaa tästä viimeisestä peiteaineesta swatchin.)

Benefit Boi-ing peiteaine kokemuksia

Minun makuuni nämä Benefit Boi-ing -peiteaineet eivät siis tosiaan olleet, mutta toisaalta en yleensäkään pidä kiinteistä peitepuikoista tai peiteainenapeista, jotka minun on hankalaa saada levittymään siististi ja pysymään kauniina haastavalla silmänympärysalueella.

Suosin itse ohuempia, mutta silti peittäviä koostumuksia ja suosikkejani ovat tällä hetkellä esimerkiksi aiemmin kehumani NARS Radiant Creamy Concealer -peiteaine sekä Maybelline Fit Me! Concealer -peiteaine, jotka molemmat peittävät hyvin, levittyvät kauniin näköisinä ja kestävät minulla loistavasti pienellä puuteroinnilla.

Benefit-meikkejä voi tilata Suomeen Cult Beauty -verkkokaupasta.*

Benefit Boi-ing peiteaine kokemuksia

Onko teillä kokemuksia Benefit Boi-ing -peiteaineista?


Lue myös:

6 parasta peiteainetta tummille silmänalusille

Loistava valoa tuova peiteaine kasvoja kirkastamaan

 

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

 

Kommentit (11)
  1. Sama ongelma täällä! Liian tuhti peiteaine kerääntyy hienoisiin juonteisiin päivän aikana. Keksin sekoittaa sitä silmänympärysvoiteeseen, joka notkistaa ja ohentaa koostumusta, runsas pigmenttisenä peittoa tulee silti tarpeeksi. You Tube videolla vinkattiin taputtelemaan pikkuruinen määrä öljyä iholle ennen peiteainetta. Sekin oli ihan toimiva kikka, paitsi silloin ei kannata laittaa alaripsiin minkäänlaista mascaraa!

  2. Itse tykkään myös Narsin creamystä sekä siitä purkissa olevassa (pot) kunhan muistaa lämittää sormien välissä. Ootko käynyt kokeilemassa uutta Fentyltä? Sanovat että kuivuu mataksi joten se ei innostakkaan enää niin paljoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *