Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Behind the Scenes -video

Julkaisin blogissani eilen videon, jolla esittelin, millaisen meikkilookin saan aikaan ilman peiliä. Lopputulos oli minusta melkoisen hyvä, mutta ero peilin kanssa suoritettuun lookinluomiseen on kuitenkin vielä olemassa.
Pestyäni videolla syntyneen meikkilookin pois aloin värkätä normaalia arkilookkiani peilin kanssa. Työkseenkin pienten videokameroiden kanssa leikkivä kuvaajani päätti kuitenkin käynnistää kameran vielä tässä vaiheessa uudelleen ja lopputuloksena oli spontaanisti syntynyt behind the scenes -henkinen video, jolla toteutan aiemmallakin videolla näkyneen lookin minulle hieman tutummalla tavalla.
Tämä video on siis täysin  ilman aiempia suunnitelmia ja käsikirjoitusta toteutettu vetäisy, jota ei oltu alunperin suunniteltu blogiini, mutta jonka tänne nyt lopulta lauantai-illan ratoksi ja ihan rehellisesti sanottuna oman kiireellisyyteni vuoksi halusin tänne pienenä täytepostauksena lykkäistä. Itse kun olen tämän ilmestyessä juhlistamassa Indiedays Inspiratin Blog Awardseja.
Näin lookkini siis normaalisti syntyy:

Kauanko teillä menee oman arkilookkinne toteutuksessa?

Kommentit (23)

 1. Anonyymi

  IHANIA LAUKKUJA! oih
  ps. onko tuo sun poikaystävä?

 2. Juille

  🙂 🙂

 3. Saara

  Kiva video, oot tosi rento ja hauska! En khyl voi käsittää miten oot saanut miehen kuvaamaan kun päliset 20min kameralle meikkaamisesta. Kahteen otteeseen 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *