Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Beauty News: Max Factor, Yves Rocher, Mavala ja Lumene

Beauty News -postaussarjan tuote-esittelyt pohjautuvat tuotteiden lehdistötiedotteisiin.


Max Factor tuo markkinoille uudet upeat Creme Puff -poskipunat. Neljä sävyvaihtoehtoa mahdollistavat meikkilookin muokattavuuden, kestävyyden ja korostettavuuden. Kevyt koostumus sisältää tasaisesti levittyviä mikropigmenttejä, jotka korostavat omaa ihonsävyä luoden luonnollisen lopputuloksen. Sävyjä voi käyttää peittääkseen tai korostaakseen kasvojen piirteitä. Ruskeanharmaa poskipuna poskipäiden alla luo vaikutelman upeasta kasvojen luustosta lämpimän pinkin sävyn luoden nuorekkaat pyöreämmät posket niiden korkeimpaan kohtaan levitettynä. Kerrostettava sävy antaa lukuisia vaihtoehtoja uniikkia lopputulosta tavoitellessa. Hinta n. 13,20 euroa.

Virve: Kuulostaa mielenkiintoiselta, muta ennen kaikkea näyttää aivan ihanalta ja herkulliselta! En ihan täysin ymmärrä, kuinka heleyttävällä ja shimmerisen kuuloisella valoaheijastavalla koostumuksella voi varjostaa, mutta näkisin sen kyllä mielelläni… Kuvassa näkyvä sävy on joka tapauksessa niin herkullisen näköinen, että se vaikuttaa ehdottomalta must have -tuotteelta!


Yves Rocher tuo myyntiin värikkäitä sävyjä pehmeisiin Intense Kajal -kyniin. Kynät sopivat niin sisä- kuin ulkorajauksienkin tekoon. Voimakkaat väripigmentit korostavat silmiä niin tarkoissa rajauksissa kuin sumuisen pehmeästi häivytettyinäkin. Kynien kooostumus sisältää luonnonmukaista neitsytmanteliöljyä, ja seesamiöljyä, karnaubavahaa sekä jojoba- ja risiiniöljyä. Hinta 11,90 euroa.
Virve: Minusta näiden huulipunahylsyn lailla toimivat pakkaukset näyttävät aivan mielettömän veikeiltä! Myös ajatus siitä, että värikkäitä rajauksia voisi kerrankin saada laittaa myös sisäluomelle ja ne jopa pysyisivät siellä kuulostaa perin houkuttelevalta.
Mavalan uusi Gel Finish Top Coat -geelipäällyslakka tuo kynsiin geelilakkauksille tyypillistä kolmiulotteista kiiltoa, sileyttä ja runsautta ilman UV-valoa. Kirkas, geelimäinen lakka lisää manikyyrin täyteläisyyttä, sileyttä ja kiiltoa ilman haittavaikutuksia kynsille. Lakka muodostaa kynnelle manikyyriä suojaavan kalvon, joka estää kynsilakkaa lohkeilemasta ennenaikaisesti. Lakka on helppo poistaa tavallisella kynsilakanpoistoaineella. Hinta n. 11,90 euroa.

Virve: Muilla sarjoilla on ollut ideana, että geelipäällyslakkaa on käytettävä nimenomaan sarjan geelilakkojen kanssa, mutta tätä voi ilmeisesti käyttää minkä vaan kynsilakan kanssa? Kuulostaa oikein lupaavalta, sillä minä ainakin innostun juurikin siitä geelilakkojen kiiltävästä ja hieman kohollaan olevasta pinnasta. Lienee pakko kokeilla!

Lumenen yli 50-vuotiaille naisille suunnattu Complete Rewind -tuotelinja täydentyy Syväkorjaavalla päivävoiteella, jossa on paitsi suojakerroin 20 myös suoja infrapunasäteilyä vastaan. Tuote lupaa viedä kolmitehoisella koostumuksellaan ihon suojaamisen ikääntymisen merkkejä vastaan aivan uudelle tasolle. Hinta n. 39,90 euroa.

Virve: No todellakin kyllä vie ihan uudelle tasolle! Ehkä infrapunasäteilyn lämpövaikutuksilta suojautumisesta on tulossa uusi trendi, mutta juuri nyt se tuntuu vielä melkolailla ylimääräiseltä, väkisin keksityltä hysterisoinnilta. Nähtäväksi jää, tullaanko infrapunasäteilyn lämmön aiheuttamista haittavaikutuksista puhumaan tulevaisuudessa kovinkin ahkerasti.

Löytyikö uutuuksien joukosta tällä viikolla jotain huomiota herättänyttä?

Kommentit (33)

  1. Anonyymi

    Siis onko tuo YR-kajal punaisena tarkoitettu silmille? Ajatuksena…mielenkiintoinen…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *