Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Beauty News: Max Factor, Clarins, IsaDora, NYX

Tänään on luvassa sitä, mistä lupailin, eli niitä pieniä vinkkauksia kosmetiikkamaailman uutuuksista sähköpostiini tulleista lehdistötiedotteista koottuna ja hieman kommentoituna.


IsaDora tuo helmikuussa myyntiin kaksisävyisen kulmakarvapaletin, Perfect Brows Duo Compact Powderin. Mattapintaista ja kestävää lopputulosta lupailevalla tuoteella voi luoda siistit ja luonnollisen näköiset kulmat ilman teräviä kynänjälkiä. Paletin kahta sävyä voi sekoitella keskenään ja niitä voi käyttää kuivana pehmeämmän jäljen aikaansaamiseksi tai kosteina intensiivisempää lopputulosta kaivatessaan. Pakkauksen applikaattorin sivellinpäällä levitettynä jäljestä tulee syvempi ja vaahtomuovipäällä puolestaan pehmeämpi. Suositushinta 13,90 euroa.
Virve: Jossakin vaiheessa puuterimaiset kulmapaletit tuntuivat olevan kiven alla eikä varsinkaan edullisemmilta, laajemmin myynnissä olleilta merkeiltä löytynyt niitä. Tämä tuote onkin siis varsin tervetullut uutuus!


Clarins Daily Energizer Lovely Lip Balm on luonnollisia aktiiviaineita sisältävä huulituote, joka lupaa ravita huulia tehden niistä pehmeät ja joustavat  sekä ruusunpunaisina hehkuvat. Tuotteen sisältämät älykkäät väripigmentit reagoivat huulten oman pH:n kanssa muodostaen niille kevyen, ”bitten lips” -efektin. Karitevoita, kaakaovoita sekä punaherukkauutetta sisältävässä tuotteessa on raikkaan hedelmäinen tuoksu. Huulivoiteen hauska ja trendikäs normaalia kevyempi kotelo on suunniteltu ekologisesti pahvista, jonka materiaali on saatu kestävän kehityksen menetelmin hoidettujen metsien puista valmistetusta paperista. Helmikuussa myyntiintulevalla tuotteella on hintaa n. 15 euroa.
Virve: Ihanaa, että erilaisia pakkausvaihtoehtoja kokeillaan! Selektiivisen kosmetiikkamerkin tuotteeksi tämä on myös verrattain edullinen.
Biotherm Skin Best Liquid Glow lupailee olevansa uudenlainen hoitöljy kasvoille, joka vaikuttaa kolmeen ihon hehkua vaimentavaan tekijään: kuivuuteen, sameuteen ja ennenaikaiseen ikääntymiseen. Öljy heleyttää, ravitsee ja suojaa ihoa mm. astaksantiini -leväuutteen voimin, jonka kerrotaan olevan yksi tehokkaimmista antioksidanteista. Uutta tuotteessa on myös se, että sitä voi käyttää usealla eri tavalla. Tuotetta voi esimerkiksi levittää pisaran tai kaksi kosteus- tai meikkivoiteeseen antamaan iholle heleyttä ja antioksidanttista suojaa tai levittää kasvoille neljän pisaran verran elvyttäväksi naamioksi. Arvioitu hinta 48 euroa / 30 ml.

Virve: Monitoimituotteet ovat yhä suositumpia, joten tässä voi olla potentiaalia!

Kauppojen hyllyille juuri ilmestyvä IsaDora Nude Sensation -meikkivoide lupaa tuntua kasvoilla kevyeltä kuin ilma. Sen erittäin nestemäinen koostumus jättää ihon kuin meikittömän näköiseksi tuotteen imeytyessä ja sulautuessa ihoon välittömästi. Puolipeittävää meikkivoidetta voi kerrostaa kasvoilla peittävämmäksi ja koostumuksen lupaillaan olevan erittäin riittoisa, sillä pipetillä annosteltavan meikkivoiteen pari tippaa riittävät jo pitkälle. Tuote lupaa sisältävänsä kosteuttavia ja rauhoittavia ainesosia. Saatavilla neljä sävyä. Suositushinta  21,90 euroa / 30 ml.
Virve: Nämä erittäin kevyet meikkivoiteet ovat tällä hetkelle trendikäs ilmiö. Mielenkiintoista kokeilla, miltä IsaDoran versio tuntuu!
Viimeinen ilouutinen koskee kokonaista tuotemerkkiä. Pikkulinnut ovat nimittäin laulaneet, että edullisissa hinnoissa liikkuvaa ja maailmalla maineessa olevaa NYX-kosmetiikkasarjaa on bongattu Hämeenlinnan Anttilasta. Nyt jäädään jännityksellä odottelemaan, saapuuko tuotesarja laajempaankin levitykseen!
Miltäs näyttää, onko kiinnostavia uutuuksia tuloillaan?

Kommentit (37)

  1. Anonyymi

    Kiitos huonotuulista päivääni piristäneestä postauksesta! 🙂 Tänään heti suuntaan Hämeenlinnan Anttilaan NYXien toivossa. 🙂 Ja lentokentältä menee hankintaan puolestaan tuo Clarinsin huulirasva.

    • virve

      Kiva kuulla, jes! Tule kertomaan NYX-fiiliksiä sitten! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *