Beauty News: Aussie, Rimmel ja Maybelline

Beauty News -postaussarjan tuote-esittelyt pohjautuvat tuotteiden lehdistötiedotteisiin.

Aussien on lähtenyt laajentamaan hiusmarkkinoilta vartalotuotteiden puolelle. Uudet Aussie Body Wash -suihkusaippuat (7,50e/250ml ja 10,50e/400ml)  lupaavat tehdä vartalon iholle saman pehmeyden, jonka merkin 3 Minute Miracle -tehohoidot tekevät hiuksille. Valikoimiin on tullut neljä erilaista suihkusaippuaa, joista jokainen aikoo helliä ihoa erilaisella tavalla erilaisten aineiden voimin.

Vaaleanpunainen, kermakoostumuksellinen Shower Smoothie lupaa tehdä ihosta erityisen sileän ja tuotetta kuvaillaankin macademianpähkinäöljyn ja ihon suureksi pehmeäksi halaukseksi.

Mega Watt aikoo olla täydellinen piristysruiske, joka saa olon tuntumaan yhtä villiltä kuin kofeiinia nauttineen kengurun.

Eukalyptuksen uutettakin sisältävän Fresh Maten kuvaillaan puolestaan olevan niin raikas, että se saa olon tuntumaan siltä, kuin olisi juuri viettänyt tunnin Australian rannoilla surfaten.

No Rush on nimensä mukaisesti rentouttava vaihtoehto, joka sisältää mm. jojobaöljyä ja sen kerrotaan saavan ihosta niin pehmeä ja sileä, ettei sen silittelyä voi lopettaa.

Virve: En tiedä, missä laatikossa olen elänyt silmälaput silmillä, mutta minulta oli mennyt täysin ohi, että tällaiset ihanuudet ovat paukahtaneet jo tammikuun aikan suihkugeelihyllyille. Olen tykännyt merkin hiustuotteiden tuoksuista ja leikkisistä teksteistä, joten nämä kuulostavat lupauksineen todella houkuttelevilta. Pakko päästä nuuskimaan!

Rimmel on puolestaan tuonut markkinoille uusia meikkipohjatuotteita. Lasting Finish -meikkisarjaa laajennetaan peittävällä meikkivoiteella, kerrostettavalla wet & dry meikkipuuterilla sekä peitevoiteella.

Lasting Finish -meikkivoide sisältää ihoa hoitavaa ja kosteuttavaa seerumia sekä suojakertoimen 20. Erittäin kevyeltä iholla tuntuvan meikkivoiteen luvataan myös olevan erittäin kestävä ihon näyttäessä virheettömältä jopa 25 tuntia. Tahraamattoman meikkivoiteen kerrotaan levittyvän kasvoille helposti ja tasaisesti ihon pienet virheet ja tummat silmänaluset peittäen.   Hinta n. 12,90 euroa / 30 ml.

Lasting Finish Concealerin luvataan olevan erittäin peittävä ja pitkäkestoinen peitevoide, joka sopii peittämään niin tummia silmänalusia kuin näppyjä ja muita ihon virheitä. Tahraamattomaksi ja kosteudenkestäväksi kehutun tuotteen kuvaillaan olevan erittäin ohuen ja kevyen tuntuinen, sekä meikkivoiteen tavoin kestävän iholla 25 tuntia. Hinta n. 7,50 euroa.
Lasting Finish 25HR Powder -meikkipuuteri levittyy iholle kui puuteri, mutta peittää kuin meikkivoide. Vedenkestävää ja erittäin pitkäkestoista meikkipuuteria luvataan olevan helppo kerrostaa kasvoille peittävämpää lopputuloksta haluttaessa. Wet and dry -tuotetta voi käyttää kuivana, jolloin lopputuloksesta saadaan  kevyestä keskipeittävä tai kosteana, jolloin lopputulos on täysin peittävä. Hinta n. 11,90 euroa.
Virve: Kuka tarvitsee meikkivoiteen, joka kestää jopa 25 tuntia?!? Toivottavasti lupaus tarkoittaa sitä, että tuote kestää ne itselleni riittävät 13 tuntia sitäkin paremmin. Tuotteet kuulostavat jokatapauksessa kiinnostavilta juurikin tuon erityisen pitkän kestonsa vuoksi. Varsinkin ohut, mutta peittävä peiteaine kiinnostaa kompaktikoostumuksensa vuoksi. Myös erittäin pitkäkestoista ja peittävää jälkeä tekevä meikkipuuteri kuulostaa hyvin houkuttelevilta, sillä aamu-unisena rakastan helppoja meikkipuutereita. Voi kunpa vaan sävyt olisivat kohdillaan!

Maybellinen uusi Matte Maker -kivipuuteri sisältää tiivistettyjä, imukykyisiä puuterirakeita, joiden avulla puuteri auttaa kiinnittämään meikin ja kerää sekä imee ihon pinnalle päivän aikana kertyvää öljyä auttaen estämään kiiltoa. Neljällä sävyvaihtoehdolla varustetun puuterin luvataan kestävän iholla hyvin sekä jättävän iholle luonnollisen näköisen pinnan ilman paksua puuterikerrosta. Hinta n. 7,90 e.

Virve: Vannoin ennen puutereiden kohdalla hintavampien versioiden nimeen loistavan laadun vuoksi, mutta huomattuani, että halvallakin voi saada näiden kanssa nykyään hyvää olen yhä useammin kääntänyt katseeni edullisempien vaihtoehtojen puoleen. Tykkään eniten nimenomaan kivipuutereista ja tahdon hyvin mattaista, mutta ohutta koostumusta, joka saa meikkini pysymään kiillottomana mahdollisimman pitkään. En jaksa päivän aikana lisäillä puuteria, joten tämä kuulostaa oikein lupaavalta ja kokeilemisen arvoiselta uutuudelta.


Kuulostiko mikään uutuus teistä houkuttelevalta?
Kommentit (25)
  1. Maybellinen Matte Makeria ostin jo vuosi sitten Saksasta, ja olin niin tyytyväinen hinta-laatusuhteeseen (saksalaisessa kaupassa maksoin puuterista vaivaiset kolme euroa), että hamstrasin mukaan Suomeen kolme lisää. Vuoden päivät olen käyttänyt, ja eka vieläkin menossa. Lunastaa lupauksensa, minun sekaihollani ainakin pitää kasvot hyvin mattapintaisina koko päivän ilman lisäilyä.

    1. Kuullstaa siis todella lupaavalta! Kiva, että kerroit. 🙂

  2. Aussien suihkusaippuat oh yes! Vähän ehkä oisin toivonut putiloilta jotain, josta erottaa helposti vartalohommat hiusjutuista. Aina rasittavaa jos on saman merkin tuotteita ja pitää miettiä että mikäs oli mille alueelle kun kaikki niin samannäkösiä .. 😀

    1. Tuo on kyllä totta, että ovat vähän liiankin saman näköisiä ehkä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *