Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Beauty Keeper -kännykkäsovellus

Tänään tahtoisin esitellä teille vähän aikaa sitten löytämäni kosmetiikka-aiheisen kännykkäsovelluksen, josta olen aivan innoissani.
Kaikki alkoi siitä, kun lähes pari kuukautta sitten yritin päättää, minkä jemmoistani löytyvän ripsivärin ottaisin käyttöön. Silmiini sattui Diorshow Iconic Overcurl, jonka olin kyllä avannut, mutta jota en ollut käyttänyt pitkään aikaan. Muistelin avanneeni ripsivärin joskus viime kesänä ja mietin, voisinko enää käyttää sitä. Ripsiväri ei kuitenkaan tuoksunut mitenkään poikkeavalta ja yhden käyttökerran jälkeen se tuntui ripsissäni niin loistavalta, että päätin ottaa sen aktiivikäyttöön.
Käyteltyäni ripsiväriä toista kuukautta aivan suunnattoman tyytyväisenä mietin, olinko koskaan blogaanut siitä. Koostumus tuntui ihanan paksulta ja voidemaistelta ja sillä sai aikaan täydellisen tuuheat ripset. Kai minä tästä olin blogannut, kun olin tämän kerran avannutkin…?
Googletin asian. Juu, olin blogannut tästä… kesällä 2013! Apua, ripsiväri ei ollutkaan ollut minulla aukinaisena reilua puolta vuotta, vaan itseasiassa jos oikein muistan niin sittenkin lähemmäs kaksi vuotta. Ja tässä minä nyt tyytyväisenä edelleen sudin sitä ripsiini ilman huolen häivää, vaikka ripsivärit kehotetaan aina vaihtamaan viimeistään puolen vuoden jälkeen. Hups! Ilmankos sen koostumus oli niin ihanan paksua ja voidemaista…
Noh, eihän tässä mitään hätää ollut. En saanut silmätulehdusta ja ripsiväri oli ihan täysin käyttökelpoinen edelleen, mutta koska minulla on vain kaksi silmää ja pidän mielelläni huolen, että näkökykyni säilyy vastaisuudessakin ja että ylipäätään jemmoissani olevan kosmetiikkatuotteet ovat käyttökelpoisiksi laskettavia päätin pitää huolen, että tulevaisuudessa olen paremmin perillä tuotteideni päiväyksistä.
Koska tykkään tehdä älypuhelimellani niin paljon kuin vain mahdollista, etsin tietysti tähänkin tarkoitukseen oman sovelluksen. 
Beauty Keeper on loistava sovellus meille, joiden varastoista löytyy kosmetiikkaa siinä määrin, että usein saattaa olla hankalaa muistaa, koska mikäkin tuote on avattu. Samalla se on mitä loistavin kännykkäsovellus myös niille, jotka eivät aina muista, että mitä kaikkea sitä onkaan jo tullut kotiin ostettua… 
Beauty Keeperillä on nimittäin mahdollista luoda puhelimeen oma kosmetiikkakirjasto omistamistaan tuotteista. 
Jokainen tuote syötetään siihen yksi kerrallaan joko valmiin tuotehaun tai oman manuaalisen syötön kautta ja tuotteesta annetaan sitten tarkempia tietoja. 
Jokaisen tuotteen kohdalle merkitään, koska tuote on avattu, mikä sen säilyvyys pakkauksen mukaan on sekä mahdollinen parasta ennen -päiväys. Tietoja voi täydentää myös tuotekuvalla.
Tätä omaa kirjastoaan voi sitten kätevästi selailla halutessaan, mutta parasta on, että sovellus muistuttaa, koska joku tuote menee vanhaksi! 
Nyt minun ei siis enää tarvitse itse huolehtia siitä, että muistaisin, kuinka vanha mikäkin tuotteeni on vaan kännykkäsovellus tekee sen puolestani. Hurraa!
Hyvästi siis, purkkien vanhenemisesta huolehtiminen. Kännykkäni tekee sen nyt puolestani! Vielä kun joku jaksaisi syöttää sinne kaikki tuotteeni…
Miltäs kuulostaa? Tuilisiko tällainen kännykkäsovellus tarpeeseen?
(Sovellus näyttäisi tällä hetkellä olevan saatavilla vain iPhoneen, mikä on toki hieman harmillista.)

Kommentit (33)

 1. Jenna ~

  Höh, tartteisin tän niin kovin, mutta itellä on android 😀

  • virve

   Ehkä Androidille löytyisi jotain vastaavaa? 🙂

 2. Lyra

  Olisipa tällainen androidillekin!

  • virve

   Toivottavasti tulisi pian! 🙂

 3. Olivia

  Ei vitsi miten nerokas! Tulispa Androidillekin…

  • virve

   Toivotaan, että tulisi pian myös Androidillekin! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *