Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Beautifying Dry Oil

Käytin viime vapaillani loppuun erään ihonkosteuttajan, jonka tyyppiset tuotteet tuntuvat nykyään olevan harvassa, joten päätin tehdä tuotteelle ihan oman postauksensa.
Sain nimittäin Yves Rocherilta jonkun aikaa sitten kokeiltavakseni merkin uuden vartalolle tarkoitetun Beautifying Dry Oil -kuivaöljyn, joka lupailee iholle heleytystä ja silkinpehmeää lopputulosta.
Kuivaöljyt ovat koostumukseltaan öljymäisiä kosteuttajia, mutta toisin kuin tavalliset öljyt, on niiden koostumuksia muokkailtu niin, että ne imeytyvät iholle nopeasti eivätkä jää tuntumaan rasvaisilta.
Kuivaöljyt ovatkin siis mukavia tuotteita niille, joiden iho kaipaa lisäkosteutusta, mutta jotka tahtovat ohuita ja lähes rasvattoman tuntuisia koostumuksia. Tämä kyseinen kuivaöljy sisältääkin kuulemma brasilialaisen Andirobapähkinän öljyä, joka on omega-9-rasvahappopitoisuudeltaan korkeaa.
Minulla ei ole hetkeen ollut käytössäni yhtään kuivaöljyä, sillä tykkään itse loppujen lopuksi enenmän voidemaisemmista tuotteista. Öljyt pitävät ihon pehmeänä ja estävät kosteuden haihtumista, mutta eivät sisällä yleensä samalla lailla iholle lisäkosteutusta tuovia aineosia kuin monet vartalovoiteet. Todella kuivan ja helposti hilseilemäänkin lähtevän vartalonihoni kanssa onkin siis suositeltavampaa käyttää ihan kunnon rasvoja.
Tämä kuivaöljy tuntui iholla kosteuttavalta ja jätti ihon mukavan heleäksi, mutta sen kosteustehot eivät riittäneet iholleni täysin. Tuote sopikin parhaiten kevyeksi kosteuttajaksi päiväkäyttöön, mutta oli aivan liian ohut jatkuvaan yökäyttöön ja käytettyäni tätä ainoana kosteustuotteena vartalollani viikon etelänloman ajan huusi ihoni kotiintultuani lisää rasvaa pintaansa.
Suosittelen tuotetta kuitenkin niille, jotka tykkäävät kevyistä koostumuksista ja joiden iho on melko normaali tai vain hieman kuiva. Muuten kannattanee suosiolla kääntyä tuhdimpien vartalovoiteiden puoleen.
Tuotteen voi ostaa itselleen Yves Rocherin verkkokaupasta tämän mainoslinkin kautta.

 Miten on, oletteko te kuivaöljyjen ystäviä ja miltä merkeiltä olette niitä bonganneet? Itselleni on tämän tuotteen lisäksi tuttu ainakin Ahavan kuivaöljy.

Kommentit (10)

 1. Fifi

  Yksi klassisimpia kuivaöljyjä lienee Nuxen Huile prodigieuse, josta itse pidän valtavasti. Sen ainoa huono puoli on raskaahko lasipullo, jonka pelkään aina pudottavani rasvaisin käsin.

  The Body Shopilla on myös kelpo kuivaöljyjä useammalla eri tuoksulla. Niistä olen myös pitänyt, etenkin sheasta ja moringasta.

  • NarnianGirl

   Totta, Nuxen öljy on huippua – joskin hintaluokan kalliimmasta päästä.

 2. Jenny

  Hei, paljon onnea kouluunpääsystäsi! Minäkin hain viime vuonna Metropoliaan estenomikoulutukseen ja olisin päässytkin mutta en ottanut paikkaa vastaan, koska niin etelään muutto olisi ollut liian iso muutos kun olen täältä pohjoisesta, mutta ehkä vielä jonain päivänä.. 🙂 Nyt opiskelen bioanalytiikkaa ja töitä ainakin riittää, tiedätkö muuten yhtään millainen estenomien työtilanne on nykyään? Ja meinaatko jäädä nykyiseen työpaikkaasi valmistumisen jälkeen? Anteeksi pieni kysymystulva, oli vain niin kiva nähdä hyväksymiskirjeesi instagramissa! Toivottavasti laitat juttua koulutuksesta blogiinkin 🙂

 3. Anonyymi

  Valtaisat onnittelut opiskelupaikasta! 🙂

  T. Elli

 4. Anonyymi

  Ittekin ostin ton Rocherin kuivaöljyn,mutta valitettavastu tuoksu on niin tuju mulle tuoksu/haju-yliherkälle,että täytyy pistää etiäpäin…Muutan käytän iholleni suoraan vaan oliiviöljyä 🙂 se auttaa varsinkin kuivankopperoihin sääriini(geneettinen ominaisuus joka vahvistui fibroon sairastuttuani),mutta vielä paremmin toimii rasvasempi säilöntäaineeton Flow-merkkinen oliivi-sheavoi-suosittelen! -Ja jos joku haluaa niin mun kautta saa näytteet :erittäin kuivalle iholle tarkoitetusta vartalovoiteesta(väitetään toimivan,itse en ole viell kerinnyt testata) hopea-voiteesta : kosteuttaa,vähentää kutinaa ja suojaa ihoa.dermatest-testin käynyt .t.tanje

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *