Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Beachwaver

Vaikka olenkin hieman laiska hiustenlaittaja, rakastan erilaisia hiusvempaimia. Varsinkin siis elektronisia sellaisia. Ja varsinkin, jos niissä on joku uusi juttu.
Minulla on tällä hetkellä muutama suosikkituote.
Björn Axenin tyvikohotusrautaa en ole enää hetkeen jaksanut käyttää, mutta se on silti loistava tuote.
GHD:n muotoilurautani on paras ystäväni ja pelastaa minut aina.
Ja kaksi eri kokoista Pearl Wandiani ovat vaan täydellisiä kihartajia.
On kuitenkin ärsyttävää raahata noita elektronisia vempaimia mukanaan aina töiden ja kodin välillä. Aina joskus yritän selviytyä koko työpassini ilman niitä, mutta harmistun aina jossain välissä, etten ole ottanut niitä mukaani.
Olenkin harkinnut, että ostaisin Lontooseen oman Pearl Wandin ja jättäisin edes toisen sauvoistani töihin. Nyt olen kuitenkin törmännyt vempaimeen, joka ohittaa Pearl Wandit ja jonka tahtoisin aivan ehdottomasti itselleni.
Saanko esitella, Beachwaver by Sarah Potempa.
Näyttää aivan tavalliselta piippausraudalta, mutta tässäpä onkin oma jujunsa.
Sinä kiepautat hiussuortuvan klipsin alle, painat nappia ja laite tekee loput. Ai miten? Kas näin:

Voi kyllä, rauta tosiaankin tekee itse kaiken! Juuri tuollaisen laitteen minä tahdon!
Ongelma voisi olla hinta (189$), mutta se ei ole se. Mikäli laite on täydellinen ja palvelee minua pitkään, voin hyvinkin maksaa siitä. Ongelmana on saatavuus. Tuotetta kun ei toistaiseksi myydä kuin Jenkeissä.
Jäänkin siis kieli pitkällä odottamaan, että tuote saapuu Eurooppaan ja toivottavasti tänne Englantiin. Siihen asti taidan tyytyä raahaamaan nykyisiä vempeleitäni kiltisti mukanani…
Kuka muu innostui Beachwaverista?

Kommentit (14)

 1. Anonyymi

  Uuuh! Onko ihmiset tosiaankin NÄIN laiskoja??? D:< Ei edes jaksa rullata käsipelillä…

  • nanna

   mietin samaa… hinnassa on aika paljon ekstraa tavalliseem kihartimeen verrattuna ja vain siksi, ettei tarvitse pyöräyttää kiharrinta itse 😀

 2. Elina

  Jännää! Pitäis päästä testaamaan, vaikka lapsuustraumoja onkin semmoisesta letityskoneesta joka pyöritti hiukset itse letille. Yleensä lopputulos oli tosin se, että tukka oli tuhannen solmulla ja takussa, selvittelyyn tarvittiin joskus jopa saksia.. Ehkä nyt vähän vanhentuneena ja viisastuneena tämmöistä osais jo käyttää?

 3. Anonyymi

  Kampaajaystäväni oli kokeillut jotain tällaista vempelettä ja ei ollut erityisen ihastunut. Itse olen niin tykästynyt patukkaan, etten kovin helpolla vaihda.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *