Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

BB siellä, BB täällä…

Kuten jonkun aikaa sitten mainitsin, löytyy lähes kaikilta sarjoilta jo oma BB-voide. Mainitsin myös, kuinka BB-mania on lähtemässä käsistä ja BB-etuliitteen ilmestyttyä jos jonkinlaisen tuotteen nimen etuliitteeksi mukaanlukein BB-poskipuna sekä BB-huulikiilto.
Tänään esittelyssä kaksi uutta BB-aluevaltausta.
Saanko esitellä, BB-voide hiuksille:
Kuva täältä.
Pantene on tuonut markkinoille hiuksille tarkoitetun BB-voiteen, joka lupaa hiuksille kymmenen hyvää ja kaunista aina hiusten siloituksesta, kosteutuksesta, korjaamisesta, sähköisyyden poistamisesta ja kiillon tuomisesta lämpösuojaan asti. 
Todellisuudessa kyseessä on ihan tavallinen hiuksiin jättävä hoitoaine, jonka sisältö ei saa ketään hyperventiloimaan sen erinomaisuuden vuoksi. INCI on nähtävillä tällä sivulla, jossa simppelisisältöinen tuote on kuitenkin kerännyt kehut. Voikin siis olla, että tahdon itsekin testata tämän ihan vaan periaatteesta!
Toinen BB-maailman uusi kasvo on sisäisesti nautittava juttu.
Kusmi-tee on trendikäs juttu, joten miksipä ei yhdistettäisi kahta trendiä ja tehtäisi Kusmi BB-teetä! Eikä kahta ilman kolmatta, lisätään siihen vielä sana ”detox”!
Kuva täältä.
 BB Detox Tea lupaa kaunistaa BB-voiteen tavoin, mutta tällä kertaa sisältäpäin. 
 Greipin makuinen tee lupailee paitsi poistaa kroppaan kertyneitä ylimääräisiä nesteitä, myös poistaa kropasta kuona-aineita saaden siten myös ihon hehkumaan. Suurin kosteutusteho perustuu kuitenkin ihan vaan siihen, että teelehdillä maustetun veden juominen todellakin tekee hyvää kropalle.
Mitäköhän seuraavaksi?

Kommentit (13)

  1. Anonyymi

    Kyllä mulla kiinnostaisi kokeilla tuota tuotetta, mutta tuo BB-villitys menee jo lähinnä noloksi. Olisivat markkinoineet muuten vaan uutena hoitoaineena tuota.

  2. Anonyymi

    Aijai, nuo Kushmi-teet on ihania! Taidan hakea ;).

    Hanna

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *