BB, CC, DD, EE…

Ensin oli BB-voide eli Blemish Balm tai Beauty Balm. Sitten tuli CC-voide eli Color Correction Cream. Sitten nopeimmat ehtivät jo DD-voiteisiin, jotka voivat tarkoittaa mitä tahansa Daily Defensestä ihan mihin tahansa ja mitä tahansa valmistaja sitten ikinä haluaakaan niiden tarkoittavan. Markkinat ovat vapaat.
Nyt ollaan sitten jo edetty EE-voiteisiin.
Estee Lauderin Even Effect Skin Tone Correction sisältää suojakertoimen 30 ja paitsi että se toimii auringon UV-säteilyä vastaan lupaa se myös suojaavansa ihoa vapailta radikaaleilta ja saasteilta. Kolmessa sävyssä tulevasta EE-voiteen lupaillaan olevan erittäin kevyttä ja ohutta jälkeä tekevä tuote, joka tasoittaa ja heleyttää ihon sävyä, eli tämänkään kanssa ei mennä yhtään lähemmäksi aasialaisia peittäviä BB-voiteita kuten ei aiempienkaan aakkosvoiteiden.
Rehellisesti sanottuna täytyy kyllä todeta, että koska jokainen nykyinen BB- ja CC-voide on luvannut jo kymmenen hyvää ja kaksitoista kaunista eivät nämä lupaukset nyt mitenkään tunnu erottavan tätä EE-voidetta aakkosjärjestyksessä sitä edeltäneistä kilpailijoista. Mielenkiinnolla kuitenkin kohtaan tämänkin lokakuussa lanseerattavan uutuuden.
No, mitäs sanotte? Allekkirjoittaneella alkaa olla jo hieman Zz-fiilis näiden uuvuttavien aapisvoiteiden kanssa…
Kommentit (14)
 1. NarnianGirl
  19.9.2014, 16:40

  :))))))))))

  Jatkoa odotellen…

 2. Jännä että aloittivat BB:Stä, toki AA:lla olisi vähän erilainen kaiku…. 😀 CC:tä pidemmälle en ole itse päässyt 😛

  1. Samaa mieltä! Itse olen kokeillut ainoastaan yhtä CC-voidetta, mutta mun mielestä voisivat jo keksiä jotain oikeasti uutta ainaisten aakkosvoiteiden sijaan 😛

  2. Haha, todellakin ostaisin jos AA-voiteet tulisivat kauppoihin! "Peittää punoituksen takuuvarmasti, ilman alkoholia!" …. 😀

  3. Haha 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *