Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

BB Bulsh… Blush, I mean!

Tänään on vuorossa pikapostaus tuotteesta, jonka nimi ärsyttää minua suunnattomasti, mutta joka nyt vaan on silti pakko esitellä, jotta kaikki varmasti tietävät tuotteen olemassaolosta. Tuote kun on sen verran erityinen, että moni varmasti haluaa tietää siitä.
Kyseessä on siis Lorealin Nude Magique BB Blush.
Jep, BB-Blush. Mitäköhän se BB tässä tapauksessa edustaa? Mene ja tiedä. Jotain luonnollisen kaunista varmastikin, Universal rosy blush -sävyhän on kyseessä.
Tuotteen ideana on siis olla geelimäinen poskipuna, joka hakee sävyään hieman ihon pH:n mukaan (tai niin nämä käsittääkseni aina väittävät tekevänsä?). 
Tuote näyttää kädenselällä jo valmiiksi pinkiltä ja levittäessä pinkki sävy tarttuu iholle. Kyseessä onkin oikeastaan ”cheek stain”, joka kuulostaisi suomennettuna varsin typerältä. 
Samalla tuotteella saa niin intensiivisemmän pinkkiä kuin vaaleammankin roosaa jälkeä riippuen siitä, kuinka paljon tuotetta iholle kerralla lykkää. Taaempi ”tahra” on syntynyt edellisen kuvan iholla pidempään seisseestä köntistä, edempi puolestaan iholle kevyemmin levitetystä geelistä.
Tuote siis vaihtaa aina sävynsä kylmään pinkkiin eikä sitä ole saatavilla lämpimempänä versiona. Heleä roosan sävy näyttää monen iholla varmasti kauniilta kunhan annostelun ja häivyttelyn kanssa vaan on tarkkana. Ongelma onkin edessä sitten, kun tuotetta annostelee vahingossa hieman liikaa ja tuote on jo napannut iholle kiinni…
Itse suosittelisinkin, että tämän BB-poskipunan ainakin vaaleammalla iholla ehkäpä jopa levittäisi iholle BB-voiteen tai meikkivoiteen alle, jolloin sävy näkyisi kevyempänä. Yllätyksekseni saatoin kuitenkin huomata poskipunan häipyvän iholta hangatessa pois yllättävänkin hyvin sen ”cheek stain” -tyyppisestä koostumuksesta huolimatta. Tuote myös levittyi iholle helposti.
Tämä ei ole tuote, josta itse varsinaisesti syttyisin, mutta jollaista tiedän monien aina silloin tällöin kyselleen, joten halusin vaan tuoda tietoisuuteenne, että nyt tällainen on saatavilla. Hintaa tuotteella on noin 15,90 euroa.
Innostutteko?

Kommentit (13)

  1. Anonyymi

    Juu katselin kyseistä ''poskipunaa'' kaupassa, ja totesin, että ei sitten ikinä. Varsinaista kuluttajan koijaamista, jos minulta kysytään. Tuotehan sisältää vissiin kolme ainesosaa, joista ainakin kaksi olivat silikoneja (en aivan varmaksi muista kolmatta ainesosaa). Ja incin lopussa lisäys (vapaasti suomennettuna): Saattaa sisältää PUNAISTA väriainetta. Jaahas. Eli enpä usko, että tuote tekee yhtään mitään erityistä.

  2. Beauty Corner

    Hinta on aika suolainen mutta jotenkin tuo on niiiiin söpö!!

  3. Anonyymi

    Kokeilin itse kaupan testeristä joskus ja totesin punertavan lopputuloksen näyttävän siltä kuin käteeni olisi läimäisty oikein kovaa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *