Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kulttidödö, joka pitää kainalot kuivina

*Sis. mainoslinkin

Nappasin joitakin kuukausia sitten parin bloggaajakollegan vinkkien pohjalta kokeiluun antiperspirantin, jonka erinomaisuudesta en ollut aiemmin kuullutkaan.

Olin kosmetiikkashoppailemassa Tukholmassa lomaa viettäneen Miten niin liikaa? -blogin Elisan sekä Kissis-blogin Heinin kanssa ja päädyimme kurvaamaan apteekin kosmetiikkahyllyjen ohi. Elisa mainitsi ohimennen, että hyllyssä seisseet Bats-antiperspirantit ovat kuulemma supersuosittuja ja kiinnostukseni niitä kohtaan heräsi hieman. Kun Heinikin sitten näytti ostoskorissaan olevaa Bats-dödöä kertoen, että on jo pitkään tykännyt niistä, halusin heti antaa muutamia euroja maksaneelle dödölle mahdollisuuden.

Bats extra effective women antiperspirant kokemuksia

Kotiin mentyäni fiilistelin tuotetta Instagram Stories -klipeissäni ja sain heti eräältä seuraajaltani vahvistuksen tuotteen erinomaisuudesta. Tuotteen turkoosikorkkinen versio oli kuulemma ollut hänen luottotuotteitaan jo 20 vuotta nimenomaan siksi, että se piti kainalot täydellisen kuivina ja hien hajun poissa.

Kiinnostukseni tuotetta kohtaan vahvistui entisestään. En kärsi mitenkään tavallista voimakkaammasta hikoilusta, mutta kainaloni kyllä kostuvat iltaan mennessä ja ilman dödöä ehdottomasti myös haisevat hieman, joten kuulosti houkuttelevalta, että dödö pitäisi kainaloni kuivina koko päivän ja paitojen sekä mekkojen kainalot pysyisivä tuoksuvina.

Bats extra effective women antiperspirant kokemuksia

Kun otin tuotteen kokeiluun kiinnitin heti huomiota sen INCI-luetteloon, jossa komeili toisena ainesosana alkoholi. Aloin hieman jännittyneenä sutimaan tuotetta kainaloihini, jotka ovat aiempien kokemuksieni mukaan kuivuneet alkoholia sisältävien dödöjen vaikutuksesta. En silti halunnut jättää tuotetta kokeilematta, sillä voisihan olla, että se yllättäisi minut täysin.

Hämmentävää oli myös se, että tuotteen kerrottiin sopivan erityisesti herkälle iholle, mikä tuntui olevan aivan ristiriidassa ainesosaluettelon kanssa – tavallisesti kun juuri alkoholi oli se ainesosa, joka sai ihmisten kainalot punoittamaan, kutisemaan, kuivumaan ja ärtymään.

(Ihan erityisesti miehet valittelevat usein alkoholia sisältävistä tuoksulinjojen deodoranttistickeistä, jotka ärsyttävät kainaloiden ihoa saaden sen kuumottamaan, kutisemaan ja hilseilemään.)

Bats extra effective women antiperspirant kokemuksia

Antiperspirantti ei alkoholistaan huolimatta kuitenkaan kirvellyt tai ärsyttänyt kainaloitani ja ensimmäisen päivän iltana olin todellakin hyvin hämmästynyt, sillä kainaloni olivat pysyneet koko päivän lähes täydellisen kuivina.

Ajattelin, että alkoholi alkaisi varmasti ärsyttää ihoa viimeistään muutaman päivän käytön jälkeen, mutta vielä mitä! Nyt olen käyttänyt dödöä parisen kuukautta lähes päivittäin ilman pienintäkään ihoärsytystä, eli ilmeisesti tuotteen formulointi on todella onnistunut ja alkoholipitoisuus minimissä.

Kaikkia aina kiinnostaa dödöjen tahraavuus. Sanoisin, että tämä on ihan peruskamaa sen puolesta, eli ei mikään tahraamaton, mutta kun tuotteen antaa kuivua hetken ja vaatteet vetää päälle sopivalla varovaisuudella, niin tahraavuusmahdollisuus on normaalin keskivertodödön luokkaa.

Bats extra effective women antiperspirant kokemuksia

Tämä oma, erityisesti naisille kehotetty punakorkkinen versioni on kevyesti hajustettu, mutta tuoksu ei tosiaan ole turhan vahva. Olen käsittänyt, ettei tätä versiota saa ilmeisesti Suomesta (ainakaan vielä), mutta Suomessa on myynnissä tämän turkoosikorkkinen hajusteeton vaihtoehto, joka sopii hyvin sekä miehille että naisille. Tarjolla on Suomessa myös voidemainen versio ja meiltä Ruotsista saa ilmeisesti erityistä miestenkin versiota.

Tämän kokeilujaksoni perusteella ymmärrän ihan täysin, miksi Bats-antiperspirantti on niin hypetetty!

Bats-dödöjä myyvät Suomessa apteekit ja niitä voi tilata kätevästi verkosta esimerkiksi Apteekkituotteet.fi-sivustolta*.

Bats extra effective women antiperspirant kokemuksia

Onko teillä kokemuksia Bats-dödöistä?

Kommentit (16)

 1. Sanni M

  Kuulostaapa hyvältä! Kuten ylhäällä Laura mainitsi, kaikkialla on lämmitykset täysillä, joten ei kehtaa pukea miljoonaa vaatekerrosta päällekkäin sillä sisätiloissa alkaa hikoilla 😀 Tää dödö kuulostaa hyvältä, täytyy ottaa testiin! Lisäksi Sariparin kommentoima Absolut Torr -dödö kiinnostaa! Saisikohan siitäkin tuotetestaus postausta? 🙂

  • Sara S

   AT aiheuttaa mulla parin kuukauden käytön jälkeen aivan mielettömän ärsyttävää kutinaa ja ihon punoitusta, vaikkei iho olekaan rikki. Joku allerginen reaktio siis ja muutamalla muullakin tullut. Pirun tehokashan se kyllä on! Nyt oon siirtynyt johonkin toiseen apteekin voidemaiseen liikahikoilua estävään dödöön, käytetään samalla taktiikalla kuin AT:ta. Ei ole tullut vielä mitään iho-ongelmia siitä. Uskon että tuo bats on samanlainen kuin tuo mitä nyt käytän! Voi käyttää myös muualle vartalon alueille jotka hikoilee, paitsi kasvojen herkälle iholke, ihan täydellinen mulle joka kärsii liikahikoilusta!

 2. Kate

  Paras dödö hikoiluun on Triple Dry! Myydään apteekeissa eikä maksa paljon. Sitä laitetaan yöksi ja pestään aamulla pois. Kun on käyttänyt esim viikon, riittää että laittaa muutama ilta viikossa. Kärsin kovasta hikoilusta ja tämä pitää kuivana, ainoa dödö mitä olen käyttänyt yli 10v. Naisille, miehille ja hajusteeton. Eikä mee vaatteet pilalle kun kainalossa ei ole töhnää joka tarttuu. Kannattaa kokeilla!

 3. olmi

  Tämä olisi vähän halvempi kuin Rexonan Maximum Protection, joka ratkaisi kaikki hikoiluongelmani kun tavalliset dödöt lakkasivat toimimasta (luulen, että hormonitoimintani silloin jotenkin muuttui). Osaisiko joku verrata tehoa?

  Toisaalta en tiedä uskaltaako kokeilla… en kestä sitä, että kummastelen kuka täällä haisee hieltä ja sitten tajuan, että se olen minä! 😀

  • Virve Vee

   En valitettavasti osaa oikein verrata, mutta muiltakin kuulemieni suositusten perusteella uskaltaisin kyllä sanoa tätä varmasti vahvaksi haastajaksi! 🙂

 4. Mmuksu

  Minä varsinkin teinivuosina olin kova hikoilija (välillä edelleen). Apteekista olen kokeillut triple drya, joka ei toiminut minulla yhtään ja siitä siirryin absolut torriin, mutta se vaikutti ainakin minulla niin, että joo kainalot eivät hikoilleet, mutta selkä sitten senkin edestä. :’D Nykyään mennään rexonan maximum protectionilla tai normidödölla vuorotellen. Tätä virven suosittelemaa voisin kokeilla seuraavaksi.

 5. riikkis

  Tuoksuton Bats-rolli käytössä jo kymmenettä vuotta <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *