Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Bath & Body Works Stockholm

Uskoni Norwegian-lentoyhtiön toimivuuteen on ollut hieman katkolla viime kuukausina, kun kohdalleni on sattunut uskomattoman huonoa tuuria, lakon takia peruuntuneita lentoja ja useampia muuten vaan tulleita myöhästymisiä. Minulla on kuitenkin kertoa yhä yksi syy, minkä vuoksi Norwegianilla on edelleen todella mieluisaa lennellä Tukholmasta Suomeen ja se syy on tässä:
Arlandan terminaali vitoseen on nimittäin juuri auennut Bath & Body Worksin myymälä! (Esim. Finnair lentää Arlandalla terminaali kakkosesta.)
Bath & Body Works on minun päässäni hieman kuin Victoria’s Secret -tosin ilman sitä kaikkea seksikkyyttä ja vähäpukeisuutta. Brändin tuotteissa on samalla lailla herkullisen tuoksuisia suihkugeelien, vartalovoiteiden ja vartalomistien tuoksuperheitä, mutta tuoksujen pakkaukset ovat jotenkin… noh, vähemmän seksikkäitä?
Lentokentän myymälä on värikkään veikeä ja kutsuvan näköinen ja tuoksuu ihanalle tietysti ihanalle. Valikoimissa on edellä mainittujen tuotteiden lisäksi myös hajuvesiä, hiustuotteita ja jopa kosmetiikkaa. Käytännössä tämä voisi oikeastaan olla Victoria’s Secterin maalaisserkku.
Olin lukenut tuotteista ja fiilistellyt niitä etukäteen vain netin välityksellä tekemättä niiden kanssa koskaan lähenpää tuttavuutta. Kun sitten vihdoin viime sunnuntaina ehdin ennen lentoani pyörähtämään myymälässä ja varsinkin keskittymään tuotteiden tuoksutteluun olin melkoisen hullaantunut. Kuten moni varmasti tietää, minä rakastan tuoksuvia vartalovoiteia ja tämä myymälä oli jälleen kuin paratiisi minulle!
Arvatkaa vaan, kuinka hankalaa minun oli kieltää itseäni ostamasta yhtään tuotetta ja saada itseni vakuuttuneeksi siitä, ettei minun ole mitään järkeä täyttää laukkuani tuotteilla Suomeen lentäessäni, kun samaan aikaan kuskaan jokaisella lennollani hullun lailla tavaraa Tukholmaan Suomen asuntoani tyhjentäen. Mutta voih, kuinka ihanilta nuo tuoksuivatkaan! Hommaa ei yhtään myöskään helpottanut se, että kuten Victoria’s Secretilläkin, oli Bath & Body Worksillakin useamman tuotteen kimppatarjous ja nyt kolme tuotetta olisi saanut kahden hinnalla. Olisin siis voinut saada kolme ihanan tuoksuista vartalovoidetta kahden hinnalla -tai jopa kuusi neljän hinnalla! Pysyin kuitenkin tiukkana ja lähdin lennolleni ilman tuotteita jääden haikeana miettimään, avaisikohan ketju pian myymälän myös muuallekin kuin lentokentälle.
Onko Bath & Body Works teille tuttu merkki? Jos teillä on tuotekokemuksia raportoitavana, niin antakaahan palaa! Voi tosin olla, että niiden kuuleminen saattaa lisätä tuskaani ja vaikeuttani pysytellä tuotteista erossa, mutta antaa mennä silti.

Kommentit (34)

 1. Hanna

  Turkin matkoilla oon käynyt ja harmitellut kun lähimmät liikkeet ovat ihan liian kaukana! Onneksi sentään nyt tuolla! Tuskin koskaan meillä Suomessa 🙁

  • virve

   Tätä ja Victoria's Secretiä kaivaten. :/

 2. Anonyymi

  Jenkeissä on tullut shoppailtua noita, enkä ole koskaan pettynyt! Tuoksun lisäksi erittäin miellyttäviä iholla. Olisi kannattanut ostaa vaikka ne neljä kuuden hinnalla 😉 ilmeisen hyvä myyjä olisi ollut jos olisit ostanut..

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *