Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Back to basics

Nyt kun olen ryhtynyt pihiksi opiskelijaksi, olen aivan erityisen innoissani eräästä asiasta. Nimittäin siitä, että saan nyt aivan vapaasti ryhtyä todella nuukaksi kosmetiikkashoppailijaksi!
Kun nimittäin työskentelin laivalla kalliimpien merkkien keskellä tuntui aina, että minun oli ostettava itselleni omat tuotteeni nimeomaan niiden valikoimista ihan vaan siksi, että minulla olisi käyttökokemuksia nimenomaan niistä tuotteista, joita myyn. Viis siitä, että ajattelin mielessäni pirkkojen, herbinoiden ja muiden markettimerkkien usein peittoavan kalliimmat vastustajansa, sillä turhahan minun oli niihin aikaani tuhlata, kun saatoin mielummin käyttää tuotteita, joiden myymiseen löyttäisin käytön myötä lisää argumentteja. 
Nyt kun minulla ei enää ole moisia ”työvelvotteita” saatan ostaa ihan mitä haluan ja keskittyä markettihelimen löytämiseen. Yhden mukavan aloitusyrityksen tein tosin jo töiden puolella L’orealin markettituotteiden rantauduttua myymäläämme ja minun kokeiltuani merkin Argine Resist -hoitoaineen.
Hoitoaine on periaatteessa tarkoitettu herkälle, päästä putoilevalle ja siksi ohenevalle tukalle ja sisältää hiuksia vahvistavia aineita, mutta en ihan täysin ymmärrä homman ideaa tässä tarkoituksessa. Jos tukka nimittäin on valmiiksi jo ohut ja hento ja silloin yleensä melkolailla päätämyöten laskeutuva, en minä ainakaan lätsäyttäisi sitä lisää lykkimällä hoitoainetta päänahkaan asti ja sinnehän tämä olisi lykittävä, sillä sieltähän ne hiukset irtoilevat…
Jos kuitenkin hypätään yli tästä minun järkeenikäymättömästä tuotepointista ja keskitytään itse hoitoaineen sisältöön voin todeta tämän olleen omalle tukalleni mitä mainioin tapaus.
Oma tukkani on paksuhko, mutta jälleen kerran kampaajallakäyntitarpeen vuoksi hieman takkuuntuva ja siloittelua kaipaava. Tämän vuoksi se kaipaileekin paitsi kosteuttavia aineita myös hiuksia hieman korjaavia aineta, mutta myös hieman niitä paljon vauhkottuja silikoneja. Ilman niitä latvoihini ja ennen kaikkea niskatukkaani vaan sytyy järkyttäviä takkuja ja siksi tahdon, että pikahoitoaineeni sisältääkin hitusen silikoneja  (tehohoitonaamiot ovat sitten asia erikseen). 
Tämä hoitoaine tuntuikin paitsi hoitavalta, mutta myös tukkaani tarpeeksi siloittavalta ilman, että tukkani kuitenkaan lätsähti liikaa. Ehkäpä tässä oli tarpeeksi tekstuuria antavia proteiineja suhteessa siloittavaan silikoniin, että homma tasapainottuu juuri tarpeeksi?
Oli kyse sitten mistä tahansa ilmiöstä, niin hiukseni ainakin pitivät tästä tuotteesta. Tämä myös innosti minua tekemään pian tutkimusmatkoja markettituotteiden puolelle kunhan vaan tarvetta uudelle tuotteelle jälleen jollakin kosmetiikan osa-alueella jälleen tulee.
Ostatteko te mielummin markettimerkkejä vai selektiivisiä brändejä? Ja onko teillä kokemusta postauksessa esitellystä hoitoaineesta?

Kommentit (11)

  1. Anonyymi

    Kiitos kovasti, täytyypä katsastaa nuo mahdollisuudet.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *