Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

BaByliss PRO MiraCurl VIDEOLLA!

Eräs lukijani muistutti minua vähän aikaa sitten Steve Jobsin vuonna 2005 erään yliopiston valmistujaisissa pitämästä puheesta. Olin alkanut katsoa puhetta useita vuosia sitten, mutta koin sen silloin pitkästyttäväksi eikä se koskettanut minua joten lopetin katselun parin minuutin jälkeen. Nyt kuin katsoin puhetta uudelleen, kosketti se minua todella paljon.
Puheen aiheena oli ”connecting dots”, eli kuinka elämää jälkikäteen taaksepäin katsoessa voi yhdistää pisteet ja ymmärtää, miksi jokainen asia oli tärkeä toisten asioiden kannalta. Tänään haluaisin jatkaa tuolla samalla hengellä parin videon avulla.
Tämän päivän aihe on kuitenkin ihan oikeasti esitellä teille blogin kautta kokeiluuni saama BaBylissin MiraCurl -hiustenkiharrusvempain, joka on vaatimattomasti paras koskaan kokeilemani kihartaja. Olette pyytäneet minulta videopostauksia, joten tänään luvassa on sellainen -tai oikeastaan kaksi sellaista! Niiden toteutustapana tosin on jotain aivan uutta, mitä blogissani ei ole ennen nähty.
Ennen kuin alatte katsoa kihartimen esittelyä pyytäisin, että katsoisitte ensin tämän videon. Blogissani on puhuttu viimeaikoina paljon CV:n merkityksestä sekä olen myös halunnut joidenkin viikkojen takaisen postaukseni avulla rohkaista ihmisiä käyttämään kielitaitoaan. Tämä on minun tapani yhdistää pisteitä.
Ja tässä sitten vielä sitä ihanaa hömppää ja sitä tuttua fiilistelyä edellisen videon selittämällä fiilistelyllä höystettynä sen varsinaisen kiharrinvideon muodossa:
Kuten videolla totesin, on tämä ehdottomasti paras kokeilemani kiharrin. Vaatimaton ”This tool is magic!” mainoslause ei todellakaan ole liioiteltua.
Yllätyin aivan erityisesti siitä, kuinka helppokäyttöinen tämä laite oli. Aiemmin vastaavaa laitetta kokeillessani koin, että hiusosion asettaminen tarkasti kiharruskammion sisään olisi jotenkin haastavaa varsinkin takaraivolla, mutta tämän kanssa kaikki on sujunut alusta asti ongelmitta.
Tottakai kihartaminen on varmasti hankalampaa lyhyiden hiusten kanssa, mutta omissa pitkissä hiuksissani se on ollut helppoa ja vaivatonta.
Tämän ammattilaismallin monipuoliset säätöominaisuudet mahdollistavat useita erilaisia lopputuloksia, eli vaikka laite itsessään on melko arvokas, tekee se ainakin töitä hintansa edestä.
Tämä laite on myös tuntunut hiuksille tavallisesti suosimaani muotoilurautaa hellävaraisemmalta vaihtoehdolta, sillä minun ei ole tarvinnut vetäää hiuksia samalla lailla MiraCurlin kanssa kuin mitä raudan kanssa aina välillä joutuu tekemään. Olkoonkin, että raudalla kihartaessa lopputuloksen pitäisi syntyä hiuksia rutojen läpi liu’uttaessa, mutta me jokainen tiedämme, että ainakin silloin tällöin se menee vähän rajummaksi vetämiseksi…
Minusta on aivan mielettömän upeaa, kuinka tekniikka kehittyy ja käsiemme ulottuville tuodaan vaikka minkälaisia elämää helpottavia ja rutiineita nopeuttavia vempaimia tämän ollessa ylivoimaisesti yksi parhaista elämääni helpottaneista vekottimista!

BaByliss PRO MiraCurlia myyvät kampaamot ja laitteella on hintaan n. 320 euroa.
Oletteko te kokeilleet vastaavia laitteita? Mitä olette niistä tykänneet? Tai tekisikö mieli kokeilla?
Ja niin, rohkaistuiko kukaan videoiden innoittamana yhtään oman kielitaitonsa käytön suhteen?

Kommentit (24)

 1. Phlox

  Oi miten ihania videoita! Itsekin arastelen omaa kielitaitoani, mutta viimeksi Tukholmassa käydessä (ja Täby Centrumissa muuten, kiitos vinkistä! Oli ihana meikkiostelutaivas) puhuin ruotsia niin paljon kuin vain osasin. En minä hyvin sitä puhu mutta monessa paikassa sai kaikki asiat hoidettua ruotsiksi. ^^

  Kysymys: Minulla on ihan superjäykät hiukset, ja olen hajuherkkä. Mistä kannattaisi lähteä etsimään sopivia aineita, jotta kiharat pysyisivät? (Tekniikassakin on paljon oppimista varmasti.) Herbina hajusteeton muotovaahto on ollut hyvä pohja, esim obh nordican tuuheuttajalla saan hyvinkin pysyvää jälkeä aikaiseksi, ja päälle vähän saman sarjan lakkaa ja joskus Cutrinin sensitive kuituvahaa. Hiuslaatuni on perinteinen suomalainen – hius on ohut ja lasimainen, ja se tosiaan suoristuu itsestään suihkunkin jälkeen. Hiusta on tosin aika paljon. Nyt kun olen vaihtanut värini vaaleaan oranssiin hiukset ovat käsiteltävammät, mutta kiharat ei tunnu pysyvän oli sitten ollut papiljotit, muotoilurauta tai muotoilupuikko.

  Jos on ehdottaa hyviä aineita niin kiitos!

  • virve

   Kiva kuulla, että videot olivat mieleen ja vieläkin kivempi kuulla, että olet uskaltanut käyttää ruotsia. Se varsinkin on kieli, jonka kanssa moni (itseni mukaanlukien) arkailee. Jes! 🙂

   Minulla on vaan teoreettisia ideoita tuohon hiuskysymykseesi, mutta olet varmasti kokeillut niistä monia, joten nyt kysyisinkin, osaisiko joku samanlaisen hiuslaadun omistava lukija ehdottaa jotain itsellään ihan oikeasti toiminutta kikkaa?

 2. Marina

  Mulla on vastaavanlainen laite ja postausta pitäis keritä tekemään siitä 🙂

  • virve

   Mielenkiinnolla jään odottamaan tuota postausta! 🙂

 3. Sara

  Pakko saada vastaavanlainen laite. T. Uuno kihartamisen suhteen. Sauvakihartimen oon ostanu, mutta hankalaa pitää hiuksista samalla kiinni toisellä kädellä, ja jokatapauksessa saattaa polttaa päänahkaa.
  Itellä on Slovenialaisia tuttuja, ja viimeksi tyhmäkeskustelussa se yksi ainoa lause meni päin honkia, ja vitsailtiin että puhun enkkua yhtä huonosti kuin italialaiset (jotka eivät ymmrätänees sanaa hurryup, kun oli hieman kiire) Jos nyt joku päivä sais aikaseks hankittuu vanhat enkunkirjat kun minä typeränä sanoin että en tarvii niitä omaks. No just. Peruskoulun enkku kutonen. Rakastan matkustamista niin pitäisi opetella ettei aina tarrautuisi kaveriin tulkiksi.

  • virve

   Juuri tänään kihartelin tuolla koko pään ja oli kyllä nopeaa ja näppärää. 🙂

   Itse tykkäsin aikoinaan kuunnella paljon englanninkielisiä nettiradioita, jolloin pääsin kappaleiden välissä kuuntelemaan sitä ihan aitoa juttelua joka oli muutakin kuin tv-sarjojen käsikirjoitettua ja selkeästi artikuloitua tuotosta. Kannattaa myös kokeilla lukea itseään kiinnostavia blogeja englanniksi ja vaikka ihan vaan ottaa joku hömppäkirja luettavakseen englanniksi. 🙂

 4. Anonyymi

  Voisitko jossain postauksessa näyttää kuvan, jossa olet laittanut kiharat koko päähän tuolla laitteella? Ja kertoa mitä asetusta käytit 🙂
  – Nora

  • virve

   Latasin innoittamanasi juuri Instagram-profiiliini (@joiedevirve, http://instagram.com/joiedevirve) kuvan tämänpäiväisistä hiuksistani tuolla laitteella kiharrettuna. Olen käyttänyt keskimmäistä lämpöasetusta ja aika-asteikon pykälää 8. 🙂

 5. Evita

  Voi miten olet söpö ja soma! Et kysynyt mielipiteitä englannistasi, mutta halusin kuitenkin sanoa että kuulostat mainiolta, itsevarmalta ja sulla on kiva aksenttikin, vähän sellainen kaakkois-Englannin kuuloinenkin. 🙂 Well done!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *