Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

”Baby What If?” asks Jason Derulo and so do I

Selasin englantilaista naistenlehteä ja silmiini sattui tämä mainos:

Voiko meikkaaminen olla enää helpompaa!

Yksi meikkipaletti, yksi sivellin, yksi pyyhkäisy ja yksi veto luomille ja tadaa, utuinen smoky eyes -look on saavutettu! Ratkaisun tarjoaa L’orealin The One Sweep Eyeshadow!

Ensimmäinen ajatukseni on, että eihän tuo voi millään toimia. Toinen ajatukseni mielettömänä kosmetiikkanarkkarina on tietysti, että tuotahan on aivan pakko saada kokeilla!

Jos on oikein paha kosmetiikkanarkkari (kulkee kuulemma veressä ja siitä kärsivien äitien lapsilla on mitä suurin alttius sairauden perimiseen), vaikuttaa jokainen epätoivoisimmankin kuuloinen tuote mitä mielettömimmältä, suorastaan taivaanportitkin jo avaavalta mahdollisuudelta kokea jotain suurta, uutta, mullistavaa ja käänteentekevää paratiisiin vievälle tielle johtavaa.

Uskon siis, että tämä tuote on sen kaikessa hullunkurisuudessaan, naurettavuudessaan ja käsittämättömyydessään pakko saada käsiin. Ihan vaan todetakseni, ettei se toimi (tai päästäkseni osalliseksi sitä salakerhoa, jolla on moinen toimiva tuote hallussa nopeuttamassa kiireisiä iltalähtöjä).

Mutta siis lähtökohtaisesti (ja Youtube-videoiden perusteella) tämä ei vaan voi millään toimia, sillä silmäluomi ei ole samanlainen littana pinta kuin mitä vaikkapa kädenselkä on. Mutta mitäpä jos tuotetta levittäisikin vaahtomuoviapplikaattorin sijaan isolla siveltimellä… Mitäpä jos tämä sittenkin voisi toimia? Mitäpä jos kiireisiin meikkihetkiimme juuri ennen yllätysuloslähtöä on vihdoin löydetty ratkaisu? (tai Virve mitäpä jos EI…)

Onko joku ehtinyt jo kokeilla tätä? Mitä mieltä olette ideasta?

Kommentit (20)

 1. Anonyymi

  Minäpä olen käyttänut kiireessä sellaista poskipunapalettia jossa nuo värit ovat tolleen vierekkäin painanalla meikkivoidr sienen palettiin ja painamalla sitten silmään. Näyttää hyvälle jos väreillä EI ole kovaa kontrastia ja ne saa vaan sormella häivytettyä. Eli en usko tähän kolmesta syystä. 1) Pyyhkäisy vain suttaa, oikea tapa on painaa luomelle ja sitten liikuttaa vähän alaspäin. 2) kaikkien silmänmalli on yksilöllinen jt silma ton aplikaattorin painaminenkin onnistuu vain "lättäsilmäiselle" siis henkilölle jolla ei ole ulkonevat silmät. 3) smokeyn väreissä on likaa lontratia, värien pitää olla erittäin voimakaspigmenttisiä ja harmonisia

 2. Anonyymi

  Tämä on naurettavampi tuote mitä yksikään edellisestä postauksesta. Ei voi toimia.

  Heini

 3. Anonyymi

  Poista tämä ja edellinen kommentti =) Tarkoitin että tämä luomiväri on naurettavampi mikä yksikään niistä ihmeellisistä värkeistä mitä maailmalla myydään. Nenänsuoristaja yms.

  Heini

 4. Tuulia

  Voisko kuitenkin toimia aasialaisten silmissä, kun heillä ei monesti ole tuota silmän kuoppaa luomalla vaan suorapintainen iho kuten kämmenselkä. Uskoisin minäkin että tekniikka on painaminen ja sitten vähän häivyttelyä sormella.

 5. Ella

  Tilasin tämmöisiä nelly.comista jo varmaan yli vuosi sitten, merkkiä en valitettavasti muista.

  Ja joo, IHAN ei tullut toivottua jälkeä 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *