Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Awesome!

Täytyypä kertoa, että olen löytänyt kestävien huulikiiltojeni suosikkini.

Kyseessä ovat juuri minulta loppuneet Bobbi Brownin huulikiillot.

Nämä ovat laatunsa puolesta aivan täydellisiä työhuulikiiltoja, sillä nämä tosiaan kestävät, kestävät ja vielä kerran kestävät huulilla!

Kiiltojen koostumus on paksuhkoa, mutta silti hyvin levittyvää. Periaatteessa massa on tahmaista, mutta se ei silti minusta tunnu huulilla miltään supertahmaiselta. Jäykkää, paksuhkoa ja jämäkkää se kuitenkin on.

Kiillot eivät katoa huulilta yhtään minnekään (toki hieman kahvikupin reunaan tai syödessä jonkun verran), vaikka kuinka höpöttelisin päivät pitkät. Itseasiassa kiilon koostumus on sen verran vahamainen, ettei pieni huulten nuoleskelukaan pyyhi kiiltoa noin vaan pois huulilta!

Nämä ovat tosiaan ihan uskomattomia. Nämä eivät ole ollenkaan esimerkiksi Max Factorin Lip finityjen kaltaisia kuivia huulimaaleja ja nämä pitävät ainakin omat huuleni ihanan pehmeinä.

Yksi pieni negatiivinen juttu näissä kuitenkin on. Juttu on siis nimenomaan pieni:

Näiden sivellinapplikaattori on aivan kamala. Applikaattori on ensinnäkin todella lyhytkarvainen, minkä lisäksi se on vielä tehty suht kovasta karvasta (muovista?) ja leikattu tasapäiseksi. Itseasiassa applikaattori on totaalisen onneton jos nyt rehellisiä ollaan.

Toisaalta applikaattorin heikko laatu ei haittaa huulikiiltoa levittäessä. Kiilto levittyy sen avulla kivasti huulille ja homma kyllä pelaa, mutta minä en vaan silti tykkää näiden applikaattorista yhtään. En siis yhtään!

Itse omistin kiiltoja kahta eri laatua, jotka olivat koostumukseltaan minusta melko samanlaisia. Toinen kiilloista oli laadultaan Brightening Lip Gloss ja toinen puolestaan Shimmer Lip Gloss.

Shimmer Lip Gloss oli sävyssä Confetti 31.

Tämä oli ihanan kevyt vaaleanpunertava sävy, joka sopi moneen lookkiin.

Brightening Lip Gloss puolestaan oli sävyä 3 Peach 3.

Tämä oli aivan ihana nude, kultaan menevä sävy, joka myös sopi todella moneen lookkiin.

Kiilloissa on tavaraa 4,2 ml, mutta koska näitä ei tarvitse lisäillä jatkuvasti, kestävät nämä todella kauan. Suomesta näitä ei saa, mutta Bobbi Brownia myy mm. Strawberrynet, mutta tällä hetkellä sen huulikiiltovalikoima näyttää melko vähäiseltä. Ebaysta näitä kuitenkin löytää melko paljon.

Ovatko Bobbi Brownin huulikiillot jollekin muulle tuttuja tapauksia?

Kommentit (9)

 1. Anonyymi

  Osaatko sanoa päivämäärää, milloin Diorin syyslook ilmestyy kauppoihin? Vieläkö pitää jaksaa odottaa pari viikkoa, vai kannattaako suunnata Stockalle heti ensi viikon alussa? 🙂

 2. RockQueen

  Ooh vaikuttaapa hyvältä! Varsinkin tuo jälkimmäinen nudesävy vaikutti herkulta 🙂 Pakko metsästää tälläinen jostakin…

 3. Ankka

  Minulla on Bobbi Brown Rich Color Gloss sävyssä Dusty Rose. Se on paras koskaan kokeilemani huulikiilto. Siinä on aivan tavallinen vaahtomuoviaplikaattori, vähän kuin esim. Lumenen Natural Code -huulikiilloissa. Eli se on aivan täydellinen!

 4. Anonyymi

  Ihania kiiltoja juuri kestävyytensä takia, mutta niin hankalia saada. Jos onnistuu lomailemaan maassa/läpikulkulentokentällä jossaa BB:ta on saatavilla, pitäisi tosiaan ostaa useampi kerralla, joka tosin edellyttää sävyihin perehtymistä etukäteen. Nudevärit ovat aivan parhaita.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *