Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Automaattipuna

Te tiedätte, että rakastan ihania ja innovatiivisia juttuja kosmetiikan puolella -olivat ne sitten miten hassuja, outoja, tyhjänpäiväisiä tai ihan millaisia tahansa.

Nyt haluankin esitellä teille yhden aivan ihastuttavan huulipunahylsyn.

Guerlainin Rouge Automatigue on nimensä mukaisesti niin automaattinen, ettei siitä edes tarvitse irroittaa korkkia. Tuotteessa ei itseasiassa ole erillistä korkkiosaa, vaan homma toimii melkein kuin nappia painamalla.

Itseasiassa tässä hylsyssä nappia ei paineta vaan liikutetaan.

Guerlain-logolla varustettua namiska liikkuu sitä työntämällä ja kun namiskaa työntää ylöspäin, nousee huulipunapuikko ulos hylsyn sisältä. Vastavuoroisesti puna sitten laskeutuu namiskaa alaspäin vetämällä. Ja ei, punaa ei tarvitse työntää tietenkään kokonaan esiin, vaan sitä voi ottaa esiin juuri sen verran, kuin sopivalta tuntuu.

Ja jotta homma ei kuulostaisi niin epämääräiseltä, kuvasin siihen liittyen teille pienen videonkin:

Aika ihana keksintö!

Omilla huulillani on sävy 161 Cherry Blossom, joka on kevyt ja kauniin vaaleanpunertava.

Tykkään punan laadusta hurjasti, sillä se tuntuu huulilla kosteuttavalta, mutta on koostumukseltaan todella ohut ja hyvin huulilla pysyvä.

Toisaalta punan laadun on syytä ollakin loistava, sillä tästä erikoisteknologialla varustetusta hylsystä saa kuulemma maissa maksaa melko kovan hinnan.. Punan tax free -hinta on meidän laivallamme noin 30 euroa, mutta saimaannorpat lauloivat punan maahinnan huitelevan neljänkymmenen euron hujakoilla… Melko arvokasta, siis.

Samalla tekniikalla toimiva miesten huulirasvahylsyhän kehitettiin jo (”one hand technology”), joten ihan uusi keksintö tämäkään ei ole, mutta täytyy kyllä sanoa, että ihanan luksukselta tämä on saatu jälleen näyttämään. Senhän Guerlain punakoteloissaan osaa toki tunnetusti, vai mitäs sanotte tästä painavasta, mutta ah-niin-tyylikkäästä peilinkin sisältävästä punasta:

Rouge G de Guerlain Jewel Lipstick

Mitä mieltä olette Guerlainin uutuudesta? Tai oletteko kokeilleet muita Guerlainin huulimeikkejä?

Kommentit (19)

 1. virve

  Birgitta: Minulla tulee kylmät väreetjos edes ajattelisin, että meikkipussissani olisi jotain ylimääräistä röhnää. 😉

  Anonyymi: En ole tehnyt pohjaa itse, sen on toteuttanut ammattilainen. 🙂

  Anonyymi: Tuo peiliosa on hylsyn korkki. Oikeassa reunassa näkyvä osa on se, joka vedetään esiin, jolloin puna paljastuu peilikorkin alta. 🙂

 2. Jyyli

  Mulla on toi samantyylinen "yhden käden huulipuna" Avonilta ja oon rakastunut! <3

  PS, Ihana uus ulkoasu!

 3. Anonyymi

  heihei lidlis on semmosii huulirasvoi jotka avautuu samalla tekniikalla!!!

  oli pakko ilmottaa vaan 😀

  -Annaa

 4. Anonyymi

  Hahahaha, naruoin yksin ääneen tuon videon musiikille!! 😀 Ihan kamala, mutta koomisella tavalla… Eikä asiaa kyllä yhtään auttanut näiden kommenttien lukeminen.. 😀 Niiden jälkeen tuota punaa katsoo vähän eri silmin.. Kunpa oisit vaikka itse jutellut jotain, siulla on niin kiva tapa puhua 🙂

  Mutta rakastan kyllä Guerlainia merkkinä valtavasti, varsinkin tuoksut ovat aivan jumalaisia ja niiden lisäksi olen tykästynyt juurikin huulituotteisiin… 🙂

  Kiva muuten tää uusi ulkoasu, tosin noi bannerin fontit eivät mun mielestä istu sun tyyliin ja blogiin..

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *