Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Aurinkovoide kuin jäätelö

Kesä on aurinkovoiteiden kulta-aikaa, kuten syvällisesti ja asiaa tarkemmin taustatyön kanssa pidemmän aikaa tutkittua voisi ehkä mahdollisesti henkevästi sanoa. Tänään onkin siksi vuorossa syväluotaus yhteen kokeiluuni päätyneeseen aurinkosuojatuotteeseen.
Sain blogini kautta testattavakseni ruotsalaisen Oriflamen Sun Zone Light Body Spray -aurinkosuojasprayn, jossa on suojakerroin 25. 
Tuote puhuttiin kokeiluuni kevyenä ja klähmäämöttömänä ihanuutena ja olenkin tykännyt sen koostumuksesta. Toki aurinkosuojatuote tuntuu iholla aina jossain määrin jos sitä on käyttänyt tarpeeksi siinä esitetyn suojakertoimen toteutumiseksi, mutta loppujen lopuksi tuotteen koostumus on kuitenkin yllättävän kevyt. Tuote jättää ihon miellyttävän pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi ja on suojannut koekaniinien ihon auringolta hyvällä menestyksellä.
Tämä myös tuoksuu herkulliselle. Minulle tulee tuoksusta mieleen lapsuus ja Bravon banaani-suklaa -jäätelö ja Bravo-jäätelöttömästä lapsuudesta kärsineelle ystävälleni puolestaan banaani-vanilja -jäätelö. Niin tai näin, mutta tuoksu on herkullinen joka tapauksessa.
Tuotteessa olisi tarkoituksena olla kätevä aerosoliin perustuva spray-mekanismi, jonka avulla sitä on helppoa suihkia iholle. No joo, periaatteessa kyllä, mutta sanotaanko, että suihkun laatu on yhtä yllättäen ruikkivaa ja sotkuista kuin teinipojan yöt. Tuotetta kyllä suihkuaa kivasti ulos, mutta ei mitenkään erityisen kontrolloidusti ja sillä kyllä sotkee helposti vaatteita, mikäli päällä onkin jotain muuta kun vain pelkät bikinit.
 Toinen asia, joka minua kuitenkin tuotteessa häiritsee ja pahasti on tuotteen nettisivuillekin päätynyt painovirhe, joka tekee tuotteen mainoslauseesta EU:n kosmetiikka-asetuksen vastaisen. 

Minusta on aina mukavaa tehdä tuttavuutta minulle vieraammaksi jääneen Oriflamen tuotteiden kanssa ja pidin kovasti tämän tuotteen koostumuksesta ja laadusta, vaikka sen annosteltavuus ei ollutkaan parhainta mahdollista laatua.

Oriflamen aurinkosuojasuihkeella on hintaa 20 euroa ja sen voi shoppailla itselleen Oriflamen nettisivujen kautta.
Onko teillä kokemuksia Oriflamen aurinkotuotteista? 
PS. Tekstiä muokattu 18.8.14 ja tuotteessa esiintyvää water resistant -merkintää on puitu läpi paremmin tässä 18.8.14 ilmestyneessä postauksessa!

Kommentit (8)

 1. Anonyymi

  sotkuista kuin teinipojan yöt :DDD

 2. Anonyymi

  Onko spraysuuttimen "urassa" pieni kiinnike? (siis se pikku väkänen joka on tarkoitettu katkeamaan otettaessa tuote käyttöön)Tämän katkaisu voisi auttaaa ruikkimisongelmaan. Sain oman aftersun suihkeeni toimimaan paremmin autettuani asiaa pikkusaksilla.

 3. Anonyymi

  Vähän off-topikkina kosmetiikkafirmojen katteettomista lupauksista tuli mieleen mainos minkä näin tänään: http://www.s-kampanja.net/sokos/beautynews/kulissit.php .

  "Anne Kukkohovin perustama Supermood on uusi ekologinen kosmetiikkasarja. Pian lanseerattava Egoboost-tuotelinja paitsi kaunistaa ihoa myös vahvistaa itsetuntoa ja immuniteettia."

  Kaikenlaisia lupauksia olen kyllä meikkifirmoilta kuullut, mutta että vahvistaa immuniteettia ja itsetuntoa on on kyllä aikamoista 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *