Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Auringonhehkua vaalealle hipiälle

Halusin vain varmistaa, että olettehan kaikki (ja varsinkin vaaleahipiäiset) huomanneet Lumenen uudet aurinkopuuterit?
Nämä ihanuudet ovat nimittäin U-PEI-TA!
Ensinnäkin Arctinc Sun Bronzerin sävy 1 Päivän hehku on kerrankin ihana vaalea mattasävy, joka ei ole liian punertava ja sopii hyvin kasvojen muotoiluun. Aurinkopuuteri ei ole liian pigmenttinen, joten se sopii loistavasti meille vaaleaihoisille tuomaan kevyttä sävyä ja muotoa kasvoille. Saatavilla on myös toinen hieman tummepi sävy.
Pidän itse aivan ertiyisesti siitä, että tuote on täysin matta, joten se todellakin sopii kasvojen muotoiluun ja sitä voi sutia iholle kesällä hieman huolettomammin ilman pelkoa shimmeriyliannostuksesta.
 
Jos kuitenkin puolestaan kaipaa enemmän hehkua ja hohdetta, on Lumenelta tullut uutustuote siihenkin.
 
Kaunispintainen kevyesti kultaisena hehkuva hohdeaurinkopuuteri näyttää ihanan heleältä ja freesiltä ja hohtaa kultaista hehkuaan kauniin lämpimänä eikä yhtään punertavana. Tämän kanssa lopputulos on kaunis, heleä ja freesi eikä yhtään suttuisen näköinen, kuten punertavampien shimmersävyjen kanssa usein voi käydä.
Sain itse molemmat sävyt Lumenelta blogissani teille esiteltäviksi ja ihastuin niihin välittömästi. Olen viimeisen vuoden aikana alkanut käyttää aurinkopuuteria säännöllisesti löydettyäni Diorilta sopivan neutraalin sävyn, joten olin onnellinen huomattuani Lumenen ottaneen näin kesän kynnyksellä meidät vaaleaveriköt jälleen hyvin huomioon.
 Vaalea mattainen sävy on tosiaan aivan täydellinen kasvojen muotoiluun ja kullanhohtoisessa sävyssä ei ole liikaa minkään sortin glitterishimmerimitälie-hohdetta, vaan se on juuri sellainen tyylikkään heleän ja kuulaan pinnan jättävä tuote, jollaista tiedän monien muidenkin etsineen.

Aurinkopuutereilla on hintaa n. 16,50 euroa.
Miltäs nämä teistä näyttävät? Joko olette päässeet kokeilemaan näitä?

Kommentit (12)

  1. Anonyymi

    käytetäänkö tota ruudukkokuvioista siis samassa kohdassa kuin normaalia aurinkopuuteria? Nimm. tumpelo aurinkopuuterin kanssa

  2. Mima

    Makeet aurinkopuuterit 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *