Asian vierestä, mutta rakkaudella

Tänään olen erittäin onnellinen. Onnellisuuteni johtuu niinkin pienestä ja materialistisesta asiasta kuin uudesta, kauan himoitsemastani kaulakorusta.

Oikeastaan jokainen koruostokseni on tähän asti syntynyt hetken mielijohteesta korun nähtyäni enkä ole koskaan ehtinyt himoitsemaan mitään erityisen pitkään ennen sen ostoa. En ole myöskään koskaan maksanut yhdestäkään korustani kuin maksimissaan viitisen kymppiä (ja näinkin kalliita koruja taitaa olla vain pari Guessin koruani). Nyt nämä molemmat asiat kuitenkin muuttuivat.

Satuin kesällä näkemään Guessin mainoskuvan, jossa vilkkui tämä ihanempaakin ihanin punainen Guessin strassikoristeinen kaulakoru:

(Tämä oli paras kuva, jonka kyseisestä mainoskuvasta löysin.)

Koru oli jotenkin vain niin upea, että minun oli aivan pakko saada se. Näin mainoskuvan töissä ja odottelin kärsivällisesti, josko kyseistä korua tulisi meillekin myyntiin. Odottelin useita kuukausia, kunnes aloin hyväksymään sen tosiseikan, etten saisi korua. Eipä sitä näkynyt Guessin liikkeessäkään.

Kävelin sitten eilen sattumalta Helsingin Stockmannilla Guessin korujen ohi ja voih, mitä silmäni näkivätkään: minun ihana sydänkoruni! Oma sydämeni jätti pari hyppyä välistä, kun ryntäsin korun luokse kuolaamaan sitä. Tämän kuolaamisen aikana sydämeni otti menetetyt lyönnit takaisin tytkyttämällä tavallista kiivaammin. Varsinkin sen jälkeen, kun silmäni huomasivat kaulakorun hintalapun: 119 euroa.

Kaiholla jätin korun kauppaan ja kipitin kotiin. Guessin tuotteista on meillä päin tehty Jenkkilään nähden aivan liian arvokkaita ja merkille on yritetty saada paljon korkeampi status, kuin millainen sillä USA:ssa on. Mutta vaikka eBaysta aitoja Guessin koruja Suomen hintoja edullisemmin löytyykin, ei tuota himoitsemaani riipusta vaan löytynyt.

Päätin tänään käydä Kampin Guessin liikkeessä tarkistamassa, josko koru irtoaisi sieltä sattumalta hieman edullisemmin. Jos ei, odottaisin joulukuuta ja toivoisin sormet ristissä Stockan muistavan tänäkin vuonna kanta-asiakkaitaan alennusseteleillä.

Kauhukseni Guessin myyjä kuitenkin kertoi, ettei korua enää tulisi heille myyntiin. Oli ja meni, sori. Siinä saattoi kaatua mummo jos toinenkin ja ehkä pari lastakin, kun juoksin pienen eläimen lailla Stockalle toivoen, että koru vielä löytyisi sieltä. Maksoi mitä maksoi, mutta minun oli saatava se.

Ja siellähän se oli, yksi ja viimeinen kappale. Ja minä maksoin itseni siitä kipeäksi, mutta voi, kuinka onnelliseksi se minut tekikään.

Kotimatkalla kävin vielä kultasepällä lyhennyttämässä ketjua hieman, jotta koru jäisi sopivalle korkeudelle roikkumaan. Ja nyt se on sitten juuri täydellinen.

Ja kaveriksi sille sopivat aivan täydellisesti pienet punaiset kukkakorvakorut:

Ja eikö niin, että se suorastaan huutaa rinnalleen täydellisen punaisia huulia?

(Jotka muuten oikeasti ovat ihan juuri yhtä täydellisen punaiset ja saman sävyiset kuin korukin, mutta joita kamerani ei vaan millään voi ikuistaa saman värisiksi.)

Anyways, me kaikki rakastamme toisiamme ja olemme yhdessä onnellisia. Minä ja yli-kallis rihkamakoruni olemme vihdoin saaneet toisemme ja toivon tämän onnen kestävän.

Nyt lähden lakkaamaan kynsiäni kokonaisuuteen ehdottomasti kuuluvalla punaisella kynsilakalla.

Päivän kysymys on ihan blogini aihepiirin ulkopuolelta, mutta kertokaa nyt tekin, mihin olette viimeaikoina tuhlanneet ja lievittäkää omaatuntoani!

Kommentit (40)
  1. Ihana <3

  2. Ostin keväällä Hunttersin keltaiset "ylihintaiset" kumisaappaat. Nyt ne piristävät marraskuisia sadekelejä kuin oikea aurinko =). Välillä vaan pitää hullutella, ja saappaat naurattaa vieläkin ihan joka päivä. En ole hetkeäkään katunut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *