Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ashton, you said it (and I experienced it)

Luin joku aika sitten Ruotsin Cosmoa, jossa oli pieni haastattelu Ashton Kutcherista. Ashtonilta kysyttiin, mikä on romanttisin juttu, jonka hän on koskaan tehnyt. Ashton vastasi lentäneensä kerran toiseen maahan ihan vaan hetkeksi nähdäkseen hänelle tärkeän ihmisen ja lentäneensä sitten takaisin. Awww, kuinka romanttista, suloista ja ihanaa, ajattelin.

Ja tiedättekö mitä? Tänään ette tule kuulemaan minusta yhtään enempää, sillä minäkin sain täydellisen romanttisen yllätyksen. Minun ja Englantilaistuneen Herrasmieheni lomat menivät totaalisen ristiin loppukesänä ja kun hänellä olisi muutaman viikon kuluttua ollut mahdollisuus tulla käymään Suomessa, olen minä puolestani kesälomareissulla etelän lämmössä ystäväni kanssa. No, hyvä vaihtoehto sekin toki ja seuraavaa tapaamista piti venyttää, sillä eihän sille vaan mitään voi, jos kumpikin on kiireinen.

Tämä oli pieni pohjustus sille, että Englantilaistunut Herrasmieheni ilmoitti minulle torstai-iltana, että hän varasi juuri totaalisen spontaanisti itselleen lentoliput ja tulee perjantaina töiden jälkeen Suomeen. Tietysti hänen on oltava maanantaina jo takaisin töissä, joten lento kohti Englantia lähtee jo ajoissa sunnuntaina, mutta pari totaalisena yllätyksenä tullutta yhteistä hetkeä ovat kultaakin kalliimpia ja aivan korvaamattomia.

Ja niin minä sitten hain hänet eilen perjantaina hieman ennen puolta yötä lentokentältä, jonne hän saapui saadakseen viettää reilut puolitoista vuorokautta kanssani. Awww, kuinka romanttista, suloista ja ihanaa, ajattelin jälleen.

Kuinka rakastunut voi ihminen olla?!

Mikä on romanttisinta, mitä teille on tehty? Tai oletteko itse tehneet jotain erityisen romanttista?

Kommentit (14)

 1. Dahlia

  Aww. Tuo oli ensimmäinen reaktioni, jonka jälkeen kerroin tästä myös Korinörtilleni, joka puolestaan totesi "Suloista" (ja jos jälkeenpäin kysytään, niin varmaan kieltää niin sanoneensa :P).

  Romanttisinta, jonka olen itse saanut kokea nykyisessä parisuhteessani oli toukokuussa kun Kotinörtti ilmoitti, että varaan viikonlopun X meille kahdelle, pakkaa normaaliviikonloppuvaatetus mukaan, et tarvitse passia. Mietin reippaan kuukauden, mitä on tulossa, mutta en olisi koskaan keksinyt.

  Pääsin minilomalle kotimaiseen pikkukaupunkiin, jolla on suhteemme kannalta suuri merkitys. Olimme samassa hotellissa kuin "silloin joskus" ja kävimme lauantaina tivolissa (kuten "silloin joskus").

  Tähän huipuksi vielä, ei ehkä romanttista, mutta itselleni tärkeää: Kotinörtin kanssa lähdimme ajoissa viettämästä viikonloppua sunnuntaina ja nimen omaan miehen ehdotuksesta ajoimme äitini mökille yllätysvierailulle, koska äidillä oli seuraavana päivänä synttärit. Sai mies sitten tulevalta anopiltakin paljon pisteitä.

  Pakko vielä sanoa, että täällä ainakin ollaan aidon onnellisia puolestasi 🙂

 2. Myy

  Ihana Herrasmiehesi taisi lentää sillä ajoissa lähteneellä (Finskin?) iltalennolla, koska minä palasin samana iltana Lontoosta iloisesti kolme tuntia myöhässä olleessa koneessa, joka oli vasta kahden jälkeen yöllä Helsingissä. Julmaa 🙂

 3. RagDoll

  Ah, kuinka ihana yllätys! Jos tuo ei ole rakkautta, niin ei sitten mikään!

  Tykkään pienistä romanttisista eleistä, esimerkiksi pienet lahjat, jotka toinen on ostanut vain piristääkseen päivääni. Myös suloiset tekstiviestit pelastavat kiireisiä työpäiviä. =)
  Elämän pieniä iloja.

 4. Maiju

  Kerro meille rakkaustarinanne!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *